gerçekten akıl tutulması yaşıyosun sitenin ne durumda olduğunu gayette iyi biliyosun kızlar hariç herkes var ve sen bunu bile bile buradasın üstelik sitenin kızlar ile olmasına rağmen kız erkek herkese açık olması eger sadece kızlara özel olsaydı erkekler profil açamazdı biraz zeka biraz düşünce lütfen biraz zorla şu beynini
çünkü bilip bilmeden tanımadan etmeden bir insan hakkında varsayımda bulunmak aptalca bende senin hakkınds belki esc sin desem sende normal davranmaya devam edersin öylemi sinirlenmezsin
Birincisi ben bu siteyi kullanan erkek hakkında herhangi bir ithamda bulunmadım ikincisi evet ne dersen de beni tanımadığın için herhangi bir etkisi olmaz üzerimde Neyse arkadaşım amacım sinirlendirmek değildi cidden pardon🙋🏻♀️
Kızlar Ne Diyor
Olmadi ama biraz yakınlaşmam 13 yasimda olmuştu
evliliğemi saklıyosun
hayır şu an yakınlaştığım bir çocuk var sanırım ona ama bilmiyorum
yaa demek şanslı kişi o 😃
evett fiziğimde iti daha ne istiyor
laflara bak bee
fizigin nasıl ki
161 boy 48 kilo ince bel 90 60 90 kısava
esmermisin kumral mı
Kumral
sen esmer erkekmi tercih edersin?
O kumral
Olamadı.
Yaş 33 bu arada
ciddimisin sen
Evet neden şaka yapayım ki
neden olmadı senmi istemedin
Evlenince olabilir ancak. Ama hala evlenmedim
merak ediyomusun nasıl bir his olduğunu
Tabiki de. Kim etmez ki
muhafazakar birimisin
Evet.
Sen niye duyunca şaşırdın ki Türkiye’de çok var benim gibi
hormonların gittikçe artıyormu azalıyormu senin
Değişiyor belli bir çizgisi yok
istekli birimisin demek istedim aslında
meslegin nedir senin
Ne yapacaksın
merak ettim, kriterlerim uyarsa belki evlenmek isterim meslegini söyleyebilir misin
Bakalım önce sen benim kriterlerime uyacak mısın asıl be 😄
nedir senin kriterlerin anlat bakalım
1. Böyle bir sitenin varlığından bile haberi olmayacak
2. Yaşı benden büyük olacak
İlk ikiyi bile geçemedin gördüğün üzere 😁
iyide o adamda mantık olarak seni istemez çünkü bu sitedesin
meslegini söylemedin ev hanımımısın
Kızlar soruyorda bir kızın olmasının neresi mantıksız :)
Mesleğimin şu anki durumla hiçbir alakası yok çünkü, hadi iyi geceler 🌟
gerçekten akıl tutulması yaşıyosun sitenin ne durumda olduğunu gayette iyi biliyosun kızlar hariç herkes var ve sen bunu bile bile buradasın üstelik sitenin kızlar ile olmasına rağmen kız erkek herkese açık olması eger sadece kızlara özel olsaydı erkekler profil açamazdı biraz zeka biraz düşünce lütfen biraz zorla şu beynini
Normalse sen niye buna bu kadar sinirlendin o zaman 😃
çünkü bilip bilmeden tanımadan etmeden bir insan hakkında varsayımda bulunmak aptalca bende senin hakkınds belki esc sin desem sende normal davranmaya devam edersin öylemi sinirlenmezsin
Birincisi ben bu siteyi kullanan erkek hakkında herhangi bir ithamda bulunmadım ikincisi evet ne dersen de beni tanımadığın için herhangi bir etkisi olmaz üzerimde
Neyse arkadaşım amacım sinirlendirmek değildi cidden pardon🙋🏻♀️
sinirlenmedim pardonluk bir durum yok, KS ye üye olmak evlilik kriteri bu güldürdü sadece
Yahu kim evleniyor ne kriteri.. valla şimdi asıl ben sinirlenicem şurda iki geyik yapalım demez olaydım
şen sinirlimisin şen 😃