7. Yılımız Ama cinsellik yok aramızda ve ben çok korkuyorum bugün yakınlaşırken ağlicak gibi oldum cinsellikten korkuyorum düğüne 2 ay kaldı. Ben ne yapıcam keşke nişanlanmasaydım diyorum hayatını zindan edicem
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Normal ama çok zor. Sabredebiliyorsanız aferin, her ikinizi de tebrik ediyorum. 7 yıl çok uzun olmuş. Herkes sizin kadar nefsine hakim olamaz. O duyguları ben de yaşamıştım. Ama biz nişanlı iken açık söyleyeyim cinsel ilişkiye hiç girmedik de ben ona dokunmadan duramıyordum. Ben eskiden beri yapım gereği hep yüksek libifokuyum hep yüksek enerjiliuim hep daha istekli ve şehvetliyim. En azından ucundan kıyısından dokundurup uçuk haz almadınız mı? 😎
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba, bu konuda sıkıntı yaşayan ne ilk nede tek kadınsın. Kendini kötü hissetmene gerek yok bu konuda. Zamanı geldiğinde doğru zamanda, doğru şekilde, doğru pozisyonda ve seni hem fizyolojik hemde mental olarak tam olarak hazırlarsa partnerin sorun yasamazsin
00 Yorumla
+1 yılBu durum çok normal ve olması gereken. Düğün sonrası eşin anlayışlı sakin ve sabırlı davransın , sende üzülme , keşke deme ve evliliğin mutluluğuna ulaş.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
21Cevap
+1 yılkendini suçlaman doğru değil o kadar sürede kendini sna abenimsettiremememiş hissettirememiş bir adam var , evet bununla evlenirsen hayatın zindan olacak ama senin hayatın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle olur önce öperse diye korkudan ağlamaklı olur kadın sonra neden bu adam az öpüyor beni diye hüzünlenir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır ben de ya beni operse diye aklım çıkıyordu. Ben napicam nasıl olccak diyip kendimi yedim. Sonra bı şekilde cozuluyo her şey ama karşı daki sana vakit vermeli ve ilk adımı sana yavaş yavaş atarak yardım etmeli.
04 Yorumla- +1 yıl
Nasıl çözdünüz bu sorunu.
Cevap sahibi+1 yıl@Pipetpipet valla imam nikahı kiyildiktan sonra ben açıkça konuştum akrsima alıp evimizde bavul hazırlarken. Sonra sorun olmadığını söyledi. Ve beni öptü. Aslında öpmesi değil bana güven vermesi beni rahatlattı. Karşindakinin sana verdiği güven her şey gerçekten. İki gün vs yavaş yavaş denedim yakın olmayı sonrasında düğünden sonra da ilk iki gün biraz zor geçti sonra duzeldim ama iyiyim oldu bitti demeye getirirsen hayatı kendine zindan edersin
Cevap sahibi+1 yıl@Pipetpipet ya maalesef kullanmıyorum o skeilde hic
- +1 yıl
Konu dışında bir şey değil, yardımcı olursan sevinirim. Sonrasında engelleyiniz
+1 yılMuhtemelen vajinismus olacaksın. Evlenince karşılıklı anlayışla aşılacak şeyler
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah aşabilirim
- +1 yıl
Aşarsın. Aşılamayacak bir sorun değil. Tabi karşılıklı anlayışla bu aşılabilir.
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Aslında tam birleşme olmasada birbirinizi çıplak gorseydiniz iyi olurdu en azından korkularını yenmeye bi başlangıç olurdu
00 Yorumla
+1 yılYardimci olmami istermisin napmaniz gerekenleri anlatirim ama site engellio iste
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikolejik bir durum tedavi olman lazım düğüne kadar mutlaka bir doktora görün. Sonra adamın da hayatını karartmanın bir alemi yok kardeş kardeş yatmak için evlenmiyor kimse
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Ne arızalı bi insansın ya.. acilen tedavi olman lazım
00 Yorumlayaklaşmasını biliyorsa sen kendini ona gir derken bulacaksın şu an değil evlenince yapın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlkol kullanıyor musun bilmiyorum ama bir seferlik alabilirsin veya sakinleştirici falan… Doktora danışman en iyisi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormal değil. Dini nikahınız varsa eğer yapabilirsiniz. Ayrıca vajinismus olabilirsin doktora git evlenmeden önce bu sorunu çöz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüzeysel de olsa yaşanmalı birşeyler ama sen neden korkuyorsun bu kadar sonuçta nişanlın ve karşılıklı zevk alacaksın olaya böyle bakmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormali bu zaten ama faydası olacaksa bu tür konuları konuşarak korkunu azaltmayı deneyebiliriz istersen
00 YorumlaKorkacak bişey yok kendi kasma direkte o işi yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye bu kadar stres yapiyorsun peki korkuyor musun cinsellikten
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılNeyden korkuyorsun tam olarak
+1 yılFazla abes nasıl olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. 7 yıllık nişanlılık mı olur
00 YorumlaAllah kocana sabir versin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılVajinismus tedavisi görmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo kadar yil sevgili nisanlilik mi olur.. ayrica iyi dayanmissin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. İkinizde seviyorsanız korkacak bişey yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunun bi sebebi olmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılSebebi bende bilmiyorum bekarete çok anlam yüklediğimden olabilir onu kaybetmek istememek
+1 yılDüğünü bekle
00 Yorumla
+1 yılNeredeydiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBide ziki büyükse adamın hapı yuttun iyice 🤭
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSacmalıyorsun bnce
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi