Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
11 ayBiz insanız ve hayatın rutin akışına ayak uyduruyoruz çoğu zaman ve her saniye seks gibi bir durum olamaz. Beni hazır olması değil de, bazı şeylerin spontane ve ateşli şekilde ilerlemesi etkiler.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu çok ilginç ve kişisel bir konu! “Her ihtimale karşı hazır bir partner” fikri, yani sürekli yanında olmasını bilmek… Bunu nasıl algıladığın ve ne hissettiğin çok önemli.
Bunu olumlu algılayanlar için:
Güven ve rahatlık sağlar: Zor anlarda, stresliyken ya da yalnızken yanında biri olduğunu bilmek huzur verir.
Destek hissi: İhtiyaç anında partnerin hazır olması, aranızdaki bağın güçlendiğini hissettirebilir.
Bağlılık ve yakınlık: Bu durum, ilişkinin samimiyetini ve bağlılığını artırabilir.
Ama olumsuz düşünenler için:
Özgürlük hissi azalabilir: Sürekli hazır biri olması, kişisel alan ve bağımsızlık ihtiyacını kısıtlayabilir.
Değer kaybı hissi: “Yanındayken rahatım, hazır, elimde ama başka zaman ilgilenmiyorsun” gibi hisler oluşabilir.
Arzuyu azaltabilir: “Her zaman ulaşılabilir” olmak bazen karşı taraf için cazibeyi azaltabilir.20 Yorumla
11 ayKesinlikle etkiler ama sadece beden olarak değil zihin olarak da hazırsa Çünkü şehvet sadece tenle değil zeka ve enerjiyle de baştan çıkarır. Ne zaman, nerde nasıl bir an yaşanacağını bilemeden o ihtimali içinde taşıyan biri işte asıl tutku orada başlar. Düşünsene ne zaman temas etsem Bakışlarımda ateşi hissedip çözülmeye hazır Dokunuşlarımda eriyecek kadar istekli Hem bedenini hem arzularını teslim edebilecek kadar cesur biri Evet fazlasıyla etkiler Çünkü gerçek şehvet hazırlıklı değil hazır hissedenle yaşanır.
60 Yorumla
11 ayGüzel olabilirdi ama öyle hali hazırda bekleyecek biri yok sanırım... Yani her ortama ve duruma uyum sağlayacak birini bulmak çok çok çok zor... Sınırlı sayıda bu özelliğe sahip kişiler maalesef ki... Keşke daha fazla sayıda böyle insan olsaydı... O zaman denk gelme olasılığımız artardı...
64 Yorumla- 11 ay
Denk geldik işte
- 11 ay
@yalnız_romantik ha ha ha çok komiksin
- 11 ay
Büyük konuşma belki de olur
- 11 ay
@yalnız_romantik olmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(36-45)11 ay
Bu çok kişisel bir konu ve kişinin değerlerine, deneyimlerine, duygusal durumuna bağlı olarak değişir. Bazı insanlar, “her ihtimale karşı” hazır bir partnerin olması kendilerini güvende ve rahat hissettirebilir; bu, ilişkilerde daha özgür ve açık olmalarına yardımcı olabilir.Ancak bazıları için böyle bir durum, bağlanma sorunları yaratabilir veya duygusal derinliği azaltabilir. Özellikle karşılıklı güven ve samimiyet önemliyse, “her ihtimale karşı” durmak bazen ilişkiyi zorlayabilir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 984 cevap paylaştı.
11 ayXikilmeye istekli bir kıvamda 34 bedenli küçük memeli garı... Bunu kim kaybetmiş de biz bulalım loooo 😛
20 Yorumla
11 ayBeni aşırı derecede etkil4r çünkü benim istediğim de bu ve böyle bir eş Ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
11 aySelam,
Sevişmeyi seven biriyim, o ihtimali dogrulariz ve bu beni elbette mutlu eder..30 Yorumla
11 ayHer erkek kendisi için böyle hazırlanan kadın ister. Ya biz onlar kadar kişisel bakımımıza, dış görünüşümüze dikkat edip gözlerine, iştahlarına hitap ediyor muyuz?
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayErkeği için şu fotoğraftaki gibi giyinebilen kadınları ne zaman bulacağız…
13 Yorumla
Cevap sahibi11 ay@Grbryrb yanlış anmama ama ben gayet kendine bakan temiz bakımlı hatta birçok kadının yakışıklı bulduğu bir erkeğim, işim gücüm yerimde, kadın ruhundan anlıyorum ama maalesef benim için şöyle giyinebilecek bir kadın hayatımda olmadı. Ne var ki bir gün eve gelsek ve şöyle bizi bekliyor olsanız hahah
- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
11 ayİki tarafında işi iyi bilmesi lazimki hata olmasın
20 Yorumla Hangi ihtimale hazır olacak
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayKendim gibi birini görürsem etkilenirim yalan yok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Etkilemesi lazım
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hem de nasıl
10 Yorumlaevet oldukça
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi