Arkadaşlar ne oraldan ne de erkeğin beni okşamasından zevk alıyorum sadece hunharca girmesinden alıyorum neden böyle çok zor tatmin oluyorum benim gibi olan var mı başka
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu durum oldukça yaygın ve birçok kadın benzer şeyler yaşıyor. Herkesin cinsel deneyimi ve zevk aldığı şeyler farklıdır. Bu konuda kendinizi yalnız hissetmemelisiniz.
Neden böyle hissediyor olabilirsiniz?
* Vücudunuzun Farklı Tepkileri: Herkesin vücudu farklıdır ve farklı şeylere farklı tepkiler verebilir. Bazı kadınlar oral seks veya okşamadan zevk alırken, bazıları için penetrasyon daha tatmin edici olabilir.
* Hormonal Faktörler: Hormon seviyelerinizdeki değişiklikler cinsel istek ve zevk alma durumunuzu etkileyebilir.
* Duygusal Faktörler: Stres, kaygı, güvensizlik gibi duygusal faktörler cinsel deneyimden aldığınız zevki azaltabilir.
* Geçmiş Deneyimler: Geçmişte yaşadığınız olumsuz cinsel deneyimler veya travmalar cinsel zevk alma konusunda sorunlara yol açabilir.
Ne yapabilirsiniz?
* Kendinizi Tanıyın: Vücudunuzu keşfedin ve hangi tür dokunuşlardan hoşlandığınızı anlamaya çalışın. Mastürbasyon bu konuda size yardımcı olabilir.
* Partnerinizle İletişim Kurun: Partnerinizle açık ve dürüst bir şekilde iletişim kurun. Hangi tür dokunuşlardan hoşlandığınızı ve nelerden hoşlanmadığınızı ona anlatın.
* Denemekten Çekinmeyin: Farklı şeyler denemekten çekinmeyin. Yeni pozisyonlar, farklı tür dokunuşlar veya cinsel oyuncaklar deneyebilirsiniz.
* Profesyonel Yardım Alın: Eğer cinsel zevk alma konusunda sorun yaşıyorsanız, bir seks terapisti veya danışmandan yardım almayı düşünebilirsiniz.
Unutmayın
* Normalsiniz: Herkesin cinsel deneyimi ve zevk aldığı şeyler farklıdır. Bu konuda kendinizi yargılamayın.
* Kendinize İyi Bakın: Kendinize iyi bakmak, hem fiziksel hem de মানসিক olarak daha iyi hissetmenize yardımcı olacaktır.
* Keyif Almaya Odaklanın: Cinsel ilişkinin amacı keyif almaktır. Kendinizi rahat bırakın ve zevk almaya odaklanın.
Bu konuda yalnız olmadığınızı ve yardım alabileceğinizi unutmayın. Kendinizi sevin ve vücudunuzu keşfetmekten çekinmeyin.12 Yorumla
Soran1 yılGeçmişte ilk sevgilim orayı ilk defa yalayacağı zaman güzelce bir temizleyelim ondan sonra yalayayım demişti belki de bu etkilidir bilemiyorum
Soran1 yılBen o günden sonra ona oral yaptırmadım zaten birkaç yıl sürdü böyle onunla oralsız ilişkimiz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. O zaman acidan zevk almayı öğrenmissin... Bu çok güzel bir şey ama senin için de biraz psikolojik bir durum
11 YorumlaSen de zevk almayıver, karşı tarafa hizmete devam yavrum
03 Yorumla
Soran1 yılEdiyorum zaten de karşı taraf tatmin edemediğini görünce kötü hissediyor
Soran1 yılÇözülmüyorrrr
Gizli Üye(25-29)1 yılTen uyumunuz yoktur ya da yapan kisi yapmayi bilmiyor
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYoksa oralde kivranirsin inlemekten
Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Oralda beceremiyorlardir. Diğeri için bişey diyemem
00 Yorumla
1 yılKizlarin geneli zaten duz iliski on sevisme yok konuya gir 🤦♂️
05 Yorumla
Soran1 yılHayır sevişirim saatlerce yalarım ama bana yapılmasından zevk almıyorum işte
- 1 yıl
Hakkini verene denk gelmemissin demekki dilini dudaklarini iyi kullanan birine
Soran1 yılGeldim aslında bende sorun 😂
- 1 yıl
Sana soyle buyuk bi alet lazim oyle bir girip cikicak oyle bi yanaklarini genisleticekki hee diceksin on sevismeyi biraz uzun tutmak lazimmis
Soran1 yılOnu da gördük nafile
- Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı.
1 yılÇok sert seviyorsun çünkü
10 Yorumla
1 yılGayet normal kırık erkeklerden uzak dur
10 YorumlaSevdigin kisiyle dene
02 Yorumla
Soran1 yılO artık gitti
1 yılPeki arka tarafını yalasa?
04 Yorumla
Soran1 yılOndan hiç hele ama ben yalayınca bayılıyor erkekler
- 1 yıl
Onu yapacak kadın bizim ülkede yok denecek kdr azdır valla. Benim ki yalansa bende bedenimi teslim ederdim o an 😃
Soran1 yılO da ediyor zaten
- 1 yıl
Eder tabi çok zevk verir oranın bş kadın tarafından yalanması ama işte çok nadir kadınlar var bunu yapan. O erkeklerde şanslı olanlar bize öylesi denk gelmez 😃
Zor değil istek ve arzuların farklı
00 Yorumla
1 yılYapmayı beceremiyorlardir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHunharca devam et öyleyse
04 Yorumla
Soran1 yılAma karşı tarafa saygısızlık oluyor bu şekilde kendini yetersiz hissediyor
- 1 yıl
O zaman yetmesi gerek. Çükü yemiyorsa üste çıkmasın
Soran1 yılYetiyor canım gayet büyük
- 1 yıl
O zaman devamke
Gizli Üye(30-35)1 yılkatılıyorum bende
21 Yorumla- 1 yıl
Ne yapıyorsun peki
Gizli Üye(25-29)1 yılMastürbasyon u çok yapıyosun sanırım
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılNe sıklıkla yapıyosunn
Gizli Üye(30-35)1 yılFazla p*rno izleme
06 Yorumla
Soran1 yılİzliyorum 🥺
Cevap sahibi1 yılHangi site
Soran1 yılX
Cevap sahibi1 yılDm gelsene bi
Cevap sahibi1 yılKonuşalm
Cevap sahibi1 yılX yabancı ama türk seviyorum ben
Gizli Üye(18-24)1 yılCiddi misin kaç kez seviştin
07 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHiç seks yapamayan ben :d
Soran1 yılBüyüyünce yaparsın
Cevap sahibi1 yıl23 üm küçük mü bu yas ya
Soran1 yılErkeğe göre küçük
Cevap sahibi1 yılNasıl be sen kaç yaşındasın
Soran1 yıl23
Cevap sahibi1 yılEe sen de benle yaşıtsın, bişey dicem bu yaşa gelip penisin 11 cm olması normal mi
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılBence önsevişmede iyi uyarılmıyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSert seviyorsun sadece
00 Yorumla
1 yılFarklı yöntemler dene
02 Yorumla
Soran1 yılNe gibi
- 1 yıl
Anlatırım ama burdan değill
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sert istiyon
00 YorumlaSaçmalama
00 Yorumla
1 yılnormal