ben aşırı sekse düşkünüm, gece gündüz uykuda farketmiyor, her gece barlara takılmaktan sıkıldım, gerçekten tedavi olmak istiyorum, tedavisi var mı acaba?
Cevabın nedir?
+1 yılgünümüzde sex denince denen ilk sey fiziksel ihtıyac,su içmek gibi vs...vs...olayı bu kadar basite indirgeyinceye de malesef sex sıklasıp duygusal yogunluk azalıyor.tabıkı doktorun sihirli degneği yok olay sen de bitiyor fakat belki faretmene yardımcı olacak.benden sana tavsiye bundan kurtulmak istiyorsan
1)neden barlara sık takıldıgını bul
2)orda gercekten eglenıyor musun?ruhen mı tatmın oluyorsun yokksa sadece bedenen mı
3)gercekten bu durumdan kurtulmak istiyormusun?
cevapların evetse tedavi almaya hazırsın demektır ama bence tedavılık bır durumunda yok sadece bircok insanın zaman zaman deneyıp sıkılıp cıktıgı seylerı insani olarak denemıssın yani hasta falan degılsın.
tavsiyelerım-hızlı yasamak insanı hızlı tüketir araba gibı kilometre yaptıkca eskir,eksilt
sadece sevdıklerınle sevıs ve askla
gece hayatından sıkıldıysan erken uyumayı ve erken uyanmayı ögren ve günesın enerjısını ıcıne cek...00 Yorumla
var tedavisi pskiyatriste yada bir seksoloğa görünebilirsin.
22 Yorumla
Nemfomani olabilirsin aşırı cinsel istek, cinsel azgınlık, seks düşkünlüğü hastalığı 2 nedenden dolayı oluşmaktadır.Fiziksel nedenlerden arasında en sık görülenleri; çeşitli hormonal veya beyin hastalıkları, uyuşturucu madde -ilaç gibi nedenlerden dolayı. Diğer bir sebep de psikolojik nefenlerdir.Fiziksel nedenler ilgili soruna yönelik tedavi edilirlken psikolojik nedenler içinse psikoterapiye ihtiyaç vardır.
24 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :(( ama gittim biraz azgın olduğumu ima etti doktor :(
Soran+1 yılsöylemedi ima etti, ona biraz yakınlaştım da :((
+1 yılHayda saçmalama ya otur evinde
12 Yorumla
Soran+1 yıl:))) tam kız triplerine girdiniz :))))))))))
- +1 yıl
Senin gibi onlarcasına onlarcasına yol gösterdim ben burada,geçmişimde de şimdi de zayıf,sarhoş,hasta kadınlardan yararlanmadım yararlanmam da.Bazılarımız cinsel ilişkiyi bir rant oyunu olarak görmüyor ufaklık.Ben istesem çok rahat buluşurum seninle bu akşam,ee yani? Sabahında aynaya bakamayacaksam boşalmasam da olur.Umarım anlamışsındır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
27Cevap
sebebi inançlarına, örf ve adetlerine fazla değer vermiyorsun. hayatın anlamını bilmiyorsun. sevginin ne olduğunu da bilmiyorsun. herkeste cinselliğe aşırı istek vardır yeter ki hoşlandığı, etkilendiği birini bulsun ama önemli olan değerlerimiz. sabretmektir önemli olan ama sen hemen koyveriyorsun ve olayın kolayına kaçıyorsun :) hem psikoloğa görün hem de inançlarına sahip çık. insan Hz. Muhammed'in yaşadıklarını okuyunca, söylediği sözleri duyunca bile herşeyden vazgeçiyor, Allah'a yakınlaşıyor :) bence bu ikisini dene yani psikolok + dinin. Allah'a sığınanı Allah ne zaman geri çevirmiş ;)
00 YorumlaŞimdi epey sizinle dalga geçilmiş. Bunu yazan bir erkek olsaydı bu kadar tepki almazdı. Gelelim konumuza her tür hastalık olabilir ve tabiki de bunun çaresi mevcuttur. Belki ilaç tedavisi yoktur ama psikolojik destek almanızda yarar var. Bunun yanısıra kendinizin iradesi çok önemli. Kendinize farklı uğraşlar edinin ve kendinize boş zaman bırakmayın. Ve en önemlisi kendinize sabit ve sevebileceğiniz bir partner bulun... kolaylıklar
00 Yorumlaİlginç bir hastalık olsa gerek, nasıl başladığını merak ettim. Hormonal bir durumdur doktora git.
Ama insan 24 saat hazır kıta sex düşünürmü ya, sosyal hayatı biter, yanında bulunan ilgini bile çekmeyen veya kardeşin gibi gördüğün insanlarla bile bu tür şeyler düşünebiliyormusun ?00 Yorumla
+1 yılwar, farklı ilaç ve terapi yöntemleri var ama kaliteli bir doktor bulman gerek önce. bu işin istismarı olabilir. Sebebini iyice araştırmak lazım ... mesela stress, kaçınca, savunma..vb.
10 Yorumla
+1 yılVar.Bir an önce konusunda başarılı bir psikologdan yardım almalısın.Kimbilir bilmeden kaç türlü hastalık aldın :(
10 Yorumla"nemfoman" deniyor senin gibilerine apla...
gideceksin doktora ya da çok iradeli davaranacaksın
doktora gitsen, çok iradeli davranman gerekecek.11 Yorumla
Soran+1 yılsaol küççük kardeş :(
erkek için sorun olur tabi sende erken boşalma var erkek boşalmadan sen boşaldığın için onu üzeerinden atabilirsin belki ozamanda sağlıklı ilişki kuramazsın bi uzmana danışmalısın bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıltabiki tedavisi var bir psikiyatrist tedavisi gerekiyor
00 Yorumla sexo manyaklıgınla ortalıgı karıstırdın vibratör kazandın bir adet :)
30 Yorumlanemfomani var sende o zaman bunun tedavisi yok diye biliyorum fakat yinede bi psikoloğa görün bence :)
00 Yorumla
+1 yılbu soruya ne desem şaşırdım.
1.si her gece barlara gitmekten sıkıldım ne demek
2.si ki bu çözüm yolu.bu işi ya bir deliyle yada bir zenciyle yapman lazım.onlar bezdirirler seni başarılar01 Yorumlaarkadaşım
kendin gibi bir insan bulmalısın. senin ilacın eşin yada sevgilin.
allahım;
ben sana ne ettim ki böyle bir sevgili vermedin?00 Yorumladoktora görünmelisin elbette ama elindesihirli bir değnek yok... olay sende bitecek
02 Yorumla
Soran+1 yılpanther gibi yetiştin olaya
her gece barlara seks yapmak için takılıyorsan eğer,seni şimdiye parçalamaları gerekirdi.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(( ben parçalıyorum milleti sorun orada
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende bagimliyim bar olmadi mi eskortlar para yagdiriyorum hergün yapmazsam deliriyorum seni çok iyi anliyorum
00 YorumlaBu kadar insanın hayalleriyle oynamaya hakkın yok :P
Bu gece düşünüp karar verecekmiş, ilahi sen (:
O değil de "boşvermişim dünyaya" nickli arkadaşa üzüldüm ben, üşenmemiş o kadar yazmış. Parmaklarına, klavyene sağlık...01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence hormonlarına baktırmalısın hormonlar da psikolojiyi etkiler çünkü sonra bir psikiyatriste git ilaç verir büyük ihtimal olmadı terapi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbır kere ıgrenc bır p*rno ızlemıstım bır ara seksten sogudum 8 9 kısı kızın agzına falan verıyor resmen bır kızı asagılama bu bunları falan ızlesen olmazmı
00 Yorumlabişey olmaz bişey olmazzz kafana göre takıl ;)akşamdan akşama iyi gider :)
00 Yorumlaevet ks de seni tedavi edecek biri vardir mutlaka! hay allah ya kizim doktora gitsene en iyisimi sen önce b ir psikologa görün :) amacin ne bu soruyu buraya aciyorsun sonra kiniyorum falan nasil bir tepki bekliyordun cok merak ediyorum dogrusu
03 Yorumla
Soran+1 yılanlamadan bir yorum yapan daha, çok çalışman gerekk çokkk
Sana inanmıyorum. Böyle bir rahatsızlığın gerçekten olsaydı çözümü burada aramazdın.
00 Yorumlatedavisi kafanda bitiyor.. zor değil..
11 YorumlaErkek bulması çok da zor olmuyordur..
Bu yönden avantajın var en azından.02 Yorumla
Soran+1 yılben kimseyi bulmam.
+1 yılkızmısın erkekmi ıspat et sonra konuşalım
02 Yorumla- +1 yıl
pardon kız değil kadınmısın erkekmisin ispat istiyoruz...
- +1 yıl
hahaha hastalığı nüksetti herhalde:)
+1 yıl3-5 zenciyle grup yap 1 sene gıkın çıkmaz,
13 Yorumla
Soran+1 yılsen yaptın galiba, başkasına tavsiye ettiğine göre
- +1 yıl
hayır sadece senle gırgır geçiyorum o kadar.=)
+1 yıl.aynı hastalık bende de var.her an hazırım
00 Yorumlakendini aklamaya çalışma.
00 Yorumla
+1 yılbende öyleyi tedavisi varsa bana söyle
00 Yorumlatedavisi yok aynı sorun bende de var.
00 YorumlaKesin boğa burcusun.
04 Yorumla
Soran+1 yılzaten boğa olduğumu yazmıştım kesin kopy yaptınız
Soran+1 yılhadi ya, sizdede mi bu problem var :(((
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem