Onun daha fazla zevk almasını istedikçe, içimdeki istek büyüyor. Sanki duygularım yoğunlaştıkça, daha ateşli ve daha verici bir kadına dönüşüyorum. Bazen düşünüyorumda acaba fazla mı duygusalım

Onun daha fazla zevk almasını istedikçe, içimdeki istek büyüyor. Sanki duygularım yoğunlaştıkça, daha ateşli ve daha verici bir kadına dönüşüyorum. Bazen düşünüyorumda acaba fazla mı duygusalım

Kesinlikle öyle.
Temelde cinsellik kişilerin boşalma ihtiyacı ve üreme sebeplidir. Duygu teknik olarak yer almaz. Bitkiler mesela tozlanma ile çoğalır hiç ilgisiz bir şekilde 😂
O yüzden de temel seks haricinde ne yapılıyorsa bunun sebebi duygudur. Kişi partnerine ne kadar çok duygu beslerse o kadar fazla ilgi duyar ve ilgilenir. Yapmak ve yaptırmak istedikleri de artar.
O yüzden söylüyorum, duygu olmadan Nirvana'ya ulaşılamaz imkansız.
Cevap
16Cevap
uyandırabilir evet
Evet kadinlarda öyle. O yüzden erkekler kendilerine aşık kadınla cinsellik yaşamak isteyebiliyor. Ama bu kadin için dezavantaj bence
Niye dezavantaj
Duygusal bağ güclü olabilir ama partnerlerin istekli ve şehvetli bir karaktere sahip olmalarıda gerekir
Sonu olmayan veya gittikçe artan arzu veya şehvet sahibi insan beni insanlardan soğutuyor.
Sorunun cevabı genel olarak evet.
Duygusal bağ beraberinde her zaman yüksek cinsel arzu getirmez. İkisi birbirinden farklı şeyler.
Hayır aslında kişiyi heycana boğup tatmin ettikçe kişi ona daha çok bağlanır
Evet öyle verici kadınla ilişki elbette daha keyif verici mutluluk yaşamak başka olur
Duygusal bağ, enerji ve frekans uyumu yüksek olan partnerlerde nirvana yaşanır.
Verici olmaktan zarar gelmez. İnim inim inleyip çarşafları yırtacak kadar zevk alan cins kadınlar.
Doğru az önce erotik bir filim izledim neyse duygusal cinsellik yaşıyorlardı adam kadını sîktíkçe gözlerine dolu dolu bakıyordu çok güzeldi gerçekten bende etkilendim
Duygusal bağdan daha orantılı fizik gücü de çok önemli
duygusal bağ olursa tatmin de o kadar yüksekte olur bence make love dediğimiz terime bağlayalım işte, AŞK (la) YAPMAK.
Seks duyguyu duygu seksi körükler
Böyle foto atarsan biz de vericiye dönüşüyoruz
Evet
Olması gereken bu
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?