Yrk hastası oldum resmen napıcam ya 😣😣 sevgili yapsamda ciddi görmüyor düzenli ilişkim olsun istiyorum sürekli hem yapalım hem aşk yaşıyım ilerde de evlenelim ama erkekler kullanıp atıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
1 yılBir erkek nasıl rahatça ilişki yaşıyorsa bir kadında rahatça istediği gibi yaşayabilir bu gayet normal bir durum benim eşimde benden önce bir çok kişi ile birlikte olmuş 8 yıldır evliyiz önemli olan duygusal sadakat duygusal olarak eşler birbirlerine sonuna kadar sadıksa zerre kadar sorun olmuyor tamamen zevk ve keyif odaklı oluyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılAynı kafada birisini bulursan mutlu olursun anca öyle birisini bulmakta zor tabi. seninde kendini tutman lazım belli süre yoksa direkt yatağa atlayınca sonuç hep aynı olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
92Cevap
1 yılDaha önce ilişkin olmuş olsa beraber olalım derdim de daha önce ilişkisi olmuş birisini sadece kandırmış olurum kim muhtemelen bunu yazan bir kız değil o da ayrılması ama neyse kolaylıklar diliyorum arkada seni kullanmaya çalışacak aç kurtlar dizilecekler birazdan yazacaklardır ya da yazmışlardır ama şu da var bu derece şiddetli bir durumsa psikoloğa gitmenizde fayda var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim p*rno izleme bağımlılığım var. Seninki daha iyi boş ver
1516 Yorumla- 1 yıl
tercihin hard tahminimce :d
- 1 yıl
Beni izle
Cevap sahibi1 yıl@ANILOZGENx olur yolla videonu
- 1 yıl
Buradayimm🖐🏼🖐🏼
Cevap sahibi1 yıl@Muhendis16 ?
Cevap sahibi1 yıl@Muhendis16 p*rno bağımlısıyım dedim seks bağımlısıyım demedim
- 1 yıl
Ben çekerdim kısa video 😬😂
- 1 yıl
🙄😏
Cevap sahibi1 yıl@Muhendis16 git be
- 1 yıl
Noldu ne dedim ki🙄
- 1 yıl
Yolluyayim gell
Cevap sahibi1 yıl@ANILOZGENx ne yollican
- 1 yıl
Sana özel videomu cekicem
Cevap sahibi1 yıl@ANILOZGENx Of a girelim beraber
- 1 yıl
Olur seni güzelce si*****
Gizli Üye(30-35)1 yılSende takılı kalma kullan at yanı ihtiyacını karşıla
143 Yorumla- 1 yıl
Mantikli olan bu zaten
- 1 yıl
Kesinlikle haklısın
Yav, sen yrk hastası değil misin evliliği napcan şu durumda ilk önce nefsini Bi doyur arada bizede uğra
03 Yorumla
Soran1 yılBi kişi olsun hep olsun
Soran1 yıl😣
Benimde seks bağımlılığın var ama cilveli kadın bulamıyorum bende evlilik asla düşünmüyorum 👣👣👣💋💋💋
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yılİhtiyacını karşılayacak güvenilir birini bul istediğin zaman çağır gelsin dibine dibine vursun gitsin.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yaş itibarıyla normalbence sexting yaparak rahatlarsın yükselmenin hafifler en doğal hak bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Seni hem sevecek hemmm sevecek birini bulup onu sev say değer ver insansa zaten verdiklerinin karşılığını alırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılValla dueumim ayni deliricek bekarim bird hergun kendim ypmaktan biktim evlenmekmi gerek anlamadim artik insna sabredemiyor yani herseyi hergun yapmao istyrm o... rl falan uzun sureli akpina gelebilecek hereeyden canm cekiyor su aralar
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBende bu wekilde dusunuyorum valla dusenli birii olsun istiyorum hayatimda hep yapalim hergin her hafta falan ama evlilil k konusunda ciddiyim hatta evlenmek icin soz verip dilekce bile bile mzalarik i derece istyrm artk
Cevap sahibi1 yılUyumlu oluruz evlilik duaunuyorum zaten duzenli hayatimda senin gibi kadin olaun istedim hep hic bikmayan hep isteyeb
Gece rüya görme kabus ruyada da yapıyor gorme gibi belirtiler var mı
06 Yorumla
Soran1 yılHayır
Soran1 yılHayır neden
Gizli Üye(25-29)1 yılkadınlar da erkekler kadar rahat olsa erkekler böyle düşünemez
71 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılO zaman uzunca bi süre duş başlığıyla devam et bir adam tanı emin olunca onunla ol
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılBu kötü bir şey değil gayet güzel olur ilişkiyide canlı tutar sen sert mi seversin mesela
00 Yorumla Gerçekçi isen bir bakalım duruma ne yapabiliriz diye istersen
#Hükümdar00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. gecmis olsun. bi sekilde doyur kendini. bir suuru var piyasada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılBu y.. arak hastalığı ile başkasını da istemeyeceğin ne malum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Daha kontrollü olmazsanız bir noktadan sonra son derece değersiz hissedeceksniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Erkeklere kolay vermemek lazım, değerin düşer. Birde adın cıkar, ciddi düşünen gelmez
00 Yorumla
1 yılbunun farkında olan ve kontrolüne yardımcı birisini bul
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kaç erkekle seks yaptın şimdiye kadar. Yaşın kaç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılsenin gibi çok bir şey yaşamış biri ile ileri vadede plan yapabilirsin bence.
ben de de mastürbasyon. bağımlılığı var ona bakarsan :)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSorunuz ciddiyse Size Gerçekten yardımcı olmak isterim inanki
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılMetafiziksel sıkıntıdan dolayı da böyle bir bağımlılığın olabilir
Cevap sahibi1 yılİster inanın ister inanmayın
Yani demek istediğim Büyüden Kaynaklı Durdurulamayan Cinsel istekler olabilir Musallatınız olabilir
Cevap sahibi1 yılBirde Şu İhtimal var
Karşınıza Gerçek bir Erkek çıkmadığı için
Üst Üste Gerçek Orgazmları Zevkleri Yoğun Hazları yaşayamadığın için Doyuma ulaşamıyorsunuz O Nirvanaya Ulaşamadığınız için Bunu hep Vücudunuz istiyor
Yorgunluktan bitkin düşmüş olsanız bile yine hemen Seks ihtiyacınız olduğunu Hissediyorsunuz dediklerim doğru mu
Soran1 yılBende büyü var bencede cünkü bu istegim aslında bir kişiye ait eski sevgilim rüyalarımada sürekli giriyor onla cinsellik görüyorum ayrıca onu anormal derecede çok kıskanıyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılAşkım bunu en başta düşünecektin ciddi ilişkide yaşayacaktın bu saatten sonra çoğu erkek kullanır atar zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBu hastalığa kapıldıysan 2-3 tane f. b. arkadaşın olmalı yoksa kendini dizginelen zor.
00 Yorumla
1 yılBu kafada dusuncede birini bulman zor.
72 Yorumla- 1 yıl
evet evlilik hayal olur böyle
- 1 yıl
Soru sahibine şöyle bunu erkek olarak fikrini 😏
Gizli Üye(25-29)1 yılBrnde seks sevdiğimi çok arzuluyom
142 Yorumla- 1 yıl
Sevgilin mi
Gizli Üye(25-29)1 yılBakire olmayan bir kişi ile erkekler asla evlenmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBiraz kontrolllü olursan güzel okur. hemen seks mi istiyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılHmm istersen konuşalım.
F*ckbuddy bul benim gibi günde 5 kere 40 dk skecek bir erkek rahata kavuşturur seni
00 Yorumla
1 yılNe güzel gidersin be sabah ayrı akşam ayrı her gördüğümde yapıştırıp eğlenmelik
00 YorumlaSen evleneceği düşünüyorsun ha 😂
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Kızlarda öyle merak etme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kullanıp atmayacak erkek bul o zaman sende 🤭
00 YorumlaO yüzden kullanıyorlar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılGeçmiş olsun 😂
00 Yorumla Bende de p*rno izleme bağımlılığı var
00 YorumlaPsikolojik destek al böyle gitmez.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı.
1 yılTedavi olma seçeneğini deneyebilirsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBoyle biri olsa direk basacam nikahi 😀😀
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Okadar istekli olursan öyle olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Arayış şeklini değişirsen ikisi bir arada olur👍
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılE benim kafa bu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Doymuyorsun demekki
00 YorumlaAbi aşırısı da bıktırıyor yani Bu kadınlar bazen
00 Yorumlafakbadi bul kendine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılderdine çare olalım ;)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılNe kadar sürede bir yapıyorsun
00 Yorumla Yapalimm ama evlilik garantimiz yok
00 YorumlaÇok basit bunu aşabilirsin
00 YorumlaYemeye devam et başka birsey yapma bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. fb buluş işine bakcan sende o zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılDüzenli seks yap bence
00 Yorumla Ne yapsan acaba bana mı yazsan dkdkdkkdd
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAfiyet olsun yavrum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe zaman yaptın en son
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBuldun çözümü söyleyim mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBakire olsan ciddi dusunurdum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCiddi iliski icinde tanismak isterim