Çok erken yaşta yaşayanlar pişman oluyor ilerde. Erken yaşta yaşayıp, sonra pişman olan var mı?
Bekaretini kendi alanlar da var, bunu da duymuştum!
Bekaretini kendi alanlar da var, bunu da duymuştum!
Belki geri kafalı olduğumu düşünebilrsiniz ama hiç yaşamadım.. Bunu sadece evlendiğim gece yaşamak istiyorum sıradan olmamalı ikimiz içinde çok özel olsun kendimi en sevdiğime saklıyorum şuan ondan bile sakınarak..
Sadece onun olduğumu bilsin diye..
sen başkasın yaa :)))
Devam et hayalin kabus olmasın:)
Akıllıdır o maşşallahhhhhhhhh :)
:)))) sevişgen ablaa :D
daha yaşın küçük olduğu için bunları söylemen normal büyü 30 gör bakalım evlenmezsen ve bakire kalırsan o zaman tekrar konuşalım
bence geri kafalalılıkla alakasıı yok.. sevdiğin adama boyle birhediye vermek seni bir cok kişiden ayrı tutucak.. tebrik ederim seni..
19 yaşındaydım. yaş olarak bir pişmanlığım yok ancak başka biriyle olmasını dilerdim...
o yaşta karar vermek zor demek istediğimde bu aslında ama bide söle bişi var başka biri diosunya suan sevdiğin biri varsa keşke onunla olsaydı die düşünebilirsin daha sonra hayatında başka biri olursaa aynısını onun için düşünebilirsin
ya ben bu şekilde yola çıktığımda zaten 3 yıl öncesine kadar hayatıma giren herkesi silmek istiyorum da... benim kendimi cezalandırma manyaklığım işte, yanlış yanlış adamları aldım hayatıma...
bunu herkes yapmıstır zamanın bende yaptım kimin umrundaysaa erkek için okadar değilde bir kadın için bunu yapmak ilerdee düşündüğü zaman cok koyar. yaw insan ilerde pişman olcagı hiç bişiyi yapmaz aslında :)) hayatına giren insanları silmek cok zor gercekten...
ya artık 30 yaşındayım, 1 ile 11 arasında bir fark olduğunu düşünmüyorum. zaten benimki cinsel bir beraberlik yaşamış olmaktan ziyade, yanlış insanlara kalbimi açmaya çalışma pişmanlığı. fiziksel değil, tamamen duygusal yani pişmanlık sebebim...
yaa yaşla alakası yok alında bunun ama seni anladım ben yaşım okadar yok ama cok şeyi erken yaşadım ve erken öğrendim duygusal pişmanlık ...
evet ben 17 yaşında milli oldum para karşılıgı sonra şansım döndü ve bu iş için parayla deyil deyer verdiğim arkadaşlarımla yaptım ve bunu övünmek için deyil ama düzgün ve deyernini bilmek önemli
bir erkek için saçma olacak ama evlenmeden önce yapmak istemedim çünkü bu iş özel olmalı yaparken özel biri ile yapılmalı
nesi sacma yaa :) senin böyle düşünmen cok sacma bence. düşüncen cok dogru kesinliklee hemde karşındakine olan saygını gösteriyor bu
Aslında herkesin görüşüne göre değişiyor. Bazı erkeklerki bunlar bencil olanlar kendileri yapıyor ve evlenince kız oğlan kız arıyor. bende böyle düşünenlerdendim ama mantık yerine oturunca böyle bişi istemeye hakkım yok. evlencem insan böyle olur olmaz bilmem ama sen bakire diilsen evlenmem diemem cünkü ben bakir değilim. Senin düşüncen cok güzel karşındakinide böyle istiyorsundr cünkü. Bence boşver milleti senin düşüncen cok güzel
Cevap
2Cevap
21 yaşındaydım...ilk yaşadığım kişi o olmamalıydı...benimde o konuda pişmanlığım var..
adınıza üzüldüm ama bagzen duygulara yenilip ileriyi düşünmeden yaşanıyor herşey
üzüldümmm
yaşamadım daha hangi gün hangi an olacağı soru işaretleri ile dolu umarım o soru işaretlerinin cevabını doğru zamanda doğru kişi ile olarak bulurum...
15 yaşımdayken benden yaşca büyük olan bir bayanla yaşamıştım ve bundan sonra 2 gün boyunca hep o anı düşündüm :)
evet mesela ben 22 yaşında ilk ilişkim oldu ama hiçte pişman olmadım erkekler yaparsa kadınlarda yapar nasılsa 10%9 u erkeklerin bakir değiller neden kadınlar olsunki kısasa kısas diye düşündüm cook ta iyi etmişim
13 yasimdaydim,aslinda cok pisman değilim ama simdi ki aklim olsa bir kac yil daha beklerdim
:)))))) komedi yaaa D:D:D:D
gitmeyin kübranın üstüne :)
ben 22 yaşında eşimle yaşadım daha öncede kimsenin eli değmedi çok şükür
eşinde senin gibiysee çok şanslı bir ciftsinizzz
bişi sormak istiyorum düşünceni yani erkek yapabilir kadın yapamaz evlenmeden önce bölemi düşünüosun?
peki anladımm :)
15 buçuk yaşında yaşadım cinselliği hiç pişman değilim isteyerek ve bilinçli yaşadım çünkü en önemlisi sevdiğimle yaşadım
tabiri yerindeyse eşek kadarken yaşadım:)
:)) eşek derken ? evlendiğinizdemi yaşadınız ? Pişman mısınız keşke daha önce yaşasaydım die ?
yok evlenmedim. ne pişmanlığı sadece yaşamak istediğim yaşı geçmiştim o kadar
ozaman devamm :))
Evlenince yaşadım...25 yaşındaydım...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar