Cinsel Yaşam Doyumsuz olmak çok mu itici? Ecexxxz Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Bir kadinin cinsel hayatta doyumsuz olmasi onu itici yapar mi? Sonucta her şeyin fazlası zarar Doyumsuz olmak çok mu itici? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır değil ama sırf cinsellik için evlenen insan iticidir 0 0 Yorumla
demir4292 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Kesinlikle yapmaz. Bende şahsen doyumsuz bir kadınla beraber yaşamak isterdim. Hep daha fazlasını istesin. Hep hep hep 🔥🔥🔥 0 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Bende doyumsuzum seksi seviyorum ve uyan partber bulamayinca abaza hissediyorum 1 0 Yorumla
evlimutsus Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Doyumsuz kadın var mı gerçekten yoksa sadece sosyal medyada klavye delikanlılarımı bunlar Sadece 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Cinsellik zevk işidir zevkinden uçlarını yaşamak keyiftir 0 0 Yorumla
aspavlob Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Ben de doyumsuzum, daha tam anlamıyla bana denk yaklaşanına denk gelemedim 0 0 Yorumla
BendenizEmreniz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. Hayır ama belli aralıklarla olursa geçerli bu, akıl fikir de orada olmamalı. 0 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı. Cinsellik farklı bir şey ölene dek olamaz ya ((:İstekli olmak normaldir hayatınOlağan akışı 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır benim için çekici yapar çünkü bende istekliyim mama isteksiz biri ise itici yapar 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır yapmaz. Ama dakika başı da cinsellik olmamalı hayatımızda. 0 0 Yorumla
DontJohn Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 92% +1 yıl nerde hepsi öyle geliyor sonrası uykucu olup gidiyor 0 0 Yorumla
fatihde3410 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Doyumsuz oluşu değil de bu yüzden çok farklı bu şeyler isterse bu itici olabilir 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. partnerine bağlı sınırları zorlayan birisi ise partnerin harika bir seks hayatın olabilir. 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. İstekli olması bence güzel bir şey ama bazen de sorun olabilir yani 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Aksien tam yeridne durum 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yapmaz istersen doyurabilirim 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Dediğin gibi fazlası soğutur 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. tüm ülke olarakseni doyurmaya ant içtik 0 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Neden itici olsun. Sen doyumsuz musun? 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Başkasına yöneltecek kadarsa evet. 0 0 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı. Kesinlikle itici değil öyle biri olmalı benim için 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. İtici değil 0 0 Yorumla
Larrylove Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır çekici 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Var mı ki öylesi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Hayır değil ama sırf cinsellik için evlenen insan iticidir
Kesinlikle yapmaz. Bende şahsen doyumsuz bir kadınla beraber yaşamak isterdim. Hep daha fazlasını istesin. Hep hep hep 🔥🔥🔥
Bende doyumsuzum seksi seviyorum ve uyan partber bulamayinca abaza hissediyorum
Doyumsuz kadın var mı gerçekten yoksa sadece sosyal medyada klavye delikanlılarımı bunlar Sadece
Cinsellik zevk işidir zevkinden uçlarını yaşamak keyiftir
Ben de doyumsuzum, daha tam anlamıyla bana denk yaklaşanına denk gelemedim
Hayır ama belli aralıklarla olursa geçerli bu, akıl fikir de orada olmamalı.
Cinsellik farklı bir şey ölene dek olamaz ya ((:
İstekli olmak normaldir hayatın
Olağan akışı
Hayır benim için çekici yapar çünkü bende istekliyim mama isteksiz biri ise itici yapar
Hayır yapmaz. Ama dakika başı da cinsellik olmamalı hayatımızda.
nerde hepsi öyle geliyor sonrası uykucu olup gidiyor
Doyumsuz oluşu değil de bu yüzden çok farklı bu şeyler isterse bu itici olabilir
partnerine bağlı sınırları zorlayan birisi ise partnerin harika bir seks hayatın olabilir.
İstekli olması bence güzel bir şey ama bazen de sorun olabilir yani
Aksien tam yeridne durum
Yapmaz istersen doyurabilirim
Dediğin gibi fazlası soğutur
Bi nevi zararına olur
Hayır çok güzel bir şeyyyyy
Sorunun olacağını sanmıyorum
bana göre değil, çünkü hep böyleydim
tüm ülke olarakseni doyurmaya ant içtik
Neden itici olsun. Sen doyumsuz musun?
Başkasına yöneltecek kadarsa evet.
Kesinlikle itici değil öyle biri olmalı benim için