Yani daha önce seksin çift arasındaki bağlılı arttırdığını duymuştum aslında katılıyorum da tutkuyla harmanlanıyor insan ve doyuma ulaşıyor peki sizce seks bağlılığı arttıran önemli bir unsurmudur yoksa başka etkenler mi var? Ne düşünüyorsunuz?

doğrudur. aldatma denilen herze esasen hormonların başka birisi üzerinden dengelenmesidir. (duygusal aldatmayı ayrı tutuyorum o başka bir konu)
çiftler arasında düzenli seks yapılırsa bu durumda hormonal dengesizlik isteklerin karşılanmaması durumu söz konusu olmayacağından bunun önüne geçilecektir.
ayrıca önemli olan bir husus var. seksi evlilikten sonraya saklamak doğru bir evlilik yapıp yapmadığınıza karar vermemizi engelliyor. özellikle erkekler aklı uçkurunda hareket ettiği için cinselliği yaşadığı an mantıklı düşünmeye başlıyor. bu mantıklı düşünme evlendikten sonra olursa artık iş işten geçmiş oluyor. kimisi istemeyerek devam ediyor kimisi bir süre sonra aldatmaya, ayrılmak için fırsat kollamaya başlıyor. tabi bazıları da istediğini hayal ettiğini elde etmiş oluyor.
kısaca çiftler birbirini iyice tanımadan evlenmemeli :) evlenmişse de sağlıklı bir cinsel hayat kurmalılar. gerekirse tatiller veya oyuncaklarla şımartmalılar birbirini.
Düşüncemi tamamen destekleyen bir yorum olmuş teşekkürler 😊
Elbette "tutku" diye başlıyorsa bir şeylere dair tanımlar, bağlılık kaçınılmazdır. Peki ya sevişmek -ki seks başka bir tanım benim lügatımda, o yüzden sevişmek diyorum- bunun neresinde. Tam da merkezinde işte. Diyor ya görsel de işte. "Ruhuna dokunan insanı bul" diye. Beden değildir duyumsanması gereken. Ruhtur. Siz ne denli aşık olursanız olun, aşkı dibine kadar yaşayamıyorsanız, o aşkın içinde tutkudan ve bağlılıktan söz etmeniz mümkün değildir. Olduğun gibi seven, senin ne olduğunu bilmeli ve tanımalı önce. Ruhuna dokunarak.
Teşekkür ederim açıklayıcı yorumun için😇
artırdığına şahidim... bir bağlılık yoksa 0 dan oluştrmaz ama bir bağlılık varsa da bunu güçlendirir... yine de kızlar bu konuda dikkat etmeli... pişman olacağı biriyle bağlılığı artırmak adına birşeyler yaşamamalı
Kesinlikle bencede hassas insanlar daha dikkatli olmalı
Cevap
16Cevap
seks bağlılık falan arttırmaz seks bağlılık yapmaz alışkanlık yapar. Sonra ilişki bittiğinde geride kalan hata olur. Bağlılığı arttıran şey beraber geçirilen zamanların kalitesidir. Birbirinize verdiğiniz değerdir ve birbirinize olan inancınızdır. Bunlar dışında hoş muhabbet, beraber alınan kararlar. Hepsi bağlılığı arttıran şeylerdir. Ama cinsellik bunlar içinde en son sıradadır.
Teşekkür ederim 😊 çok güzel bir cvp oldu
öpüşme zevk veriyor, sevişme keşfettiriyor sarıkla ruha iyi geliyor ten uyumu insanın duygularına tesir ediyor, boşalma aşırıhaz veriyor birbirlerinin bir ikili olluşturduğunu o yapışkan sıvıların bir insan oluşturduğunu, o iki erkeği ve dişiyi birbirine bağladığını (oral veya diğer unsurların ) iki çiftin bağllılığını artırıyor
Artırdığını düşünüyorum ama temel etkenler sevgi saygı sadakat.
Teşekkür ederim 😊
tabiki başka etkenler de var sadece seks olur mu herşeyden az da olsa lazım kavga dahil
Kavgasız olmaz 😊
Bence de ☺
seks evlenmeden önce azaltyo buralarda kim ne derse desin. evlenmeden önce yapıpta evlenen çok az kişi var
Teşekkür ederim 😊
Sevgi sadakat doğrıluk
Teşekkürler 😊
Haklısınız ama bir ilişki var ve bunlar zaten var olan olması gereken şeyler ben kuvvetlendirecek oşan şeyi soruyorum 😊
bence ahlak ve dini figürler etkili olur :)
Teşekkür ederim 😊
Seks artirmaz bu devirde
Ne arttırır sence yani seviyorsunuz zaten gerçekten ne arttırabilir?
Sevgi artirir seks evlenince olur cunku cogu erkek seks yaptigi kizi terkedip bakire arar
Seninki cok nadir cogu seks yapinca bu kiz cepte diye unursamaz
Haklısın o zaman bir nevi kızların psikolojik olarak inanması ve öyle düşünmesi için kullanılan bir bahane diyebilir miyiz?
Aynen oyle cogu sana baglandim evlencem der seksten sonra ilgisiz olur aldatir ayrilir sonra bakire kiz arar
seks tabikide soru mu bu
sexsiz olur mu. Pompasız olmaz. Bacaklar omza.
Ben farklı bir anlam kullanmadım sevdiğiyle beraber olduğu insanla diye sordum
bunları sevdiğinle yapınca daha güzel ama sınır koymadan
Güven
İlişki ya da birliktelik zaten var😊
dertleşme samimi his kaderi paylaşmak bence
Kesinlikle seks
Nasul bu kadar emin olabiliyorsun?
Eşimle doyamadığımız için ve seks aradaki bağı sağlamlaştırıyor
Teşekkür ederim cvp için ☺
Rica ederim :)
tutku aşk
Başka yok mu?
uzun mevzu
Anlat bilgilenelim işte 😊
evlimisin
Neden soruyorsunuz?
ona göre konuşacam
Bence bütün koşullar a göre konuşabilirainiz çünkü görüş yaomayan yapamayan kızlarda okuyacak herkes bilgilensin
ozaman evli olsun olmasın siz kadınlar erkeğiniz in bir an olsun değil kafasını gözünün dahi başka tarafa kaymamasını istiyorsanız...
1- her boşlukta seks yapın
2- kendinize bakın vücut hatalarınız düzgün olsun
3- gün içinde çalışıyor olsanız veya ev hanımı bile olsanız da telefondan erkeğinize onu oturduğu yerde boşaltacak kadar Seksi resimler çekin gönderin.
4- her fırsatta arayın veya mesaj atın ki erkek akşam eve gelmeyi iple çeksin.
5- asla erkeğinizin sözünden çıkmayın ve ondan izinsiz komşuya bile gitmeyin.
AL SANA MUTLULUK
Teşekkürler ama ben zaten mutlu bir kadınım hemcinslerim faydalansın diye görüş almak istedim 😊
rica ederim zaten demekle olmuyor sonrasının da ne getireceği hiç belli değil
Sevgi saygı
Doyuma ulasilmasi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar