27 yaşındayım şimdiye kadar ileri gitmedim. Yaşarsam pişman olur muyum? Evliliği beklersem kac yaşına gelicem bilmiyorum. Istekliyim cok sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBak hayat bakış açına göre çok değişir bulacağın kişiye göre de. Yani çok iyi birini bulursun adam bakireliğe çnceden bir şey yaşanmışmıya çok takar. Bazen de çok iyi birini bulursun adamın umurunda olmaz bu geleck için önemli şu an için de bulduğun kişi düzgün mü sana ne kadar saygı duyacak peşine yapışacak mı tehdit edecek mi devamlı yap diye bunlar önemli. Yaparken de ilk defa yapıyorsun diye sakşn mi olacak yoksa hiö umurunda olmadan sert mi olacak. Hıv olup olmadığı da önemli o yüzden çok kriter var
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Buna sen karar vereceksin. Senin bedenin, senin kararın. Yorumlardan okuduklarımdan anladığım kadarıyla, bunu yapacaksın. Sana biraz tavsiye vereyim. Birincisi, bunun geri dönüşü yok. Bir kere yaşanır. Eğer yapmaya karar verdiysen, bundan pişmanlık duymayacaksın. Keşkeler olmasın. İkincisi, ilk kez yaşayacağın bu olay, hayatın boyunca unutulmayacak. O yüzden, bunu yapacağın kişiyi iyi seç. Buna değmeli. Bazıları evlenene kadar yapma demiş. Neden? Bu bir ihtiyaç. Bu ihtiyacını karşılaman normal bir durum. Bu seni kötü yapmaz. Sırf bunu yaptın diye istemeyecek olan bir kafa yapısı ile senin de hiç işin olmasın.
26 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ama. yapacagim insan iyi biri olmali
Soran1 yıl20 yas buyuk biri yanlış karsr mi olur
Soran1 yılBen hayatımı birleştirmek de istiyorum
Merhaba, aslında bu senin inanç durumuna, ailenin ve toplumun bu konudaki baskısına bakış açına göre değişir. Tabi kiminle yaptığında önemli pişman olup olmamakta
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
54Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılhata yaparsın evet
00 Yorumla
1 yılPişman olursun kesinlikle çoğu erkek burada gevşek davranıyor onlara bakma sakın reelde bekarete önem verirler böyle iki yüzlü bu erkekler genelde oysa evlenmen daha da zorlaşır tabi zaten bir iki dakikalık zevk veya her hangi bir erkek için değmez inan değmez bu yüzden doğru kişiyi bekle daha iyi canım
22 Yorumla
Soran1 yılAma zorlaniyroum cok
- 1 yıl
Zorlanacak bir durum yok kendini meşgul et dua et allah sana yardım eder bacım
Gizli Üye(30-35)1 yılMastürbasyon illaki yapıyorsundur. Ama orgazm yaşıyor musun? Orgazm seni tatmin ediyor mu? Bazen o his tatmin edici olmuyor. Sevişmek riskli tavsiye etmem. Ama kendi tatminkarlığnı artıtacak şeyler yapabilirsin. Siz bizden farklı olarak. Zincirleme orgazm olabiliyorsunuz.
19 Yorumla
Soran1 yılOluyorum ama yetmiyor artik
Cevap sahibi1 yılSeviştiniz diyelim. O tatmininize ulaşamazsanız. Yine büyük bir hayal kırıklığı yaşarsınız. 🥺 O yüzden fantezilerle, fetişlerle, oyuncaklarla bu işi doruğa doğru tırmandırabilirsin. Mesela dolu mesaneyle daha güçlü bir orgazm yaşayabilirsin. ya da plugla beraber zevk yaşayabilirsin. En son çareniz sevişmek olmalı.
Soran1 yılAma ten istiyorum cok
Cevap sahibi1 yılSen kafaya sevişmeyi koymuşun 😅😅 yapçak bi şey yok. Umarım pişman olmazsın
Soran1 yılAma olur muyum ya teklif var ya pişman olursam
Cevap sahibi1 yılTeklifi veren kişi kim sevgilin mi? Nişanlın mı? Yoksa başka biri mi?
Soran1 yılHiçbiri değil
Cevap sahibi1 yılTek gecelik ilişkilerin %99u pişmanlık 🥺🥺. Hani içine girmezse belki daha az pişman olursun.
Cevap sahibi1 yılNaptın? 🤭🤭
Gizli Üye(36-45)1 yılBuna karar verecek olan sen olmalısın.
Buradaki yorumlardan ziyade sen ne istediğine karar verip uygularsan daha doğru olur.
İlk ilişkinde bakire kalabilirsin, sen bu şekilde istemene rağmen aksini zorlayan olursa o kişiden uzaklaşmalısın. Belirli kurallar ve sınırlar dahilinde cinselliğe merhaba diyebilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİçine alırsan önce tatmin sonra pişman olursun diye düşünüyorum onun dışında ne istersen yap pişman olmazsın
12 Yorumla
Soran1 yılNeden olurum
Cevap sahibi1 yılBu kadar kısa süren bir sey içinmiydi diye dusunebilirsin
1 yılBence bekle bunca sene beklemişsin sonuçta ilerde bakire takıntılı biri ile yuva kursrsan facia yaşarsın söylemedi deme ailene ve cevrene ilk geceden sonra boşanıp rezil olma boşuna burdaki eline almış gezenlerin yorumlarını kale alma
110 Yorumla
Soran1 yılÖnemseyen erkke olur mu
- 1 yıl
Vallahi ben onemsiyorum işin açıkçası he benimle bekaretini paylasanla ben kendimi kesinlikle evlenmek mecburiyetinde hissederim ve kesinlikle evlenirim ama her erkekte bir degil
Soran1 yılÖnemsemiyorum diyen yalancı mi
- 1 yıl
Tabiki yalan söylüyor ya da ciddi bir ilişki düşünmüyor çünkü ondan önemsemiyorum diyor
Soran1 yılBiri teklif ett bana ama evlilik istemiyor
- 1 yıl
İşte ne diye o teklifi kabul ediceksin ki
- 1 yıl
Yani ben teklif ederim lakin eğer benimle yuva kurmak isterse yoksa ne için günahına gireyim
Soran1 yıl20 yas buyuk benden
- 1 yıl
Ohhhhhaaaaaa sen kaç yaşındasın
Soran1 yıl27
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. pişmanlık sadece mutlu olmadığın ilişkide olur ama tatmin edici ilişkide pişman olmazsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılYapacağın güvenebileceğin biri olmalı sürekli rahatsız etmeyecek senin istemediğinde duracak biri
10 Yorumla Yüzeysel yaşayabilirsin hem içinde kalmamış olur hemde zarar gelmemiş olur.
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı.
1 yılGüvenilir birini bul sınırları koy sınırları aşarsa yol ver
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılCok istekliysen mastla hallet. Bu yaşına kadar beklediysen evliligi bekle
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Senin hayatın, şimdi kendi bakış açımızla senin yaşayacağın duyguları yorumlamak sağlıklı olmaz. Belki çok kafaya takacaksın belki de çok hoşuna gidip neden bu kadar beklemişim diyip hep yapacaksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılbu senın verebılcegın karar zor evet ıstek baya vardır ıcınde dogru hak verıyorum ama dedıgım gıbı karar senın koca kadınsın artık
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılHerkeste olup olmamasi kendi bakisi ve ywsdiklari ile alaklidir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Birine şans ver ileri gitmeden deneyimle belki onunda hoşuna gider yola girer evlenirdinix
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBence denemelisin , ve dönüp baktığında neden bi kaç sene önce denemedim dersin net
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılNeye göre, kime göre hata? Beden senin, vajina senin... Yaşasan da kimseye hesap vermen gerekmiyor.
03 Yorumla- 1 yıl
Evlenirken bakire olman gerektiğini düşünüyorsan ve seks yaptığın ilk erkekle evlenemezsen, ayrılırsan pişman olursun. Müstakbel kocanın senden bekaret beklemeye hakkının olmadığını düşünüyorsan, seni geçmiş cinsel ilişki deneyiminin bilerek olduğun gibi kabul etmesi gerektiğini düşünüyorsan pişman olmazsın.
- 1 yıl
*deneyiminin=deneyimini
- 1 yıl
Ayrıca bu hayatta, yaptıklarından değil, yapmadıklarından/yapamadıklarından pişman olmayı öğren.
1 yılİlk önce konuya şuradan başlasak elinde bir mesleğin var mı çalışıyor musun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSana kalmış ama isteği bastırmak beklemek en guzel zamanları yaşayamakta ınsanın canını sıkıyor
11 Yorumla- 1 yıl
diğer ihtimali yap oda isteğini azaltır
Gizli Üye(25-29)1 yılİlişkiye girmeden sadece yüzeysel bir şeyler yaşamak ister miydin peki, erkeğin sana mastürbasyon oral seks yapmasını
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKarşına çıkan adam da pirüpak bakir olmayacak.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. cinsellik sonrası pişmanlık yaşanırmı beee insan daha çok yapalım istiyo 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBu kadar beklemişsin maşallah. Bundan sonra da bekleyivr bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayatında bunu yapabileceğin biri var mı ki düşünmeye başladın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılben beklerdim seni geçmişe bakmam
10 Yorumla Güvenebileceğin biriyle yaşayabilirsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kesin olursun pişman bunu sorguladıgına göre
10 Yorumla
1 yılOlursun diye tahmin ediyorum
111 Yorumla- 1 yıl
Sebebinide solim, bakirelige onem veren birine asik olursan cok pisman olursun
Soran1 yılOff ne yapicam
- 1 yıl
Bunca zaman beklemissin biraz daha bekleyebilirsin bence
Soran1 yılÇok zor
- 1 yıl
Nedir seni bu kadar istekli duruma getiren o ozel sey
Soran1 yılBir bilsem bilmiyorum ki
- 1 yıl
Ne kadar oldu bu istegin baslayali
Soran1 yıl6 aydır böyleyim
- 1 yıl
Kendine yetemiyorsun sanirim artik
- 1 yıl
6 ay oncesiyle Şu an arasinda ne fark var
Soran1 yılIstekliyim
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılBöyle tereddütte kaldıysan kesin pişman olursun
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cok pisman olursun yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşa ne olacak ya kimle yapacaksın
10 YorumlaZevkin tadını çıkar 🥰 👣 💋
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenene kadar yapma kendini tatmin et şimdilik bazen bende senin gibi düşüncelere dalıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsen kendi kendine aci cektiriyorsun yaziklar olsun sana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
1 yılYaz gitsin, 3 günlük world aw.
00 Yorumla
1 yılHata yaparsın ama yaşamış olursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Biz sana yap desek bile sende o göz yok sanırım 😂
00 YorumlaBu kadar yapmadın yapma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılSeviştin mi hiç?
05 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Zevk aldın mı?
Soran1 yılEvettt
- 1 yıl
İçine alırsan yapmadan duramazsın
- 1 yıl
Sorun varsa sorabilirsin
Pisman olmazsin yapak gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılVar mı peki bir adayın?
012 Yorumla
Soran1 yılYok
Cevap sahibi1 yılTanımadığın rastgele biriyle yapma derim. Çünkü ilki için bu önemli bir şey.
Yoksa o azgfınlığı bilirim ben de
Soran1 yılÇok zor
Cevap sahibi1 yılSiz kadınların özellikle regl e yaklaşırken herhalde dayanılamz olyuordur.
Biz erkekler yine idare ediyoruz da
Soran1 yılEvrt fens
Cevap sahibi1 yılBenim aklımdan geçenleri o zaman senin o anki halinin yanında çok masum kalır 😅
Cevap sahibi1 yılAzınca bazen cidden gözüm önümü görmüyor. Seninde öyle mi
Soran1 yılEvrtt fenayim. iste
Cevap sahibi1 yılmastürbasyon yapıyopr musun peki?
Soran1 yılYessss
Cevap sahibi1 yılGaliba yanlıs sezdim :D
Cevap sahibi1 yılOrada mıın?
Seninle Evlenecek adaylara sans ver
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yapma
02 Yorumla
Soran1 yılNiye
Sıkıntı olur ilerde dayanabilir misin
04 Yorumla
Soran1 yılNeden
Soran1 yılNeden önemsiz diyorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
1 yılBeklemelisin
06 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
İleride çok deger verdiğin biri karsina çıkacak ve sen bu yaptığına pişman olacaksin
Soran1 yılAma dalga geçiyorlar bu yaşına kadar nasil yapmadın diye
- 1 yıl
Sen onlara sakin bakma
Soran1 yılOyle mi dersin
- 1 yıl
Kesinlikle öyle, seni kendilerine benzetmeye çalışıyorlar, sakin inanma hatta konuşma oyleleriyle , sen böyle daha degerlisin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılbekle ozman arkadasimm
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYapma günah
10 Yorumla
1 yılOlabilir
00 YorumlaHala istekli misin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılYüzeysel seviş?
00 Yorumla
1 yılNeler yaşadın en fazla
00 YorumlaNe yaparsan için rahat olacak
00 Yorumla
1 yılBakire misjn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende senin gibiydim
14 Yorumla
Soran1 yılSonra ne oldu
Soran1 yılHayir yaşadın mi
Cevap sahibi1 yılEvet