erkek arkadasımın bosalma problemi var 2-3 saat seks yapıyoruz ve ben hala ıslak oluyorum deliriyor normalde kadınlar kuruyor mu o surede bu ona zevk veriyor mudur
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılDoyumsuz ve sürekli seksi istemen kötü ya da anormal değil hatta senin kadar tutkulu bir ruh eşin varsa fantezilerle arzuyla doyasıya yaşanacak eşsiz zevklere kapı açar. Bu yüzden kendini sorgulama ama karşında ki sen gibi değilse işte bu senin doruğa ulaşmanı da aldığın zevki de ruhunu da tatmin etmez mutsuzluk yaşarsın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi bir kız milyonda bir çıkar her erkek senin gibi bir kız ister çok hoşuna gidiyordur
07 Yorumla
Soran+1 yılBenden önce çok partneri olmuş biri o yüzden illa böylesi denk gelmiştir gibi geliyor bilmiyorum umarım hoşuna gidiyordur, normalde kadınlar boyle değil mi ki
- +1 yıl
Bütün kadınlar böyle değil tabii ki o islaklığı sürdürmek çok istekli olmak maalesef her kadınım başardığı bir durum değil
Soran+1 yıloley o zaman umarım değerimi biliyoduR :dD
- +1 yıl
Bence biliyordur yani ilişki esnasında senden ne kadar zevk aldığını fazlasıyla belli ediyordur
Soran+1 yılevet evet ediyor ama işte benim kendimi baskalarıyla karsılastırma gibi bok bi huyum var.. ahdshah dah aonce cok partneri olduğunu da bildiğimden dolayı istermeden dusunuyprum
- +1 yıl
Sen hiçbir zaman kendini kimseyle kıyaslama kendinden emin olduktan sonra onu mutlu edebildidikten sonra başka hiçbir şey düşünmene gerek yok sen onu istediğin gibi elinde tutarsın
Soran+1 yıltesekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Normaldir ben hiç kuruyan kadına denk gelmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence zevk veriyo senin gbi kadinlar bulmak. lazm
02 Yorumla
Soran+1 yılBenden önce çok partneri olmuş biri o yüzden illa böylesi denk gelmiştir gibi geliyor bilmiyorum umarım hoşuna gidiyordur, normalde kadınlar boyle değil mi ki
Cevap sahibi+1 yılBazilarnda yok bu his 😈 esim sevgilm olmani isterdm 😇
Oluyodur tabikii harika 🙂
02 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAferin sana..
03 Yorumla
Soran+1 yılben de akrebim :)
- +1 yıl
nedense burada ki kadınlar bana hep sahte geliyor. :)
Soran+1 yıldoğrudur :)
Normalde kadınlar o süreye çoktan kurur
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi Benden önce çok partneri olmuş biri o yüzden illa böylesi denk gelmiştir gibi geliyor bilmiyorum umarım hoşuna gidiyordur, normalde kadınlar boyle değil mi ki
Soran+1 yılbenimki bosalamaıyo diye 1 ile olmuyo genel sure
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAllah tan başka ne isteyecek
00 Yorumla Doyumsuz kız benim çok hoşuma gider
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hemde nasıl fena oluyordur
04 Yorumla
Soran+1 yıloley o zaman :)
+1 yılVeriyordur
01 Yorumla
+1 yılgider tabiki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılveriyodur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılVeriyordur
04 Yorumla
- +1 yıl
Böyledir
Soran+1 yılo xsmsn neden ekstra bayılsın ki
- +1 yıl
Zevk alıyor çünkü
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. süperrr
02 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yıldoyumsuz sevilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım