6 Yıldır beraber olduğum sevgilim ile ilk defa ilişkiye girdim ama aramızda mesafeler olduğu için bu her zaman mümkün olmuyor.
Sorum şu ki Sevgilim ile ilişkiye girmeden önce bir şekilde kendimi tatmin ediyordum ama artık sadece Sevgilimi arzuluyorum ve kendimi tatmin etmek bana zevk vermiyor normal mi?
Sorum şu ki Sevgilim ile ilişkiye girmeden önce bir şekilde kendimi tatmin ediyordum ama artık sadece Sevgilimi arzuluyorum ve kendimi tatmin etmek bana zevk vermiyor normal mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
gayet normal. gerçek zevki aldığın için mastürbasyon yeterli gelmiyor.
Ben böyle birşeyin olabileceğini düşünmemiştim ondan tuhaf gelmişti teşekkür ederim
herkes ilkini yaşayana kadar öyle düşünür. Ama sonra o zevki yaşayınca yerini hiç bir şey tutmaz. Hele birde ilk deneyim çok zevkliyse
Evet ilk deneyimim beklediğimden de daha iyidi üstelik ikimizin de ilk deneyimi olmasına rağmen
sanırım ten uyumundan kaynaklıydı biraz da
en önemli şey ten uyumu zaten. bunu başardıysanız mükememel şeyleri aynı anda yaşamışsınızdır. ama şimdi onsuz olmak çok zor
Aynen öyle gerçekten zor oluyor zaten inanılmaz istekliydim ama sanırım 2x katına çıktı bu durum ama bu sefer de O yok
sanal sohbet arkadaşı bulup biraz kendini rahatlatabilirsin. ya da onunla yazışmayı dene.
İlişkiye girmeden önce çok yapıyorduk öyle ilişkiye girdikten sonra araya mesafeler girince bir gece görüntülü konuştuk ama ikimizde zevk alamadık
görüntülü ya da sesli yapamazsın. bu sadece yazışarak olur. sesli veya görüntülüde kilitlenirsin
bir oyuncak al onu kullan veya salatalık falan. sevgilininkini andırsın işte
öylede odaklanamıyorum bir türlü
sevgilinle sanal yapın görüntülü konuşurken. oyuncakta içinde olsun
İlişkiye girmeden önce çok yapıyorduk öyle ilişkiye girdikten sonra araya mesafeler girince bir gece görüntülü konuştuk ama ikimizde zevk alamadık
Sizin heycanınız azalmış
Henüz 22 yaşındayız ve ikimizin de ilk deneyimiydi heyecanımız nasıl azalsın? tam tersine ben yeterli olmadığını düşünüyorum görüntülü ve mastürbasyon yapmanın
benim 3 yıllık bir ilikim vardı en baştan beri seks yapardık son1 yıl uzun mesafeye dönüştü her gün sanal yapıyorduk. Tabi seksin yerini tutmuyor ama genede zevk alıyorduk
Ama işte bizde tam tersiydi
biz önce se*ting daha sonra se*in ta kendisini yaptık bu yüzden olabilir
kamerayı açacaksınız o sana kendi bedenini ve penisini gösterecek ve sana yapmak istediği şeyleri yapıyormuş gibi anlatacak. sen de öyle. Bu hiç idare etmiyor mu
bu seks böyle bisey yapsan bi dert yapmasan ayrı dert... şimdi ne yaparsan yap gercek seks kadar zevk vermeyecek zaten sana... bide dogru duzgun yaşamamışsın tadı damagında kalmış zaten
doğru düzgün yaşamadığımı kim söyledi peki
Yani şöyle diyim uzak mesafe ya tadı damakta kaldığı için dedim
anladım
Yastığa sürtün ya da ayıcığa internette gördüğüm videolarda kadınlar öyle yapıyor
Sevgilin ile sext*ng yapın
Gerçeği işe kıyaslanamaz ama elden başka bir şey gelmeyince ne yapacaksın
Maalesef haklısınız yapacak bir şey yok
Eski usule devam 😅
titreşimli vibratör alacaksın sexting yaparken kullanacaksın
böylesi daha güzel dğeilmi peki
nasıl yani
onun verdiği hazzın yerini baska birşeyle dolduramaman doğru olan bu değilmi güzeli zaten
aa evet tabi ki öyle ama garipsediğim daha öncesinde olurken şimdi neden olmuyor olması ama haklısın tabi
alıştın tabi ilk ilişkilerinde belki kendine dokunmak daha haz veriyordu onun dokunmasından ziyade böylesi daha iyi
aynen
Seks arkadaşı bulacaksın tatmin olmak istiyorsan
Sevgilimi bu yüzden neden aldatayım anlamadım? vakti geldiğinde zaten buluşuyoruz
Ne kadar zamanda bir geliyor zamanı
Değişiyor ama isterse uzun bir vakit olsun benim için aldatmaya sebep değil bu durum hiç bir şekilde
Anladım ben sabır edemezdim şahsen
6 Yıldır ilişkimizde cinsellik söz konusu dahil değildi bu yüzden bizim için pek de yeni bir konu değil ki zaten herkes de yapamaz
Yaşamışsın almışsın zevki
Evet ama odak noktam ona olan duygularım cinsellik ikinci planda şu an yinede
Anladım sen nerdesin o nerede
Penisin tadi sertliği varken jsjsj
Orası öyle tabi
Ayn
Geçmiş olsun seks oyuncağı düşün artık.
Kamışın tadni aldn normal
Biraz öyle oldu gibi
Yani kendine bisey yapyonmu yatakta
evet ama tatmin olmuyorum aynı zaman da odaklanamıyorum da
Bisey sokuyomsn sadece oksamami