Gizli Üye(30-35)1 yıl18 yaşındaydım resim kursuna gidiyordum, benden 1 yaş büyük esmer bir kız vardı. Görür görmez de o kıza odaklanmıştım, sürekli bana bakıyor, gülümsüyor, sohbet ediyordu. Derken arkadaş olduk, öğle yemeklerine çıkmaya başladık, tam kıza açılmayı düşündüğüm sıralar, kız beni sevgilisiyle tanıştırdı. Aradan 1-2 ay geçtikten sonra kız benimle daha yoğun konuşmaya başladı iş artık ilişki konusuna girdi; o dönem wp bile yok mesajlaşarak sexting yapmıştık. Sevgilisinin onu doyuramadığını ve beni istediğini söylüyordu. Bir cumartesi günü ev boşken kızı çağırmıştım. Akşam düğüne gideceği için çok güzel giyinmişti, uzun bir elbise içinde de simsiyah sütyen ve tangası vardı. Sevişirken penisimle oynuyordu ve dayanamayıp boşalmıştım. Hayatımda ilk kez bir kızla bu kadar yakındım; sonrasında ise o gün 2 kez daha ilişkiye girerek boşalmıştım. Bekaretimi bu şekilde, sevgilisi olan ama çok hoşuma giden bir kıza kaptırmıştım. O günden beridir de ahını aldığım adam yüzünden hiçbir ilişkim düzgün gitmez
02 Yorumla
Soran1 yılBöyle bir cevap bekliyodum işte
Cevap sahibi1 yılDaha detayları da var böyle anıları unutmam, böyle şeyleri anlatmayı da seviyorum, soru görürsem yine yazarım. Bu birliktelik öncesinde de arkadaş ortamı ile bara gitmiştik ne yapıp ne edip ikimizin yalnız kalmasını sağlamıştı. Bana dönüp “sence ben şu an ne yapabilirim?” Demişti “sen manyaksın kızım her şeyi yapabilirsin” demiştim. “O zaman söyle ne yapabilirim söylersen yapacağım demişti” ben de “beni öpebilirsin” demiştim. O gece 1 saat kadar durmadan öpüşmüştük, kıza o kadar tutkundum ki eve dönerken bilekliğime takılmış saçlarını fark etmiştim, eve gidince onları tek tek ayıklayıp uzun yıllar saklamıştım. Aklımı başımdan alan bir kadındı, sevişmeyi çok iyi biliyordu. Bir gün bana yatakta durduk yere “seni hayatına sokan hiçbir kadın seni hayatından çıkartamaz” demişti. Onun dediği gibi de oldu resmen lanet gibiydi; ilk bakışta ne güzel diyen çok olur ama hayatına her girip çıkan kadın peşine takılınca ilişki yaşayamıyorsun. Tarot açtıran, ritüel yaptıran takıntılı manyaklarım vardı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılDaha yaşamadım yorumlari okumaya geldim senin gibi fxzjdlcsks
01 Yorumla
Soran1 yılAhahahaha
1 yılHerkesin genelde unide olmustur
01 Yorumla
Soran1 yılSenşn de öyle mi oldu
1 yılOldu bi kere bi şekilde bi zamanda ne önemi var
05 Yorumla
Soran1 yılBen henüz yaşamadığım için merak ediyorum böyle şeyleri
- 1 yıl
İnsanların neler yaşadığını mı neyi merak ediyosun anlamadım
Soran1 yılHayır o anda neler hissettiklerini merak ediyorum daha çok
- 1 yıl
Nerede nasıl ve kaç yaşında olduğu ile hisler arasında çok fark bence neyse kanki iyi geceler
Soran1 yılİyi geceler
Gizli Üye(25-29)1 yılÜniversite de oldu
610 Yorumla
Soran1 yılBiraz bahseder misin eğer istersen
Soran1 yılBen çıkamıyorum ki çıkabilsem çıkardım
- 1 yıl
Ben gizli değilim
Cevap sahibi1 yılÜzgünüm çok yazan olur
Soran1 yılPeki sorun değil iyi geceler
Cevap sahibi1 yılEvet
- 1 yıl
üniversitede heyecanlı ve ateşli olur 😂😂