sevgiliyle yapılmalı mı? yapılsa pişman olunur mu? sadece üstten mi yapılmalı? ileri gidilmeli mi? ciddiyse.. ya da başka ne aklınıza geliyorsa? başınıza hiç geldi mi? bizim nerdeyse 1.5 sene olacak ilk kez olacak. yapılmalı mı üstten?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılyapma güzelim. ayrılırsın o yaptığı yanına kar kalır. . senin bekaretin gitmiş olur.. evet önemsizdir senin için bekaret belki.. ama bi kızın kız güzelliği bekareti ile birlikte yok olup gidiyor.. kadınsılaşıyorsunuz hormonlardan dolayı.. bu da bence eski çekiciliğini kaybediyor demek..
erkeklerin çoğu bakir ülkemizde.. evet şaka gibi gelebilir. ama kızlar daha avantajlı sosyal medya sayesinde. isteseler istediği herifi tavlayıp yatağa atabilir. ama erkek bunu yapamaz. cahilleri para karşılığında ilişkiye girer.. böyle tipleri hemen tanırsın ağzında tek muhabbeti futboldur.. genel kültürü yoktur.
neyse yapıp pişman olmaktansa yapma.. arkadan yapmakta zor. çünkü kayganlaştırıcı lazım ilk seferde. erkeğin girip giremeyeceği belli değil.
ille bişeyler yaşanacaksa oral yapmayı teklif et.
02 Yorumla
Soran1 yılönden asla giriş olmaz. onun dışında olsa pişman olur muyuz sence? ciddi düşünüyor o da.
Cevap sahibi1 yılsana bu yollardan geçmiş biri olarak sadece şunu söyliyeyim. eğer saatlerce saçma canım konulardan bile konuşmuş, birbirininizin en derin noktalarına kadar birbirinizi keşfetmişseniz çıplak sürtme ile kendinizi tutabilecek kadar bişeyler yaşasanız çok pişmanlık olmaz.. ama kendini tutabilecek mi önemli olan bu. baştan konuşman lazım. yoksa istiyorsun sanır içine girer.
neyse bence evliliğe bırakmak işin heyecanı açısından daha önemli.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılSana şöyle açıklayayım istisnalar kaideyi bozmaz bunu bir kenarda tutalım. Çoğu seviyorum ayağına cakiop geçiyor hatta erkek ortamında kaç tanesi ile yaptığının ve nasıl sıkılıp bıraktığını anlatıyor. Kadınlar da seviliyorum zannediyor. Velevki kendi isteyerek verse bile peçete muamelesi görüyorlar. Bu yüzden ben yapılmasını tavsiye etmem. Elleş falan ama ötesi sıkıntı ne bilim
02 Yorumla
Soran1 yılönden giriş olmicak üstten olcak da. birbirimizi seviyoruz bilmiyorum.
Cevap sahibi1 yılBen açıkladım farketmez karar senin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılben pişman olmam eşimle yaşarım sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen 6 sene sevgili kaldım eşimle yüzeysel yaptım hep ama bence yapılmamalı eğer iş ciddiyse nişan varsa düğüne az kaldıysa ya nasip tabi hrpsi ama yinede ortsda kalmak var bence bu
27 Yorumla
Soran1 yılpişman oldun mu
Cevap sahibi1 yılBazı zamanlar evet pişman oldum olmadım değil evlendikten sorada krşke onu şu an yaşasaydık dedim
Soran1 yılbirbirinizi seviyor muydunuz? sevdiğini ciddi düşündüğünü nasıl anladın da bunu yaptınız?
Cevap sahibi1 yılLise aşkımdı seviyorduk ama ilerisi olur gözü ile tabiki bakıp yapmadık yani nssıl anlstayım ki onu
Soran1 yılbizimde 1.5 sene oldu ilişkimiz. hiç o kadar ileri gitmedik. ama sadece önden giriş olmadan sevi*meyi düşünüyoruz. sence olmalı mı? çok kararsızım.
Cevap sahibi1 yılBen onu yaptım işte hep yani bilemrdim ama bence yapma yinede sen bilirisn
Soran1 yılneden? gizliden çıkamam
1 yılYaparsan pişmanlık yaşarsın gibime geliyor peki birbirinizle evleneceğiniz in garantisi var mı peki 😉😉😉
02 Yorumla
Soran1 yılevt onu seviyorum
- 1 yıl
Seviyor olabilirsin oda seni seviyordur ondan yana şüphe yok lakin gün geçer düşünce değişir anlasamadiginiz bir nokta bir problem ortaya çıkar bir daha asla barismamak üzere ayrilirsiniz sonrası ne olacak sana hüzün dert ve keder degilmi sence 😉😉😉
Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. evlilik beklense daha iyi olur heyecanı olur
aksi durumlar içinde sıkıntı yaşanmamış olur diye düşünüyorum
02 Yorumla
Soran1 yılyani evet mi hayır mı
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılSevgiliye yapıp pişman olup buraya gelenler soru soranlar çok,
Bence sinirlandir kendini, çok gerekiyorsa da bı vibrator temin et
00 Yorumla
1 yılBunları yapıp yapmamak sana kalmış bizim tavsiyemiz bir şey değiştirmez
013 Yorumla
Soran1 yılbazen fikrim değişebiliyor
- 1 yıl
Kaç yaşındasın
Soran1 yıl22 olcam
- 1 yıl
Zamanla daha oturaklı olur diye tahmin ediyorum, gençsin sonuçta daha çok.
Soran1 yılfikrin ne? olmalı mı yüzeysel
- 1 yıl
Eğer canın istiyorsa olsun tabii ki, fakat 1.5 senelik ilişkini bu olaydan sonra bitirmeye kalkarsa istediğini aldığı için pişman olacak olan sen, yoluna devam edecek olan da eski sevgilin. İyi düşün, sağlam bir psikolojiye sahipsen yap gitsin.
Soran1 yılben pişman olmam pişman ettiririm :) teşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim, o zaman dilediğin gibi yaşa.
- 1 yıl
Yüzeysel ilişkiye girdiğim kız arkadaşlarımın çoğu pişman olup ayrılırken hepsi lanet okudu. Gerçi bu kişilik meselesi, sen dediğin gibi güçlü bir karaktere sahipsen çok iyi. Yaparken her şey çok güzeldi deyip kendilerini kaybediyorlardı. Anal tavsiye etmem ama, hijyenik değil ve ileride belki problem olur sert davranılırsa.
Soran1 yılyani ayrılırsak tabiiki de bende lanet falan okurum. pişman olurum ama yüzeysel olacağı için çok da takmam. o kendisi bilir yani. bir de biz bu zamana kadar çok şeyden sıyrılıp buralara kadar geldik. yani çok şey yaşadık. bunlara rağmen gidip beni aldatacak veya bırakacaksa kendisi bilir.
- 1 yıl
İnsanoğlu çiğ süt emmiş derler ya, ne olacağı hiç belli olmaz. Sana bol şans diliyorum bu mücadelede. 😅
Bazı şeylerin tadına bakmak gerekiyor elbette, risk almadan olmaz, mahrum kalmanı istemem. Sadece dikkat et yeterli.
Soran1 yılteşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim, ne zaman istersen danışabilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılyani çocuğa eziyet çektirme 1.5 sene olmuş duvarlara mı vursun yazık.. üsttende olur boya fırçası gibi fırçalar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılÖnsevişme belki ama ilerisi bence evlenmeden önce yaşanmamalı
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılÜstten yapılmak için bile geç kalınmış bence yapılmalı yani, hiç pişman olmadım ben
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Eğer ona ve kendine güveniyorsan tamamen çırılçıplak şekilde vajina arasında sürtünerek yap bekaretin kaybetmeden yapabileceğiniz en uç nokta bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılRahatlamak ıhtıyac sonucta ılerı derece olöasada oral yapılabılır karsılıklı
11 Yorumla- 1 yıl
👏🏾👏🏾👏🏾
Gizli Üye(45 üstü)1 yıltam birleşme olmamalı sonra nude falan da atmayın tehtit ediyorlar
01 Yorumla
Soran1 yılevet
1 yılCiddi ilişkiniz varsa ön veya arka istediğin yerden cinsellik yaşayabilirsin
06 Yorumla
Soran1 yılön olmaz
- 1 yıl
O zaman analdan yapcaksınız ve seviyorsan oral
Soran1 yıloral sevmem
- 1 yıl
Ön sevişme anal tatmin olursun o zaman
- 1 yıl
İlk deneyim mi olacak
Soran1 yılaynen
1 yılYapma boş ver valla kendi başını yakarsın
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Neden olsun zevk yaşamak güzel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı.
1 yılDağda ya da manzaraya karşı
00 Yorumla Var çok güzel. tavsiyelervar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBurası xkş nakış kursu mu
00 Yorumla
1 yılSen istiyorsan yap pişman olma olasılığınız var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÜstten yapmak ne demek?
03 Yorumla
Soran1 yılellemek falan
Cevap sahibi1 yılYüzeysel diyorsun yani. İlla birşeyler yaşayacaksan evet yüzeysel şeyler yapabilirsiniz. Sınırlar koyun fazla ileri gitmeyin.
Soran1 yıltamam teşekkürler
1 yılÜsten giriş ne oluyor?
05 Yorumla
Soran1 yılgiriş olmicak
- 1 yıl
Ha anladım okey, sürtünme yani ama önden istemiyorsan arkadan yapabilirsin ya da oralda yapabilirsin.
Soran1 yıloral yapmam ben.
- 1 yıl
Neden yapmazsın ki? ben aslında arkadan yapmam demeni bekliyordum şaşırttın.
Soran1 yılarkadan da olmaz bncde
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olmaz
00 YorumlaSen iflah olmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılPişman olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYapma azarsin yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYap gitsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz