Selamm,
Fantezilere açık olmayan bir partner doyuma ulaştırma konusunda ne kadar başarılı olabilir?

Selamm,
Fantezilere açık olmayan bir partner doyuma ulaştırma konusunda ne kadar başarılı olabilir?

Cinsel tatmin konusunda kesinlikle yeterli olamaz çünkü ben şahsen kendim için bahsedecek olursam benim erkeğim öyle olacak ki ben istediğim her zaman cinselliğe hazır olacak ve fanteziye hazır olacak mesela banyoya gitmek istiyor diyelim duş almak istiyor diyelim ben de onunla gitmek istersem itiraz etmeyecek çok sıcak olacak sıcak ve tutkulu böyle olursa cinselliğe kesinlikle doyarım
Bu biraz da yaşa bağlı. Genç yaşlarda insan sadece sekse odaklanıyor. Ön sevişme, penetrasyon ve boşalmadan ibaret bir cinsel hayat yeterli geliyor. Ancak yaş ilerledikçe ve eğer uzun süre aynı partnerle seks yapıyorsanız seks seansları monotonlaşıyor. Bu durumda da heyecanı arttırmak zorunlu hale geliyor. Burada devreye farklı deneyimler girmeli. En önemlisi de fanteziler. Her fantezi ayrı bir haz, farklı bir zevk demek.
Sürekli aynı yemeği yersen ne olur?
Sıkılır, bıkar ve farklılık ararsın.
İşte bu nedenle bazen farklı yemekler yer gibi farklı fanteziler de hayati bir önem arz etmektedir.
Önemli olan fantezileri açık ya da kapalı olması değil önemli olan aradaki uyum eğer arada bir cinsel uyum varsa gerçekten bit tensel uyuşma varsa iki tarafta fantezileri kapalı olsa bile sadece sıradan bir penetrasyon bile çok güzel zevk almak için yeterli olur
Herkes yemeğini ağız tadıyla yiyemiyor maalesef jdjd
Cevap
20Cevap
cinsellikte farkliligin bir secim degil zorunluluk oldugu kanaatindeyim, iliski yasadigimiz kisiyi degistiremeyecegimize gore farkli versiyonlari denenmeli, benim acimdan yeterli olma (z) di
Fanteziler bonustur ve normal seks karşıdaki fantezilerle kafayı bozmuş biri değilse gayet de yeterlidir.
İsteyemez demiyorum, fantezisiz tatmin olamayanda sorun var diyorum.
Bir yere kadar başarılı olur. Manatonluk huzursuzluk getirir o yüzden çok da fantezisiz kalmamak lazım.
Sarılsa yeter benm için her yaptığı şey romantiktr zaten aynı şeyleri bin kere de tekrar edebilir hiç sıkıntı yok
Bence fantezi de sınırı olmayan bi partner olmalı sınırlar her zaman kısıtlayıcı ve zevki azaltıcı oluyor
Ten uyumu ve çekim varsa diğer şeylerin pek kıymeti kalmaz. Olursa hoş, olmazsa eksik hissetmezsin.
Ten uyumu ve çekim varsa diğer şeylerin kıymeti kalmaz. Olursa hoş, olmazsa eksik hissetmezsin.
Doyuma ulaştıramaz demeyelim de istiyorsa adam böyle şeyler böyle şeyler yapan bir kadın bulacak
Benim için yeterli olur
Bence bu konuda uyuşmak da önemli
Monotonlaşabilir bir yerden sonra
fantezi diyip iyice kendinden soğutmasinda
Ben fantezilere füşkünüm. Uyum sağlayamam ve çok monoton...
yeterli olamaz
Monotonlaşır bir yerden sonra o yüzden zor.
Hayır sıkar bi yerden sonra
hayır fantazisis seks olmaz
Yeterli olabilir ama bana yetmez.
Absürt şeylere kapalıyım.
Yeterlilikten çok sıkıcı olur
Fantasili ilişki daha zevkli olur
Açık olmalı. Açmak lazım.
Sıkıcı monoton klişe pozisyonlar yetmez.
Fanteziye göre değişir
Nasıl bir fantezi olduğuna bağlı
hııhı
bi yeden sonra olay biter
Zor ya
olmaz. bazı fantezilere evet bazısına HAYIR
olamaz
yeterli olur
Olmaz tabi fantezi önemli çokk önemli
Yeterlı olamaz
eski sevgilinin doğum gününü kutlar mıydın
korkar