Cinsel Yaşam Doyumsuz olmak çok zor değil mi? sedaaayy Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 222 Doyumsuz olmak çok zor değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 24 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. İsteksiz olmak daha kötüdür gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. zor olabilir 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl zor ama mükemmel bir şey eğer bu arzuyu yönetebiliyorsan 0 0 Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı. Evet zor isteksiz olmakta zor en iyisi ortası 1 0 Yorumla
Doyumsuz6969 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Ben doyumsuz biriyimdir, bana doyumsuz bir kadın Lazım benim gibi. 1 0 Yorumla
Loverfeet Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Bazen çok zor oluyor eğer partnerinde aşırı yüksekse müthiş oluyor 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Maalesef öyle ama çok güzel doyumsuz olmak hayat enerjisi motivasyon en üst noktada oluyor. 0 0 Yorumla
tell-me-more Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. kimse doyumsuz değil sadece çok boş vakti olan insanlar var. 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ya gün boyu yapabilirim bu yüzden işlerim aksayabiliyor evet zor jdjdjd 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Zor bi durum ama doyumsuz olmamak lazim yoksa iyi degil bazi seyler 😂😂 0 0 Yorumla
Gezentilkii Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Evet çok zor yıllardır bu zorluğu çekiyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl valla ya bi gün olsa 23 gün olmuyor, bu sefer sinirlilik hali oluyor 0 0 Yorumla
Sadecebiri080 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı. Asıl zorlanan onu doyuracak partnerdir 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Doyumsuz hanım sevilir 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kalın mkli olmak daha zor 0 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Yerine göre bence diyorum 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hangi konuda olduğuna göre değişir 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Öyle tabiki 1 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. zor doymadıgı ıcın 1 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Neden zor olsun 0 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet doymuyorum 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Zor evet 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Zor tabii ki. 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doyuralımm 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet hemde çok 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zor olsa da güzel 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Değil bence 0 0 Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkek için zor 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. kimeee 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Zor evet 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yoo değil 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Hangi açıdan 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bulunmaz öyle biri 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Zor evet 0 0 Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. aynennn 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
İsteksiz olmak daha kötüdür gadası
zor olabilir
zor ama mükemmel bir şey eğer bu arzuyu yönetebiliyorsan
Evet zor isteksiz olmakta zor en iyisi ortası
Ben doyumsuz biriyimdir, bana doyumsuz bir kadın Lazım benim gibi.
Bazen çok zor oluyor eğer partnerinde aşırı yüksekse müthiş oluyor
Maalesef öyle ama çok güzel doyumsuz olmak hayat enerjisi motivasyon en üst noktada oluyor.
kimse doyumsuz değil sadece çok boş vakti olan insanlar var.
Ya gün boyu yapabilirim bu yüzden işlerim aksayabiliyor evet zor jdjdjd
Evet. Cuckold erkekle evlenin rahat rahat doyarsınız
Zor bi durum ama doyumsuz olmamak lazim yoksa iyi degil bazi seyler 😂😂
Evet çok zor yıllardır bu zorluğu çekiyorum
valla ya bi gün olsa 23 gün olmuyor, bu sefer sinirlilik hali oluyor
Doyumsuzluğun bir çaresi var
Asıl zorlanan onu doyuracak partnerdir
Doyumsuz hanım sevilir
Kalın mkli olmak daha zor
Doyuranı bulursan degıl 😉
Yerine göre bence diyorum
Hangi konuda olduğuna göre değişir
Evet çok zor bir şey
Aynen çok zor guzel popisli kız jskdjdk
Öyle tabiki
zor doymadıgı ıcın
Neden zor olsun
Çok zor değil. Çok kolay. Biraz arsız olsan yeter.
doyumsuz diye bir şey yok olamaz da
Çok zor valla sürekli kalkık
Hemde nasıl
Evet doymuyorum
Zor evet
Zor tabii ki.
Doyuralımm
Evet malessef
evettt
Bence değil
Evet hemde çok
Zor olsa da güzel