Cinsellik ve pişmanlık?

sevgilimle 2 yıllık bir ilişkim var. Cinsellik yaşamaya başladık ve ilkim kendisi. Zaten bu tarz şeylere uzak bir kızdım yetiştirilme tarzımla alakalı olan bir şey. Erkek arkadaşıma güvendiğim için biraz da ilişkimi daha ileri taşımak adına birlikte olduk. 5-6 aydır yaşanıyor. Bugün gün içinde arkadaşımla dışarı çıkmıştım, eve döneceğim sırada onun evinde bir iki eşyam kaldı aradım bana getirir misin dedim. O da yukarı çık bir çay içelim seni göreyim annem evde değil dedi tamam dedim ve hani müsait değilim bir şeyler yaşayamayız diye de söz verdirdim. Eve girdiğim an öpmeye başladı baya yalvardı bildiğiniz istemiyorum dedikçe üzerime geldi. O an bir şekilde mecbur bıraktı beni birlikte olduk zaten süre çok kısıtlıydı. Zorla olmadı ama psikolojik olarak aşırı zorladı beni. Bir kaç haftadır da sürekli eve çağırıyordu zaten. İlişkim asla böyle bir ilişki değildi, cinsel olarak baya istekli olmaya başladı yaşadığımız şehir küçük şehir açıkçası korkuyorum biraz bu kadar cinsel odaklı olmayalım istiyorum. Zaten yoğun çok nadir başka aktivite yapıyoruz. Bugün dayanamadım beni eve bırakırken söyledim, cinsel odaklı olmayalım dedim bende seni istiyorum ama burası küçük şehir, zaten kafamda ilişkiyle alakalı her şey net sadece bu durum beni üzüyor dedim. Bilmiyorum o an cümleleri toparlayamadım, beni pek anlamadı erkeğim ben dedi kendime engel olamıyorum dedi, sık sık yapmayız bunu mu istiyorsun dedi o an sadece bana ben seninle gelecek düşünüyorum, bu konuda rahat ol kendini yorma demesini beklerdim. Ama demedi, yalnızca dikkat ederim dedi ve geçiştirdi gibi geldi. Kendimi çok aptal gibi hissediyorum kızlar ne olur beni anlayın, şu an öyle tuhaf hissediyorum ki kimseye de anlatamıyorum. Saçmalamış mıyım? Sevgilim ne düşünüyordur?
Cinsellik ve pişmanlık?