Daha önce yaşadınız mı yoksa sizde evliliğe mi saklıyorsunuz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl17 yaşından beri kız s*kiyorummm zevkle. İlk yaptığımm accayiptii o heyecan o zevk bambaşkaydı... ama keşke hiç yapmasaydım ve evlenerek ilkimi yaşadaydım diyorum hep masum temiz bir kızla :(
00 Yorumla
Yav. 19 yaşında evlenince "evlenebe kadar" dediginiz zaman pek fazla olmuyor. 30una kadar da beklemenin anlami yok. Örümcek baglayacak
00 Yorumla
Evlenmeden önce yaşamanın anlamsız ve saçma olduğunu düşünüyorum , her kişinin altına yatmaktan iyidir.
140 Yorumla
+1 yılEvliliğe saklamayı saçma buluyorum benimle onun için evlenecekse evlenmesin daha iyi
1116 Yorumla- +1 yıl
Seninle onun için evlenmiyor zaten de siz meseleyi sadece öyle anlayip yanlış yere cekiyorsunuz.. insan sevdiği ile evlenir, sevdiğinin de namuslu edepli ahlaklı olmasını ister.. bir de her erkek kadının sadece kendisine özel olmasını, onun ilki ve sonu olmak ister.. bekaret meselesi (sırf zarı koruyup geriye kalan herşeyi yapanlar konu dışında) bu yüzden bizim için önemli.. tabi erkek bunu istiyorsa kendi de öyle olacak dersen haklisin elbette.. maksat polemik yaratmak falan değil sadece gorusunden şahsen duyduğum rahatsizligi belirtmek istedim.. iyi günler
- +1 yıl
Namus edep ahlak canlıların doğasında olan bir ihtiyacı karşılamaması mıdır sence?
- +1 yıl
Ben namus edep ahlaktan sonra nokta koyup "birde" diyerek daha farklı bir durumdan bahsettim
- +1 yıl
Sonu olması gerektiğine katlıyorum ancak ilki olması gereksiz geliyor bana
- +1 yıl
Soruya cevap olarak ise ben bu dusunceyi de saygı duymakla beraber sorunlu buluyorum ve bu tur insanlardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum.. seks sadece bir ihtiyaçtır düşüncesi sence çok mu mantıklı? Önüne gelen herkesle canının istedigi an yapılabilir bisey mi? O zaman bizim mahrem ve namahrem dediğimiz şeyler, iffet dedigimiz şey (erkek ve kadın için geçerli) niye var? Sende bunlarin baskıcı ve otoriter erkek egemen toplumlarda kadınları suistimal etmek, kendi istek ve çıkarları için kontrol altına almak icin uydurulmuş saçma sapan kavramlar olduğunu dusunmuyordursun umarim
- +1 yıl
Bilemiyorum bu tamamen senin şahsi dusunce ve secimin.. sırf böyle dusundugun için seni namussuz iffetsiz ahlaksız olarak düşünme hadsizligine giremem.. ben de senin tam tersi dusunuyorum.. bana gore ben kadınımın ilki ve sonu olmalıyım.. sen buna erkeklik egosu da diyebilirsin tabi ki rahatsızlık duymam.. veya geri kafalilik yobazlık yozluk olarakta değerlendirebilirsin..
- +1 yıl
Eğer bu bir ihtiyaç olmasaydı mesleğe dökülmezdi
- +1 yıl
Buna da arz-talep meselesi olarak bakabilecek kadar değersizleştiğimizi dusunmuyorum.. herneyse senin gorusun seninle benim gorusum benimle kalsın.. ilki olmayı önemsemeyip sonu olması gerektiğini düşünmek sana gore bir tezat degilse benim adıma sorun yok.. sonuç olarak ikisi de aynı duygu temelli.. senin mantığına göre ilki olup olmamayı onemsemiyorsak sonu olmayı veya bir ile birlikteyken araya başka kişilerin tamamen cinsel ihtiyaç doğdu diye girmesini de kabul etmeliyiz.. hatta karsimizdakinin cinsel ihtiyacını farklı yöntemlerle (grup, lez, değişimli gibi) tatmin etmek istemesine de anlayis gostererek ona uyum sağlamalıyız.. buna evet diyorsan bisey diyemiyorum ama hayır diyorsan neden hayır dediğini hayır demene sebep olan duyguyu merak ediyorum..
- +1 yıl
Benim sondan kastım aldatma konusu eğer ayrılırsak istediğiyle hayatını yaşar
- +1 yıl
Ayrıca LGBTİ+ bireyleri neden karıştırdın
- +1 yıl
Aldatma niye rahatsız ediyor? Adama senin olmadığın bir anda cinsel ihtiyaç hasıl olamaz mı?
- +1 yıl
Duygusal aldatmadan bahsetmistim ama benimld ilişkisi varsa o süre zarfında sadece benim olmalı
- +1 yıl
Geçin efendim bu işleri geçin.. insana ait duyguları yok sayarak sanki birer hissiz robotlarmişiz gibi değerlerlendiriyorsunuz ve iyi olan herşey bu şekilde yok oluyor.. saflik sevgi masumiyet sadakat vs.. lgbt neden lgbt niye buna böyle bir tanım getirilmiş? Ve ayrıca benim kastetigim lgbt de değil.. yanlış biliyorsun.. biz domuz değiliz insanız.. dolayısıyla severiz sahipleniriz sadık oluruz ve maneviyata önem veririz.. ayrıca ben ilk olmak zorundayım da demedim.. ilk olmak isterim dedim.. ayrılırsan adam zaten artık senin değil elbette istediğini yapabilir.. başta da dediğim gibi bunlar kişisel gorus ve tercihler.. uzatmanin da manası yok
- +1 yıl
Niye duygu ile cinselliği birbirine katiyorsun? Cinsellik bir ihtiyaç olduğu için mesleğe donusmedi mi? Belirli bir ücret karşılığında giderilebilen nesnel bir kavram değil mi? Pek ala ben seni seviyorum ama cinsel ihtiyacimi başkasıyla gidermek istiyorum da diyebilirim.. bunu kim hangi duygu ile kabul eder? Eğer o sen gibi meseleyi duygu ve ihtiyaç olarak ayırmışsa kendi ile tezata dusmemek için razı gelmeli ama duygu ve sevgiye dair hislerimiz buna asla izin vermez.. vermemeli.. hangi isim tanım sıfat çağ coğrafya cinsiyet millet ve kültüre ait olursa olsun böyle şeyleri dusunen dileyen veya tasvip eden dusunce bozuk dusuncedir ve sevgi bu dusunce ile kirletilemeyecek kadar kutsalz, insan bu kadar ucuzlastirilamayacak kadar değerlidir.. gorusune atlayan benim o yüzden çık git de diyebilirsin ama bunu sen demeden ben bu polemiği bitiriyorum..
- +1 yıl
Ya NASIL BIR tartismaya girmissiniz
- +1 yıl
@Duygusuzkızz ne var ki tartışmada?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
91Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılYasamadim ve evlilige de saklamiyorum. Cinsel iliskiye harcayacagim zamani oyundaki karakterimi kasarak level atlarim daha iyi.
31 Yorumla- +1 yıl
Adamsın panpa
Yaşadım, yaşıyorum, yaşamaya devam edeceğim.
Kadın gibi güzel bir varlık varken dünyada, yaşanmaya değer.20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Valla o kadar çok ilişkiye girdim ki, hayatın tadı böyle çıkıyor :D
Yoksa çekilecek gibi değil bu dünya...
O hazzı yaşamak ve yaşatmak lazım insanlar ;)00 Yorumla28 yaşına kadar bakir durdum evliliğe sakladım. İnanmayanlar için söyleyeceği manevi ve kültürel bağlılık olunca hiç zor olmuyor.
10 Yorumlaşimdi kızlar var ya çatır çatır bam bam gömüyor içlerine. sorsan hepsi namus bacak arasında değildir diyor. evet çooktan gitmiş bacak arasında namus ne arar artık
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla Adam 27 yaşında daha yaşamadım diyor kimi kandırıyorsun dayı kes at sen bence onu 😂😂
20 Yorumla
+1 yılyaşamadım, değişik mastürbasyon teknikleri deniyorum :D
00 Yorumlahayir çok şükür oyle pis aliskanligim yok helalim le sadece inşallah😌
10 Yorumla
+1 yılDaha önce hiç cinle bir ilişki yaşamadım, evliliğe de saklamıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaşadım yaşıyorum yaşamaya devam edeceğim.. kadınlar gibi güzel varlıklar varken avucumu mu yapayım?
00 YorumlaBir kişiyle yaşadım ama cok oldu, evlenene kadar tekrar yaşar mıyım emin degilim
00 Yorumla
+1 yılYaşıyoruz
https://i.hizliresim.com/XXDWj3.jpg00 Yorumla
+1 yılyaşamadın mı gerçekten de? kendine yazık etmişsin eğer 27 yaşındaysan.
10 YorumlaBen kendimi kimseye saklamadım kimse de kendini bana saklamasın. Geçmişiyle ilgilenmiyorum. Hayatımdaysa bana değer veriyorsa gerisi yalan
10 Yorumla
+1 yılben yaşadım. övünmek için değil yalan söylememek için söylüyorum
00 YorumlaHemcinslerimle yaşiyorum tatlım
120 Yorumla
+1 yılHer türlü cinselli yaşayıp, hâlâ bakire sananlar var kendini. Benden bakire ruhu o ruspi olmuş
00 Yorumlayaşadım
101 Yorumla- +1 yıl
Evli misin
- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılSadece sevişme oldu ama tam olarak ilişkiyi evliliğe bıraktım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılYasadim
111 Yorumla- +1 yıl
iyimiş
+1 yılyaşadım
93 Yorumla- +1 yıl
@spedy6934 kimle? evli değilim ben
Evliliğe..
112 Yorumla
+1 yılyaşadım
141 Yorumla
+1 yılALLAH eşimden başka kimseye nasip etmesin
10 YorumlaBakireyim
100 Yorumla
+1 yılEvliliğe saklıyorum zaten ihtiyacım yok
10 Yorumla
+1 yılyasadım
60 Yorumla
+1 yılBir kaç tane isteee eh
00 YorumlaTabi ki saklıyorum 😈
00 Yorumla
+1 yılYaşadık Günahlarımız aldı başını gidiyor
00 YorumlaEvlilige sakliyorum
130 YorumlaEvlilige sakliyorum yasamadim.
00 Yorumlabu bana sorulacak bir soru degil :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılYaşadım
50 Yorumla Hayır yaşamadım. Zaten bu tiple imkansız
00 YorumlaEvliliğe saklıyorum
50 YorumlaEvliliğe saklıyorum yaşamadım henüz
00 YorumlaYaşadım yaşamasaydım dediğim olmustur
00 YorumlaBunun ne önemi var senin için?
00 Yorumla
+1 yılÇok kişiyle ilişkim oldu
00 Yorumla
+1 yılYaşamadım, eşime saklıyorum
10 YorumlaYsdım
60 Yorumla
+1 yılYaşadım aktif şekilde de yaşıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayır evlendiğim de sadece
40 Yorumla
+1 yılYaşadım hemde çok kez
Soruyu anlamadım00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Defalarca kez yaşadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim çok oldu evlilik öncesi ilişkilerim
00 Yorumla
+1 yılyaşadım.. çok zevkliydi :D
00 Yorumlatabı kı hayır tıksınırım ben
00 Yorumlayaşamayanınız var mı diye sormalıydın bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet yasiyorum
91 YorumlaDüzenli seks yapıyorum.
00 YorumlaHayır evlilik
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır ama artik dayanamıyorum :(
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇalıştığım barda haftada 2 defa yapıyordum
00 YorumlaYaşadım
31 Yorumla- +1 yıl
Kaç kere
- Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılYaşadım..
00 Yorumla
+1 yılevliliğe saklıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılYaşamadım
00 Yorumla - Devamını Gör (48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım