Cinsel Yaşam İlk kaç yaşında cinsellik yaşadınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 15 edit atriran varmi😂 İlk kaç yaşında cinsellik yaşadınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Maşallah erkenden hayatın zevkinin tadına bakmışsın gadası 0 0 Yorumla
Es_Ess Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. 15 mi seviştin mi bekaret mi verdin. Nerde nasıl oldu? Ben 15 lerde oral 19 ilk ilişkiye girme 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zorlu geçen 3-4 yılın ardından dayanamadım ve 17 yaşında bakirligimi bozdum kirlendim 😊 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. 15 mi? Opusme falan mi? Biz o yaşta anca bunu yapıyorduk. Ulaaa yaşlanmışım yaaa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl 20 yaşındayken mekanik kaykay üzerinde yaşadım kadın gelip motor yağıyla ıslatıp kaykay üzerinde soymuştu beni 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ben de ben erken başladım sanıyordum 😂😂😂 8 16 Yorumla Soran 1 yıl Kesin 17 falan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neredeyse ) Yorumla Soran 1 yıl Erkek yaşi kacti? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 20 yi geçmişti. Yorumla Soran 1 yıl İşini bilen galiba nerde yaptinz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tam bir birleşme değildi. Evine gitmiştim. Yorumla Soran 1 yıl Sürtme falanmi kiz canım olubda bekatin verdinmi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır ya, olay bittiğinde hala bakireydim. Yorumla Soran 1 yıl Arkadanmi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Selçuk_SE0106 Fakültedeydim, güveniyordum ona. Yorumla Soran 1 yıl O yaşda senin İcin zor olmuştur cünkü beden farki cok bide arakdan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Selçuk_SE0106 Evet, evliyim. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Arkadan nerden çıktı be. Kendi kendine senaryo yazıyorsun 😂 Yorumla Soran 1 yıl 😂 Ozmn ne oldu ya baktinmi sadece Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seviştik. Yorumla Soran 1 yıl İyi atladdın bari Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl 16 oral seks 18 anal 21 vajina 5 2 Yorumla Soran 1 yıl Evlendinmi? Yorumla catafalque87 1 yıl Oo çok hızlısın Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. 32 oldu yaşamadım var mı artıran 🤭🤭🤭 0 0 Yorumla
L0veelatte Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl 14 yaşında 5 5 Yorumla Soran 1 yıl 14 ne yaşadinki sen taciz😂 Yorumla L0veelatte 1 yıl Ne tacizi? Yorumla Soran 1 yıl Yani ne gibi ilişki yaşadinki o yaşta Yorumla L0veelatte 1 yıl Çok detaya gerek yok buradanda hani normal sevgiliyle olan şeyler Yorumla Soran 1 yıl O yaşda zor olmuştur bence Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Azaltan var mı diycektin herhalde 0 0 Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı. 15 çok düşükmüş şimdi kaç yaşındasın 0 0 Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. 15 yaşında ney yaşadın 0 0 Yorumla
BakireeRahibee Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. 16 oral 3 1 Yorumla Soran 1 yıl İğrenmedinmi Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Yirmidört 1 3 Yorumla Hayatgibibirsey 1 yıl Yeme beniiii indir biraz daha aşağııı 🙈 Yorumla softpowerr 1 yıl @Hayatgibibirsey yooo cidden o yaştı. Pısırık adamdım kızlara karşı utangaç Yorumla Hayatgibibirsey 1 yıl Tamam inandım hemen ☺️ Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. 17 de oldu 0 0 Yorumla
Hand_some_34 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı. 30 da 0 0 Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı. Anlatırmısın 0 0 Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ellemeleri saymazsak 16 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Daha yaşamadım 1 2 Yorumla Bennj 1 yıl İster miydin peki Yorumla MertBeg38 1 yıl Bende aynı Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. İyisin bence 0 1 Yorumla gone_with_the_wind 1 yıl Kaç yaşında biriyle yaptın? Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Harikasin 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aynen bende 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Maşallah erkenden hayatın zevkinin tadına bakmışsın gadası
15 mi seviştin mi bekaret mi verdin. Nerde nasıl oldu? Ben 15 lerde oral 19 ilk ilişkiye girme
Zorlu geçen 3-4 yılın ardından dayanamadım ve 17 yaşında bakirligimi bozdum kirlendim 😊
15 mi? Opusme falan mi? Biz o yaşta anca bunu yapıyorduk. Ulaaa yaşlanmışım yaaa
20 yaşındayken mekanik kaykay üzerinde yaşadım kadın gelip motor yağıyla ıslatıp kaykay üzerinde soymuştu beni
Ben de ben erken başladım sanıyordum 😂😂😂
Kesin 17 falan
Neredeyse )
Erkek yaşi kacti?
20 yi geçmişti.
İşini bilen galiba nerde yaptinz
Tam bir birleşme değildi. Evine gitmiştim.
Sürtme falanmi kiz canım olubda bekatin verdinmi?
Hayır ya, olay bittiğinde hala bakireydim.
Arkadanmi?
@Selçuk_SE0106 Fakültedeydim, güveniyordum ona.
O yaşda senin İcin zor olmuştur cünkü beden farki cok bide arakdan
@Selçuk_SE0106 Evet, evliyim.
Arkadan nerden çıktı be. Kendi kendine senaryo yazıyorsun 😂
😂 Ozmn ne oldu ya baktinmi sadece
Seviştik.
İyi atladdın bari
16 oral seks 18 anal 21 vajina
Evlendinmi?
Oo çok hızlısın
21 ☺️
32 oldu yaşamadım var mı artıran 🤭🤭🤭
Hım 19