Arkadaşlar ilk seks deneyiminizi kaç yaşında yaşadınız?
Nerde ve nasıl oldu?
Nerde ve nasıl oldu?
-18
18-20
20-22
22-24
24-26
26+
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Anketi görünce gözlerim doldu 18- %50 vay be hayat gerçekten acımasız. Boşuna yaşadığımı farkettim neden kimse benimle sevişmek istemiyorki :(
16 yaşında mahallenin saf kızına çatıda arkadan girdim aklını kaybetti anami ağlattın dedi
sorma valla hemde nasıl zaten o günden sonra kız yanıma yanaşmadı bir daha
çok az
yok aynı yastaydik
19 yaşında. Parkta oturuyorduk vajinamla oynamaya başlamıştı. Karşı gelmek içimden gelmemişti çok canım istemişti. Dayanamadım.
Sabah 8 gibiydi Kimseler yoktu ki, üstümde uzun elbise vardı, öyle zor ulaşacak bir durum yoktu saten. sonra evde devam ettik.
Hiç anlamadım bile ki. Herşey erkekte bitiyor ondan. Sevişme arasında olmuş geçmiş.
Cevap
11Cevap
17 yaşımda öğrenci apartında kalıyordum bir gece arkadaşın arkadaşları geldi alkol etkisi ile
Hayır yoktu zaten öyle özel ev gibi yemeğini filan kendin yapıyordun kontrol eden kimse yok giriş çıkışları filan
Biri ile oldum
Sonuçta ilk deneyim bşr anda o kadar kişi ile olamazdım
20 yaşındaydı yani ne yalan söyleyeyim çok çok aklım da kalmadı nasıl olduğu hem alkollğydüm hemde oldukça fazla zaman geçti
Yok çok da fazla kişi ile olmadım zaten yanı zaten bekaret diye bşr çekincem hiç bir zaman olmadı ondan benim için rahatlama filan sayılmadı
17 yasimda bir kizla tek gecelik
ama bende 17 yasindaydim o zamanlar :d
18 sevgilimle
farketmiyor genelde her yerde yaparız
lunaparkta
orası da bende kalsın 😊
Yasamadim, istemiyorum! Kendimi esime sakliyorum.
Daha hiç olmadı ama 17 yaşımda 4-5 kez öpüştüm
Yok yok olmasın ben öpüştüpüme pişman oldum evlenince yapmak en iyisi
16 yaşında grup yaptık iki kız bir erkek
16 yasımda apartman bosluğunda 😊
Evet hatta ben teklif ettim 😊😊 fuckbuddymle
adamların 16 sında fakbadisi varmış ya la
O da benimle yasıttı
Bosluğu derken hani aprtmandan dama çıkan yer olur ya orda
ondan sonra asansör dairesinde
😅😅aynen ya ne kastım kendimi olmadı zaten ilk seferde. Baska günlerde de gittim besinci gidisimde anca oldu😅😂
Ya sorma bir de baya terbiyeli bir çocuğa benziyor😂😂 sonra sekste görünce yuhh dedim içinden canavar çıktı
Onu demiyorum hareketlerini davranısı yani canavar sanki 😄
18 yaşındayım kız eli bile tutmadım
"Yaşamadım" niye yok?
Onu seçtim zaten :D
11 yaşında kuzenim ile
kendi isteği ile
ben 11 o 15 yaşındaydı
Eksi ne lan oldu olacak limit sonsuz olsaydı
Bende bana eğitim vericek bir partner arıyorum
17 yaşımda.
Onların evlerinde. Sevdigim için yapmıştım şuanda onla evliyim zaten 😊
O zaten o zamanda benden yaşca büyüktü ben 17 o 21di ama tabiki ozamandan bu zamana fark oluyor.
Ha sen şeyi mi diyosun 😂 yok ya o aynı zamanla büyüme ya da küçülme olcağını sanmıyorum onda 😂 İlk gördüğüm gibi yani maşallah 😂
Bence ideal 🤔
Ben sevdiğin kişiyle yapılmasını doğru buluyorum o yüzden evet başkasıyla olmadım hiç düşünmedim bile.
Anladım bana göre normal yani onun için illaki başka görmeye gerek yok.
Ölçmedim. Sende benim herifin şeyini ne merak ettin ha 😂
Elimde cetvel ya da metreyle gezmiyorum 😂 Bazı şeylere bakmak yeterli. konuda çok uzadı yeter artık 😂😂
Yok gizli değil hatta çoğunda beraber cevap verdiğimiz olur ama cinsellik sorularına pek cevap vermezdim o yüzden.
19 yasinda
tabiki insan ilkini hatirlamaz mi? aşık olduğum adamla oldum
yoo
15 yas
berdel
+25 bu gidişle
yaşmadım
18 yaşımda.
on sekiz yasimda
evde liseden bir arkadasla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar