Aslında seks bağlılı denemez kocama karşı duyuyorum bu hissi. Gün içinde hiç istek duymuyorum ama kocamı görünce bir garip oluyorum. Çok seviyorum onu ne geçirdiğim zaman ne onu öpmem yetmiyor artık. O da sıkılmaya başladı benim bu sapıklığımdan. Ne yapmalıyım yardım edin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
yapmayarak.
Eşine karşı olması çok güzel aynı şekilde eşin de sana bu şekilde istek duyuyorsa ve istediğin zaman yapıyorsanız çok güzel bir şey bence
Yapıyor ama o işte de çok yoruluyor. Mühendis kendisi birde çalıştığı yerdeki insanlar tuhaf biraz hem morel hem fiziken çok yorulmuş oluyor.
O zaman da devreye sen gireceksin eşinin mutlu olması için gereken şeyleri yapacaksın
Yapmadığımı kim söyledi
Kimse söylemedi sadece tavsiye işte
Ne güzel işte kocana karşı hep arzulusun ama adamı bıktırma
Bıktı gibi yeter falan diyor yorgunum dedi ya geçen akşam
O zaman kendine bi tane vibratör alıyorsun iki seferden birini onunla yapıyorsun
Bunu ona teklif et. Sana alsın bi tane 30 cm adam arada kafa dinler
Olabilir ya ama üzülmez mi ben sana yetmiyor muyum diye
Yetiyorsun ama bende her istediğimde seni rahatsız etmek istemiyorum de. Aletini öv falan yalandan
Ya performans iyi ama gün içinde yorulduğu için de istemiyor birde ben yemek yerken bile dokunuyorum falan ondan da rahatsız.
Oho sen o zaman bazı şeyleride yapıyorsundur adam ondan çok yoruluyordur
sende öyle söyle performansjnı aletinin boyunu öv ama geç şarj oluyosun de bana vibratör al de
Yani evet kızıyor bazen sürekli dokunmamdan ve normalde dokunmuyorum iyice yedim kafayı
Seni durduracak şeyi biliyorum onu harfiye uygula arka arkaya normale dönersin
Söyle
Yuh hemen şikayet mi attın
Yoo ne alaka
İletişim amaçlı yorum diye kaldırıldı yorumum
Burada aleni tarif edemem dedim
Söyle ya ne olcak yarın soruyu kaldırcam zaten
Geç oldu daha uyuycağım ben iyi geceleeer
Senin gibi istekli hanımlar candır sevmeye doyamayiz. Kocan kıymetini bilsin
Normadir kocana duyman ama o doyulmazsa amasyada biri var
Gayet güzel bişey kocanız kıymetınızı bılıyodur umarım 🙃
Arada kendin yap. Çok sık boğaz etme adamı. Soğutursun..
Sonucta her zaman lazım. 😉
Kocam daha iyi geliyor
İllaki daha İyidir. Ama onu da bu kadar sıkarsan sorun olur.
Çayına mavi haptan at.
One ya
Viegra
Ne işe yarıyor istek uyandırıyorsa o ilacı üreten firmayı bile yediririm ona
Aynen öyle. İstek uyandırıyor. Hormanları yükseltiyor. Bir tane ver güzel bi gece yaşa. Ama hergün verme. Adam kalp krizinden ölür. Eczaneden alabilirsin.
Kendini başkasıyla tatmin et kocan iktidarsız
Niye aldatayım kocamı ayrıca gayet iyi yapıyor o işi sorun bende ben sapıklaştım
Kocan sonunda pes edecek ve ilişki bitecek emin ol. Sen doyumsuzsun o iktidarsız
Ne kocamı aldatırım ne de boşararım.
Umarım öyle dediğin gibi olur
Senin gibi kadınım olsa hiç sıkılmam
Menopoza girince geçer
O bizde de var yenge.
Ilac falan verme esine , kalpten gidenler oluyo..
Cok tecrubelisin sennnn
Ne alakasi var , haberlere cikti bir ara amerikada. Cinsel istegi fazlalastiran ilaclar kalp krizlerine yol aciyo.
Evett kocasinada bunu yapmaz heralde
Iste , yenge hanim fazla istekli. Onun icin uyarmak istedim
Adamı hasat eder dimi 😂😂😂
Onu bilemicem
Bilgili bir insanain bence ongorulerin guzel
Tessekurler
Sen neden uykusuzsun bu saatte
Uyardığın için teşekkür ederim
Rica ederim ♡
@CAGRI16 uyku tutmadi
Uykular hep harammm bize
Yeni evliyseniz çok normal
Sapıklık limiti merak edildi")
Yetmiyomu kocan yoksa
Bıkar mi ya bikmasin ben olsam bikmam
Masssallah sana
Yetmiyor mu sana
Yetiyor ama ben sapığım. Arzu olmasa bile hep bir temas istiyorum
Şu anda da çok istek var dimii
Varda uyuyor çok yorulmuş bugün uyandırmaya da kıyamam
Islak mısın şu an
Sanane ya evliyim ben
Nolcak evliysen
Ne guzel kocan doyursun seni
Daha çok seks
Yaşlar kaç
28-30
Kaç yıllık evlilik. Çocuk var mı?
Çocuk olmuyor ya üç yıllık evliyiz son bir yıldır böyleyim
Özel sebeplerden mı olmuyor. Doktora gittiniz mi
Gittik tüp bebekle belki
Beslenmeye dikkat ediyor musunuz. Bir doktordan duymuştum. Diyor ki ben hastalarıma ilk başta beslenme üzerine tavsiyeler verip 1 yıl çok iyi derecede beslenmelerini sağlıyorum. %90 çocuk sahibi oluyor. Çocuk sahibi olamayan %10 için de tıbbi yollara basvuruyoruz
Özele cagiranlar sexting yapma peşinde. Dikkat et
Mesela aşağıda özele gel diyen 874 kişi takip ediyormus. Eminim 873ü kadındır. Bir tanesi de yanlışlıkla takip ettiği erkektir 😅
Ayy fark ettim zaten o sakalları evli kadına bile yürüyor abazalar
Normal sesleniyoruz işte paketli gıda falanda binde bir alırız
O videoyu bulursam sana atarım adamı takip edersin.
Valla organik beslenin kesinlikle
Meyve sebze düzenli tüketin
Düzenli et balık tavuk tüketin. Yani hiçbir şeyde ne fazlaya kaçın ne de az tüketin.
Bir diğer unsur kocanın haftalık performansı kaç kez? Az mı?
9 dk önce 874 iken şimdi 877 olmuş. 3 dkda birine takip atıyor 🤣
Her gün yapıyoruz işte performansta sıkıntı yok ben sapığım sorun o. şu an yanında uyuyor uyurken bile normalde elimi atarım bir tarafına ama bugün cidden çok kötüydü anca iyice dibine sokulabiliyorum uyanmasın diye
Bir kadın kocası tarafından yeterince doyurulamiyorsa farklı seçenekler vardır.
1. Başka erkek almak (haberli ya da habersiz)
2. Ömür boyu çekemem deyip boşanmak.
3. Kocasının performansını arttırmak için çabalamak
4. Kendi performansını köreltmek
5. Kendi kendini tatmin etmek.
Bunlardan kesinlikle yapmam dediklerin var mı? Varsa hangileri
1,2,3 birde belki beş dörde ihtiyacım var benim sorun psikolojik olabilir mi acaba
Bugün ciddrn çok kötüydü derken. Ayrıca her gün yapmak farklı yetmesi farklı. Seni tatmin ediyor mu? Sorduğum şey bu. Kimi haftada bir yapar ama tam anlamıyla doyurur kimi her gün yapar ama tam doyuramaz.
3 neden yok? Anlamadım
Benim bu sapıklık öncesinde böyle her gün her gün yapmazdık. Cidden iyi performansı yapımızda da sorun yok ama sabah uyanınca yine istiyorum ben işteyken bir sorun olmuyor sıfır istek ama eve geldiğimde onu beklerken yine oluyor.
Performans mükemmel çünkü yaptımızda doyuyorum ama sabah kalkınca ya da bazı geceler su içmek için kalkıyorum o zamanlar oluyor bazen
Afedersin de dolu dolu boşalttığı halde hemen sabahına istiyor musun? Bazı kadınlar boşalmak nedir tam bilmiyor. Ufak zevkte boşaldığıni düşünüyor. Bu yüzden de daimi olarak istekli oluyor. Cinsel bilgin yeterli mi yani
Yeterli olduğunu düşünüyorum
Düşünmen önemli değil işte. Cinsel anlamda bilgin var mı? Ve gerçekten bosaltiyor mu? Bazı kadınlar zevk suyunu boşalmak sanıyor. O yüzden de hiç tatmin olamıyor
Yani emin misin tam anlamıyla olduğundan
Sence o kadar da cahil miyimdir ben? Kocamda ayrıca dağ ayısı değil kendinden önce beni düşünür ilişkisi sırasında ben önce boşalırsam ben onun için çabalarım o önce boşalırsa benim için çabalar
Gizli birisin ve seni tanımıyorum ki. Sitede her gün binlerce çeşit insan varken nerden bileyim. Buna sevindim.
Ev kadını mısın? Ev kadını isen vaktinin çoğu evde yalnız mı geçiyor?
Hayır çalışıyorum eşimlede unide tanıştık hatta. O zamanlarda bile yapardık yani bu konuda gayette tecrübeliyim
Çalışıyorsun ve böyle enerjik misin 😅 helal olsun. İşin çok mu basit ve rahat? Yani yorucu değil mi
Uyudun sanırım. Pek giremiyorum da girersem yarın giremezsem diğer gün konuşuruz
Eşiminkine göre daha rahat
Öncelikle kendini yormaya çalış. Az da olsa istek azalır.
Kocan için seks sınırlıdır. Fakat sevişmek yormaz erkeği. Ona seks değil de sevişmek istediğini söylesen tepkisi ne olur?