Vücudum inanilmaz istiyor hiç bir şeye odaklanamiyorum sevgilimle uzun iliskideyiz onunla seks yapmak istiyorum sevisme asla kesmiyor aksine daha da isteklendirdi günlük işlerim aksıyor resmen ama tabulardan cekiniyorum. Daha sonra herhangi bi durumda herkes patlak vs gözüyle bakar mı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Senin kendi inançların ve tabuların lâ alakalı elalemin dedikleri kulağının birinden girsin diyerinden çıksın
Öyle olmuyor ki ama ben aşkı seven bi kadınım yarın evlenmekte isterim yani. Sonradan bakire değilim diye boşta kalırsam hayatın anlamı kalmayabilir benim için
O zaman ciddi olduğun biri ile yapıcak nikâhı basacaksın kimse bakire değil diyede evlenmiyor değil yani kafana takmanı gerektiricek bir durum yok ne yollular evleniyor
sen böyle düşünürsen herkes öyle düşünür ne alaka patlak felan lastikmisin sen yolda bırakacaksın
Ya ben düşünmüyorum ama toplumda gördüğüm yorumlar bu şekilde insan çekiniyor yani
toplum senin mutlulugunda yanında durur ama mutsuz oldugunda tek yaptıkları biz dedik lafları hayat senin beden senin
Evet bakilir patlamadan birseyler yapabilirsin
tabularından cekiniyorsan ayrılık durumunda senin için buyuk sorun olacaktır o zaman yapma
Seks yapmadan rahatlamak yetmez mi peki oral ve sürtünme ile
Kesmiyor öyle
Yapacaksın o zaman
Kimin ne düşündüğü değil senin ne düşündüğün önemli ama sen hiç bir türlü karar veremiyorsan mastrübasyon yap
😁😁😁lastikmi bu patlak lafı çok güldüm
Böyle yorumlar çok
Çok saçma bence sanki hepimiz sütten çıkmış ak kaşığız
Yavaş yavaş ilerlemeyi dene
Ezile ezile ikilmek istiyor musun
Vajinanız bu soruyu sorarken bile sulandı galiba vajinanız eğer istiyorsa kondom takın
seviliginize bu durumdan bahsettinzimi
Bende bakireyim ama kimseye güvenemiyorum istek çok fazla ama
rahat ollllll sanalda başla
Evlilik yaparken sıkıntı
🙄🙄
Hadi senle evlenmedi ne yapcan
İşte ondan zaten belli olmuyor..
Kaç yaşındasın ki bu kadar canın istiyor
Olursun tabiki yapma sakın
Patladığını sır olarak sakla
Canın ne istiyorsa onu yap. Belki evlenmeyeceksin
Ver kurtul
Yapma derim geçer
İçine alman lazım senin
G. zekalı cahil
ne alaka be? sen kimsin
hadsizz
Saçma sapan lafları umursayacak kadar kafası gelişmemiş haklarını bilmeyen savunamayan biri.
Birisin*.
Onunla ne alakası var erkekleri tanımıyormuş gibi konuşma kendini savunmakla olmuyor o işler hemen damgaliyolar
Vücudunun istediğini nasıl anlıyorsun
Yaş kaç?
Ben kesin bakarım
Yas kac ki
Bakar tabi