Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuk korkusu yonunden regl donemi en risksiz donemdir. İçeri boşalmak nasıl oluyor sorusuna cevap arayanlar genelde regl doneminde deniyorlar bunu. (en azından bir arkadasım oyle yaptıklarını soylemisti)
Ancak regl doneminde rahim ici epitel dokunun rahat atılabilmesi icin cervix adı verilen ve rahmi dışl enfeksiyonlardan koruyan rahim agzı acıldıgından bu donem rahim icin adeta bir acık kapı donemi haline geliyor. Adet donemindeyken vagina icine yabancı bir cisim sokulması cinsel ilişkiye girilmesi rahip ici kronik enfeksiyonlara neden olur. bu nedenle se SAGLIKSIZ dır.
Ancak gelgelelim özellikle adet donemindeki hormonların artısı ve erkegin doyumsuzlugu nedeniyle adetli iken ilişkiye girenlerin sayısı dusundugunuzden de daha fazladır.01 Yorumla- +1 yıl
+1
Ya herseyi gectim igrenc lan..kadinlardan regl doneminde ciddi anlamda tiskiniyorum.tabi bunun kanla ilgisi yok.siniri tribiyle ilgisi var.bu arada regl doneminde menstrual dongu hassas olur.olasi bir iliski ovaryuma zararda verebilir.dikkat gencler:)
10 Yorumla
+1 yılYapılmamalı.
Sağlıksız.
Ama regl döneminde hamile kalmak imkansızdır.
Reglinin son günü yapılabilir. Sonuçta varla yok arasında bir şey geliyor, eğer erkek rahatsız olmuyorsa gelen kandan sorun çıkmaz.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. regl henüz başlamamıştı. ilişkiye girdik. ilişki anında başladı. içinden çıktığımda kan gelmeye başladı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYasak olan zor olan daha cekici gelir insan ogluna onla alakaliydi.
Dusta yapmistik, cok farkli bir deneyimdi.
Bazi kadinlarin adet donemi istegi en fazla oluyor onunda etkisi vardi00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılregl başlamasına yakın yapmak iyi bence korunmadan rahatça içine boşalabiliyorsun kadın regl olduğun da kılıfla ilişkiye girebilirsiniz ben yaptım çok istekliydik tutamadık kendimizi öyle yaptık.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaptım daha zevkli oluyor, kocamda çok zevk aldı ama kocam sağlımı düşündüğü için bir daha yapmama kararı aldık.
10 Yorumla
+1 yılyok ya tehlikeli durum :D ama fena azgın oluyolar yaaa bıde hırçınlaşıyolarki oda kdvsi :D
00 Yorumla
+1 yıleski sevgilim fena azgındı regl falan tanımıyordu, cinsellik yaşamak istemesem parçalardı beni :D mecburen :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence daha zevkli olur hem daha fazla istiyorsun hem de daha hassas oluyorsun adetliyken mast. yapınca bile her zamankinden daha zevkli oluyor
29 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya daha hassas olduğun için dokunuşlar falan daha çok etkiliyor
Cevap sahibi+1 yılhaftada 2-3 kez yapıyorum ama yetmiyo tabi
Cevap sahibi+1 yıl18
Cevap sahibi+1 yılboy 1.60 kilo 47
Cevap sahibi+1 yılaşağılık kompleksi olmayan her insan kendini çekici bulur benimde aşağılık kompleksim yok
Cevap sahibi+1 yılevet seviyorum
Cevap sahibi+1 yılfarketmez
Cevap sahibi+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılne çok soru sordun yeter
Evet , iki taraf da istiyorsa regl engel olmaktan çıkıyor
00 Yorumla
+1 yılmaalesef oldu.
bilmiyordum o da söylemedi. 3-4 gün kokuyor zannettim :/00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet ya kızla ilk buluşmamızdı kız bütün gün bana onu ima etmeye çalışmış ben anlamamışım midye yiyoruz bu midyelerde adet görürmüş yerken tiksinmiyomusun falan demişti ben naaptım taktım prezervatifi keyfime baktım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir manitam vardı, deli gibi oluyordu o dönemde. millet bitsin diye ben başlasın diye bekliyordum :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet yaşadım bakmadıktan sonra sorun olmuyor gözlerini bağlarsan rahat olursun
00 Yorumla
+1 yılkoku falan filan fazla oluyo yaa tiksinme ihtimali var zaten 2 3 güne geçiyo illa regl dönemi diye tutturmamak lazım bir kaç gün bekllersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkötü ya sevgilm hayatta izin vermez o günlerde dokundurmuyo bile zar zor öpüşür
00 Yorumlaıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :) migde lazım onun için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 kere yaşadımmm içinede boşalabiliyorsun çok zevkli
00 YorumlaYaşamadım yaşamam da.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılregl döneminde yapmak pek saglıklı degil
10 Yorumla
+1 yılbir kez oldu alkollüydüm bir daha olmayacak ıyhhhh
00 Yorumla
+1 yılevet yasadım hem önden hem arkadan yasadım
00 Yorumlaregl döneminde yapmak pek saglıklı degil
00 Yorumlaalmiiim ben hayır yapmayı düşünmüyorum...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO donemde karina oral yapanlar bile var
00 Yorumla
+1 yılyasaklar tatlıdır da o yüzden
00 Yorumla
+1 yılateş çağırdı mı bazen durdurulamaz malesef :)
00 Yorumla
+1 yıliğrençlik yahu yapılır mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla buluşmamız o güne denk gelmişti :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha zevkli oluyo
21 Yorumla- +1 yıl
+1
+1 yılYAŞANMAMALI :d
00 Yorumla
+1 yılhc regl olmadmm :)
00 Yorumla