Gizli Üye(36-45)+1 yıl17 yaşındaydım, hatun da 29 yaşındaydı, yatağın kenarında oturarak öpüşüyorduk sonra aniden onu yatırdım sırt üstü memelerini açtım, harika bir manzaraydı, yumulmuştum resmen memelerine, sonrasında tamamen soyunup yatağa uzandık, o an ennn çok hoşuma giden hatunu altıma almaktı, kollarımın bacaklarımın arasına hapsettim onu, o an hatunun saç baş darmadağınık altımda yatarkenki halini seyretmesi bile acayip haz vermişti bana, aşırı heyecandan o an s*kim çatlıycakmış gibi semmmsertttii,
225 Yorumla
Soran+1 yılHm,👍🏻sağol anlattığın icin
Cevap sahibi+1 yılsen de sağol okuduğun için ;) :D
Cevap sahibi+1 yılhatunun içine ilk girdiğimdeki his muhteşemdi, bastırdım kendimi iyice, köküne kadar, öylece bekledim bir süre o anki zevkten kıpırdatamadım belimi resmen 5 dakika, sımsıkı ve sımmmsıcaktı içi, bekletirken bile boşalacak gibi olmuştum daha git gel bile yapmadan
Soran+1 yıl👍🏼🙂vay be
Cevap sahibi+1 yılo gün bu gündür hatun kızı kendi ellerimle soymaktan aşırı haz alırım, mutlaka kızı kendim soymak isterim ve yaparım, öpe okşaya tamamen çıplak kalana kadar soyarım, özellikle utangaç bakire kızları soyması daha bir zevkli geliyor bana, bir yandan pembiş pembiş yanaklarını öper okşarım, ohh mis ;)
Soran+1 yıl🙂bekaretlerini aldin mi hic?
Cevap sahibi+1 yılevet bir kız oldu bekaretini veren, apayrı bir heyecan ve accayip farklı bir hazdı içine ilk girme anındaki his ve kızın o anki tepkileri tavırları hali vs, acayip hoştu ;) bir daha olsa bakire kız yine bekaretini almak isterim doğrusu o heyecanı hazzı tekrar yaşamak ayrı bi zevkli olur gerçekten.. ama o bekaretini aldığım kızla 7-8 ay sevişmeler yaşamıştık kız acayip istekli ve sabırsızdı, kız ilk günden itibaren boz gitsin deyip durmuştu ama ben cesaret edememiştim ama sonra kız dedi sen almazsan başkasına veririm ben de köklemece girdim direkt ama gerçekten direkt kökleme yapmıştım kıza, öncesinde 6-7 kez az az sokup çıkartarak alıştırdıktan sonra tekrar soktum az beklettim öyle bir süre 2-3 dakika felan, sonra tam çekiyormuş gibi yapıp aniden ileri bastırdım köküne kadar girdi penis öyle kaldım bastırdım kendimi kıza 10 dakka öylece beklettim içinde, harika bir histi o içinde bekletmesi, kızın inlemesi, kız kendini sıkıp kastıkça penise içinde acayip zevk hissi veriyordu, sonra da boşalmadan çıkarttım sarıldık öylece kaldık. ;)
Soran+1 yılbuyuleyici anlattin, etkileyici😬👍🏼
Cevap sahibi+1 yılhmm, özeti bu kadar etkileyici geldiyse sana bir de daha detaylı anlatsam ıslana ıslana orgazm yaşarsın heralde :D :D
Soran+1 yılmumkun🤦🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılsen yaşadın mı senin ilkin nasıldı sorması ayıp ;)
Soran+1 yılyok yasamadim henuz
Cevap sahibi+1 yıldarısı başın tez zamanda, şu kadarını söyliyim ilk yaşadığın anda keşke daha önce yaşasaydım diyeceksin ve o sımmsıcaklığı ilk hissettiğin andan itibaren artık hissetmeden yaşayamayacaksın ;)
Soran+1 yılsadece orali yasamak istiyorum, bekaretimi vermek istemiyorm
Cevap sahibi+1 yılemin ol bacakların titreyecek resmen o an, özellikle orgazm olurken zangır zangır titreyeceksin, bir tane kız var bu sıralar hayatımda, kız daha bozulmamış, önceleri sadece belden yukarısıyla sevişme yapıyorduk ama kıza yetmedi sonra sadece elimle ona mast yapmama izin verdi tam açmadan altı kısmını, sanırım tamamen soyunmaya utandığı için.. hepsini aştık, oral yaparken kız resmen titriyor bacakları felan, sürtünme de yapıyorum o da çok hoşuna gidiyor orgazm olana kadar sürtüyorum kıza içine sokmadan vajina dudaklarının arasından hızlıca, klitorisine de sürekli uyarı yapıyor haliyle penis ileri geri yaparken, kız kıvranıyor acayip ;) eminim sen de öyle kıvranacaksın zevkten emin ol,
Soran+1 yılKesin, yeri gelince kendimi aşarım 😬
Cevap sahibi+1 yılhadi hayırlısı ;)
Soran+1 yıltesekkur ederim😬🙈 utanirim ya ben
Cevap sahibi+1 yıloffff, utangaç masum kızzz ennn sevdiğim, pembiş pembiş ateş gibi yanakları öpmesi bile bi başka zevkli, yavaştan çıkartıyorsun kızın kıyafetlerini muhteşem bembeyaz göğüslerini kaymak gibi tenini öpmelere okşamalara doyamıyorsun o an.. bırak soyunmayı eli kolu bacakları titriyor heyecandan kızın ona yanaştığında dokunup öperken, kalbi kütür kütür atıyor ;) uzatıyorsun yatağa saç baş darmadağın, manzarayı seyretmesi bile apayrı bir haz, kız utancından gözlerini kapamış... taytını sıyırıp tüm kıyafetlerini çıkarttığın andaki manzara eşsizdir... kızın bacaklarında elini gezdiriyorsun... klitorisini okşamaya başladığında kız kıvranmaya başlıyor.. ;) ;) utangaç bakire kız en sevdiğim, acayip heyecanlı çok tatlı bir haz
Soran+1 yıleline saglik😬🙈
Cevap sahibi+1 yıleline kuvvet desen daha iyi olur çünkü özellikle bakire bir kızı elle okşayarak orgazma ulaştırmak gerçekten çok zor ve çok uzun sürüyor, güzel başlıyorsun da bir süre sonra elin kolun ağırmaya başlıyor, ara vereyim elim kendine gelsin desen bu sefer de kızın zevki düşüyor libidosu düşüyor bu sefer daha hızlı yapman lazım ki sürekli yükselsin orgazm zevkini tatsın :D :D
Soran+1 yılstar olussun sen🙈cok iyisin, helal ama yorma kendini cok diger ele gec😅
Cevap sahibi+1 yıl:D aslında kız izin verirse elle yaptığım sürtmeyi uyarmayı penisi kullanarak yapsam o zaman yorulma fazla olmuyor zevkle sürte sürte hızlı hızlı uyarıyorsun kızın klitorisini, bu sürtme olayı da şöyle kızı normal klasik ilişki pozisyonunda yatırıyorum sırt üstü, penisi vajina dudaklarının arasına yerleştiriyorum, bacaklarını omuzlarıma alıyorum, bacakları kapanıyor kızın dolayısı ile penis arada sıkışıyor, içine sokmadan başlıyorsun git gel yapmaya, vajina dudaklarının arasından ileri geri sürtüyor penis hızlıca, direkt klitorisine sürtüyor penisin başı, haliyle beline kuvvet pompaladıkça kız daha fazla zevk almaya başlıyor :D el kullanmaktan daha iyi, hem yorulmuyorum hem de kız daha fazla zevk alıyor, hem de haliyle ben de zevk alıyorum penisi sürttükçe, penisi sürterken kızın inlemesi kıvranması daha farklı oluyor daha bi tatlı kızın o halini seyretmesi, pompalarken t*şaklar da şlaaap şlaaap vuruyor kıza, harika bir haz o vurması :) :D çok mu uzattım, sıkılmadın umarım
Soran+1 yılyok ya iyi anlattin eig sana gelecek suphesiz, yasamis gibi oldum okuyarak, hissettirdin😬😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hiç olmadı. Olursa bittikten sonra öperim, severim onu 😊
19 Yorumla
Soran+1 yıl:)
Soran+1 yılNe güzel dusunuyorsun😊
Soran+1 yılIyi tabi, gitme:)
Soran+1 yılUyu*
Soran+1 yıl🤷♀️üzgünüm, zamana kaldı artık, umarım iyi bir partneriniz olur
Brn soyarım ilk deneyimim de 16 yaşımdayken olmuştu
11 Yorumla
Soran+1 yıl👍🏻👍🏻
16 ya da 17 im de olmuştu, nasilini anlatmayayim 😂
15 Yorumla
Soran+1 yılNasıl istersen, içinden gelirse gizli olup da anlatabilirsin:)
Soran+1 yılOlmaz anlatmak istediğinizi ne varsa dinlerim, özele gelmem.
Soran+1 yılEstağfirullah belirtmek istedim sadece. Iyi geceler 🖐
15 yaşında lisede dershane tuvaletinde sevgilim Oral yapmıştı
116 Yorumla
Soran+1 yılO kadar mı olmustu
Soran+1 yılPeki👍🏻🤭
Soran+1 yılOlmadi
Soran+1 yılHyr
Soran+1 yılLibidom normal, sormak istedim sadece.
Soran+1 yıl19
Soran+1 yılMantıken doğru gelmedi, duygularımın üstüne gitmedim
Soran+1 yılEvlilik öncesi düşünmüyorum giriş falan
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim ki şaka geliyor millete 13 yaşındaydım. Kız 24 yaşlarında komşu ablaydı ama öyle bir seks olamaz ilimiği kuruttu resmen. Çok iyiydi.
112 Yorumla
Soran+1 yılVay be😅
Cevap sahibi+1 yılKız da çok aşırı güzeldi. Bu arada. 😀😆😆Şimdi yolda görüyorum tanımazıklattan geliyor beni. Boşver
Soran+1 yıl😬garip
Cevap sahibi+1 yılÇok sene geçti., demek o gün azınlığına geldim. Utandı sonra demek ki. Ondan sonra onunla hiç s#kişmedik.
Soran+1 yılOlabilir, utanmıştır
Cevap sahibi+1 yılBence de. Hatta altı ay falan oldu selam verdim. Yüzüme bakmadı. Almadı selamımı suçluluk duydu galiba
Soran+1 yılAynen ondandir.
Cevap sahibi+1 yılŞu da gerçek300 üzerinde kadınla seks yaptım ama onda ki tadı hiç almadım kimseden belki. İlk diye bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAçıklama yapayım hotellerde çalışıyordum her gece olmasa bile bir kaç gece de bir bi kadın düşüyordu. Rakamım kesinlikle az. Evlendim eşim ilk hoteleciliği bıraktırdı. 😀
Soran+1 yılIlkler başka olurmuş ne de olsa.
Cevap sahibi+1 yılAynen kız da isterikmiş. Resmen seks hastasıymış sonra öğrendim.
Soran+1 yıl😬anladim
Gizli Üye(36-45)+1 yılKac yıl geçti hatırlamıyorum bile. ilklerin bir önemi yok önemli olan son olmak
19 Yorumla
Soran+1 yılAnlatmayacak misin hic
Cevap sahibi+1 yılNeyini anlatayım
Soran+1 yılolani degil yanlis anlama, nasildi yani
Cevap sahibi+1 yılHiçbişey anlamadım cidden acemiydim. Şimdi daha çok zevk alıyorum
Soran+1 yıl🤔 peki
Cevap sahibi+1 yılSenin ilkin olmadi mi hala
Soran+1 yılhayir
Cevap sahibi+1 yılÇok mu isteklisin
Soran+1 yılHayirr
knk hıc olmadı la eger bır gun bu dunyada gocup gıdersem hıc olmamıs olarak gıdecegım KIZLAR HEPINIZE YAZIKLAR OLSUN BI MAJ ATAN DAHI OLMADI BE
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl17 yaşımdaydım. Bağlamalı fanteziler iyidir.
110 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Abartmamak kaydıyla ve tabi bunun karşılıklı zevk alma amaçlı olduğunu unutmadan kontrollü bir şekilde.
Soran+1 yılElbetteki
- +1 yıl
=)
Soran+1 yılÇok mu oldu deneyiminiz?
- +1 yıl
Yani çok denemez ama zaman zaman diyelim.
Soran+1 yılAnladım, peki
- +1 yıl
gut nayt darling
Soran+1 yılYou too:)
- +1 yıl
Tenk yu
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Daha olmadı
11 Yorumla
Soran+1 yıl👍🏻✌
Hiç olmadı.
18 Yorumla
Soran+1 yılBu da gayet iyi bir şey
Soran+1 yılKotu mu sizce olmamasi
Soran+1 yılIhtiyaç duyunca kötüdür
Soran+1 yılBelki biraz zamana bırakmak lazimdir, akışına bırakın sizde bence
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılDaha olmadi
123 Yorumla
Soran+1 yılyasasin bakirlik ✌
- +1 yıl
Hım doğru canım bence buna beceriksizlik desek daha iyi burda boşadı geliyorum sansim yok nedense olmuyor birsey varda anlamiyorum neyse moralim bozulduğu iyissbahalr😠
Soran+1 yıl😕sakın ol, kırıcı bir şey ima etmek istemedim, üzgünüm.
Soran+1 yılBende tecrubesizin tekiyim, yaşamadım bir şey. Utanacak bir şey yok, bilmiyorsak zamanla öğreneceğiz.
- +1 yıl
Benim için zor cunki oncelikle kisiyi tavlamayi ogrenmek bunu bexeremiyorum yoksa cinselik kolay
Soran+1 yılHiç bir sey imkansız değil
- +1 yıl
Diyosun e napcagiz veklemeye devami
Soran+1 yılNe yapalım başka?
- +1 yıl
Vallaha birşeyler yapmak lazım böyle böyle hacisakirlede olmuyorki
Soran+1 yılzorla da olmaz ne yapalim
- +1 yıl
Olmaz canım arkadaslik boylemi olur aracilik yapılır knkm
Soran+1 yılyok ya knklar yapmaz oyle seyler😬
Soran+1 yılhayalinde nasil bir sey var peki?
- +1 yıl
Şöyle 165 boyunda 55 kiloda memisleru 75 geçmeyecek benden çok istekli olacak
- +1 yıl
😅😅
Soran+1 yıl😬peki, benim ki de ayni boy olarak 1.80😅
- +1 yıl
Hım diyosun senin fiziyin nasıl knkm
Soran+1 yıl1.73 boy zayifim knk. sen
- +1 yıl
Sende neymisinya boyda manken gibi asıl memisler benim için onemli kaç beden😅
Soran+1 yılbana yurume😬
- +1 yıl
Ne yuruyecem size canım knkm merak etim
Soran+1 yıl😬bosver bunu😅
- +1 yıl
Bosverdim😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılonun isteğiyle bağladım çok güzeldi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıfır hiç olmadı
19 Yorumla
Soran+1 yıl👍🏻✌
Cevap sahibi+1 yılGizli değilmişim ya rezil olduk 😂
Soran+1 yıl😂😂bir şey sorucam gizleyince şimdi olduğu gibi görünüyor mu profilde önceden yazdigin
Cevap sahibi+1 yılYav tanıdık çok şimdi aaa flan derler burda 😂görünüyo yazı ama gizli yani
Soran+1 yılHmm, ben unutmuyorum pek şansıma 🙈
Cevap sahibi+1 yılAma biz takipleşmiyoruz bi daha nerden görcez zaten sevgilim hiç olmadı demiştim ona şaşırmışlardı da 😂bi de bu tuzu biberi olmasın sfkdk
Soran+1 yıl😂Ben bunu söylemeye çekinmiyorum
Cevap sahibi+1 yılGizliden sormasaydın takip etseydim ya komik kızsın 😄sohbet ederdik
Soran+1 yılYapacak bir şey yok 😬
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç olmadı 😔
13 Yorumla
Soran+1 yılÜzülme, olur bir gün.🙂
Cevap sahibi+1 yılbeklemiyorum artık ben eksik kalayım ne olacak sanki 🙂
Soran+1 yılNasıl istersen :)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yıl15 ti
10 Yorumla
+1 yıl16 yaşımda oldu
18 Yorumla
Soran+1 yılNasildi
- +1 yıl
İlkler baskadkr
Soran+1 yıl:)
Soran+1 yılBurdan anlat, lütfen özele çağırma. Zaten resmin yok bir şeyin yok, utanma anlat
- +1 yıl
Resm ne alaka, olsn ortaya olmaz bu tur şeyler TSK edrm
Soran+1 yılResim baya cinsellikle alakali?
- +1 yıl
Her şeyin de bir sınırı var canım
Soran+1 yılNasıl yani canim?
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmadı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler