Sürekli olarak ilişkiye girmek isteyen bir partner sizi yorar mı?
🔥𝓜𝓸𝓻𝓹𝓱𝓮𝓾𝓼𝓼𝓒𝓲𝓷𝓼𝓮𝓵𝓨𝓪ş𝓪𝓶🔥

Sürekli olarak ilişkiye girmek isteyen bir partner sizi yorar mı?
🔥𝓜𝓸𝓻𝓹𝓱𝓮𝓾𝓼𝓼𝓒𝓲𝓷𝓼𝓮𝓵𝓨𝓪ş𝓪𝓶🔥
Yorulmak zaten işin doğasında var.. Bir tarafın libidosu yüksekken öteki taraf buna karşılık veremiyorsa elbette sorun olur.. Ya istekli taraf sabredecek ya da diğeri tam anlamıyla o raddeye gelmeden bunu kabul edecek..
yorar mı bilmem de acayip sinir eder siz yadırgamadan da diyeyim bi yerden sonra artık görev gibi gelmeye başlar bana onu da geç bu istekli arkadaş bir tek bize mi öyle yoksa sadece erkek olsa yeter de kısmetine ben mi denk geldim kimse kusura bakmasın da sevmiyorum böyle tipleri istekli olacaksa da önce demiseksüel (sadece sevdiğine karşı cinsel isteği var ondan hariç aseksüel) ve tercihen erkek geçmişi olmasın eğer ciddi ilişki yaşayacaksak, demiseksüel istememin de sebebi normalde zaten istekli olanı baştan çıkartmanın bi olayı yok kendiliğinden hazır zaten gerçek bi av sayılmaz olsa olsa ya leşdir (herkese yem olmaya dünden razı) ya da yakalaması kolay bi avdır kafamı çevirsem başkası dişlerini geçirir kendini de koruyamaz o nedenle ben sadece ayağıma gelen avlardan besleniyorum (metaforlarımın biraz pis olduğunun farkındayım da daha yakın bişey gelmedi aklıma) kendi av olmak isteyeni yani ondan hariç ilişki kurmuyorum gerçekten çaba harcayacağıma değecek birini daha görmediğim için buraya nerden geldin dersen de ben o aşırı/sürekli istekli arkadaşı gerçek bi av olarak göremediğim sadece yemek olarak gördüğüm için bi yerden sonra sinirimi bozar bitmek bilmeyen isteği kendim de istekli olsam bile (gerçi bu ceza vermek için iyi bahane olur aslında yaramaz kızlar cezayı hak eder)
Hiç Yormaz desem Yalan söylemiş olurum 😅 Ben de insanım yorsa da o an ki Zevkten pek düşünmem zaten zevk yorulma falan unutturuyor sadece rahatlamaya o güzelliği sevmeye bakıyor sun sormayın yia böyle sorular zaten çok istekliyim 🤭 yanlış anlama Şakasına dedim sormayın diye 😉
Seni yormaz mi? en saglikli en zevkli seks iki tarafinda seks isteginin esit oranda olanidir. Özellikle kadin erkekten sitekli ise ve istiyor duramiyorsa bu ciddi bir sorun yaratir. O birliktelik kalaici olmaz, bozulur
Cevap
23Cevap
Hayır bende istekli olduğum için istekli partner hayalim
Bir süre sonra bir anlamı kalmaz genel ev mevzusuna döner gir çık
Yormaz ne güzel spor yapıyorum onunla daha güzel spor yaparım.
Yormaz ben onu yolarım yeterki istekli bulalım
Yorgun olduğum günde bile tepeme çıkıyorsa evet yorar
Yorar insanın gücüde bir yere kadar yani kfkjr
Dimi yani dlgkdkkf
Yormaz 😈
Uuww ibo 😁
Şiytaağğnn 😂😂
Yormaz daha fazla daha fazla isterimmm
ewlimisin
Evli değilim ama sen bende engellisin😂
hayır günlük arıtma sağlar 🤣 ball drain
Beni yormaz çünkü bende öyleyim