Cinsel Yaşam Erken yaş cinsellik yaşadın mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Ne hisstetin? Erken yaş cinsellik yaşadın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. yaşamadım yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 16. Cok asiktim o askla yaptim ama cok erkendi kimse yapmasin 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Anal mi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet once anal yapmistik Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Her zaman yaşında ve gününde olması gerekiyor 0 0 Yorumla
Alfadoomm Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Maalesef yaşamadım ama yaşayanlar ile tanıştım ve keşke dedim 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne hissetmen gerektiğini bilmediğin için pek fazla bişey hissetmiyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 12 yaşında keşfetmişdim ben ilk hiç unutmuyorum bedenime sanki kamyon çarpmış gibi olmuştum 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kim yapmışti sana? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Komşu kızı vardı yediğimiz içtiğimiz 3 ayrı gitmezdi benden 5 yaş büyüktü yemiş içmişliğin çok olduğu bir kızla bunlar yaşanması olağan bir durum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kızı evcilik oyunu ile ayarlamıştım Yorumla
PinkLove_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Evet yaşadım, pişman da olmadım hiç. 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Kac yaşinda Yorumla PinkLove_ 1 yıl 16 yaşında Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. 18 olur mu? Çok zevkliydi. Blogumda yazdım. 0 0 Yorumla
_ezgi_0 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl 13-14 yaş heycan, zevk, korku... 2 25 Yorumla Soran 1 yıl Anal mi? Yorumla _ezgi_0 1 yıl İlk analdı evet Yorumla Soran 1 yıl 13 de nasıl yaparsin adamın aklı almiyor Yorumla _ezgi_0 1 yıl Niye yapmıyayım Yorumla Soran 1 yıl Zorlami oldu yoksa kendi isteğin? Yorumla Soran 1 yıl Cok kücüksün ama Yorumla _ezgi_0 1 yıl O da 16 yaşındaydı zaten Yorumla Soran 1 yıl Olsun 13 yaşinda cok acir kücücüksün zaten Yorumla _ezgi_0 1 yıl Acımıştı başta alıyor sonra ama Yorumla Soran 1 yıl İyiki seni o yaşta 19 23 27 yaşda yapan olmamiş Yorumla _ezgi_0 1 yıl İlk onlar olmaması iyi oldu evet ama daha sonra alışınca onlar daha iyi oluyor Yorumla Soran 1 yıl En buyuk kac yaşinda ile yaptin? Yorumla _ezgi_0 1 yıl 40 45 Yorumla Soran 1 yıl Sen kac yaşinda idin 40 45 yapan zaman? Yorumla _ezgi_0 1 yıl 23 Yorumla Soran 1 yıl He ben zannetimki sen 14 15 yaşindayken 40 45 yapti Yorumla _ezgi_0 1 yıl Yok Yorumla Soran 1 yıl Cok ilginç 13 14 yaşinda 17 19 yaşinda erekele anal Yorumla _ezgi_0 1 yıl 16 yaşıma kadar max 18 19 yaşındakiler oldu Yorumla Soran 1 yıl Oha kizim anal bide nasil acidan bişey olmadi icine boşalinca bağirsağlarn zarar görmeden Yorumla _ezgi_0 1 yıl Başta analla başladım 15 yaşında önden yapmaya başladım Yorumla Soran 1 yıl İlklerde iceri boşalinca ne yapıyordun Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Soran 1 yıl Kalsın sadece 13 yaşinda başlamisan ne sebeb olduki Yorumla electrician_ 1 yıl 13 mü çok erken Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yaşadım guzeldi 0 17 Yorumla Soran 1 yıl Kac yaşinda Yorumla mihribann1 1 yıl 17-18 yaşında Yorumla Soran 1 yıl Ozmn anal olmamiş Yorumla mihribann1 1 yıl Denemisligim var ama hoşuma gitmediği için tekrarlamadim Yorumla Soran 1 yıl Zaten cok aciyor sadece erkek istet Yorumla mihribann1 1 yıl Acıma olayı bilinçsiz yapılırsa olur Yorumla Soran 1 yıl Sen aciya göremi hoşuna gitmedi? Yorumla mihribann1 1 yıl Hayır gereksiz ilişki olduğu için Yorumla Soran 1 yıl Hamile kalmama Yorumla mihribann1 1 yıl Anlamadım Yorumla Soran 1 yıl Boşalma olunca hamile kalınmıyor Yorumla mihribann1 1 yıl Sen yaşadın sanırsam Yorumla Soran 1 yıl Eskiden sonra olmadı Yorumla mihribann1 1 yıl Kaç yaşında Yorumla Soran 1 yıl 18 altı Yorumla mihribann1 1 yıl İyi bakalım 😊 Yorumla Soran 1 yıl İyi değildedi Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. 19dum 1 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet yaşadım güzeldi 0 0 Yorumla
eliff_45 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. 20 yaşında yaşadım 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. 16-17 de oldu 0 0 Yorumla
Smihasli Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 684 cevap paylaştı. Hayır yaşamadım sen? 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. 17 ydi galiba 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kaç yaşında yaşadın 0 0 Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet ben 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl 18 sayılıyor mu 0 11 Yorumla Soran 1 yıl burada yazan 15de bile yapmiş😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya sen? Yorumla Soran 1 yıl Oldu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaçta? Yorumla Soran 1 yıl Burdan yaZsam herkes görür Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zaten gizlisin Yorumla Soran 1 yıl Yok ya 18 alti olmuşti oda yari tecavüz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şikayet etmedin mi Yorumla Soran 1 yıl Cocuk akli işte Yorumla Soran 1 yıl Yaptığıni sonralar anladım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl yani Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. 17 yaşındayken oldu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl 16 da evet 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Erken olmuş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl evet okulda yaşadım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
yaşamadım yok
16. Cok asiktim o askla yaptim ama cok erkendi kimse yapmasin
Anal mi?
Evet once anal yapmistik
Her zaman yaşında ve gününde olması gerekiyor
Maalesef yaşamadım ama yaşayanlar ile tanıştım ve keşke dedim
Ne hissetmen gerektiğini bilmediğin için pek fazla bişey hissetmiyorsun
12 yaşında keşfetmişdim ben ilk hiç unutmuyorum bedenime sanki kamyon çarpmış gibi olmuştum
Kim yapmışti sana?
Komşu kızı vardı yediğimiz içtiğimiz 3 ayrı gitmezdi benden 5 yaş büyüktü yemiş içmişliğin çok olduğu bir kızla bunlar yaşanması olağan bir durum
Kızı evcilik oyunu ile ayarlamıştım
Evet yaşadım, pişman da olmadım hiç.
Kac yaşinda
16 yaşında
İlk gun neyse simdide ayni seyi hissediyorum
15 yaşımda yaşmaıştım
18 olur mu? Çok zevkliydi. Blogumda yazdım.
13-14 yaş heycan, zevk, korku...
Anal mi?
İlk analdı evet
13 de nasıl yaparsin adamın aklı almiyor
Niye yapmıyayım
Zorlami oldu yoksa kendi isteğin?
Cok kücüksün ama
O da 16 yaşındaydı zaten
Olsun 13 yaşinda cok acir kücücüksün zaten
Acımıştı başta alıyor sonra ama
İyiki seni o yaşta 19 23 27 yaşda yapan olmamiş
İlk onlar olmaması iyi oldu evet ama daha sonra alışınca onlar daha iyi oluyor
En buyuk kac yaşinda ile yaptin?
40 45
Sen kac yaşinda idin 40 45 yapan zaman?
23
He ben zannetimki sen 14 15 yaşindayken 40 45 yapti
Yok
Cok ilginç 13 14 yaşinda 17 19 yaşinda erekele anal
16 yaşıma kadar max 18 19 yaşındakiler oldu
Oha kizim anal bide nasil acidan bişey olmadi icine boşalinca bağirsağlarn zarar görmeden
Başta analla başladım 15 yaşında önden yapmaya başladım
İlklerde iceri boşalinca ne yapıyordun
Neden
Kalsın sadece 13 yaşinda başlamisan ne sebeb olduki
13 mü çok erken
Biz g kalmışız yaz
Kaç yaş mesela
Yaşadım guzeldi
Kac yaşinda
17-18 yaşında
Ozmn anal olmamiş
Denemisligim var ama hoşuma gitmediği için tekrarlamadim