Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdiye kadar hiç bir kadın beni zevkten inletemedi çünkü birlikte olduğum hiç bir kadın doğru düzgün sevişmeyi bilmiyordu. Sevişmeyi bilen tecrübeli kadınlarda zaten midemi bulandırıyor 👍 bu durum başlı başına bir paradoks zaten, ben tecrübesiz ama fantezi seven utanmadan rahat bir şekilde sevişen temiz bir rahme sahip hatun istiyorum sanırım istediğim şey imkansız. Bu arada çok fazla inleyen kadın eğer rol yapıyorsa bir anda tüm isteğim kaçar, rol değilde aşırı derecede tutkulu ise o da bir noktadan sonra çekilmiyor. Pompa yaparken şap şap şap sesi duymalıyım ben 👍
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSelamss sis bey :))
Yastığa sürünerek mastürbasyon yapıyor gibi hissederim.. Ses mimik tepki bi bisey versin. Canlı mi ölü mü bi bilelim..
Aşırı inleme ise rahatsız eder.. Yapmacık falans
11 Yorumla- +1 yıl
Çok tatlısınız efendim. Bence de inleten taraf olmalı erkek
Bence kadının da erkeğinde aşırı inlemesi kötü nefes alış verişleri arada bir ah oh hard yapıyorsanız o sıra ufak bi inleme çığlık çığlığa kalmanın bi anlamı yok
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşşşşırı çıkarması itici ama kaçan küçük inlemeler daha da azmamı sağlıyor
25 Yorumla- +1 yıl
Nadir kaçıyor bende de ama seviyorsanız fake inleyeyim dedim 😂
Cevap sahibi+1 yılÇok donuksunuz çok. Zevk alırken evet evet derim isim sayıklarım zevkten bayılıcam derim inlerim karşımdaki anlar zevk aldığımı. Ama sizde tık yok. Dişlerinizi sıkıp derin nesef alıyorsunuz ağzınızdan ve o kafa ne kadar gidebilirse o kadar gidiyor o zaman diyorum işte zevk alıyor diye..
- +1 yıl
Benim zevk aldığım ellerimden belli oluyor aslında. Saç çekmem kalça sıkmam tokatlamam meme sıkmamdan ve gözlerimden hele….
Cevap sahibi+1 yılOf offf
- +1 yıl
Daha da detay veririm de 😂 buradan olmaz
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim karsılastıklarım hiç inlemeyen türdendi
15 Yorumla- +1 yıl
İyi bir şey mi inlememek
Cevap sahibi+1 yılBence en iyisi erkek inlese bana itici gelir hiç taviz vermicek kendinden o ne öyle karı gibi inlicek mi
- +1 yıl
Erkeğin inleteni makbuldür diyoruz o zaman
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂
- +1 yıl
Sen ne delikanlı kadın çıktın hoşuma gittin
Gizli Üye(18-24)+1 yılerkek sesi açıp bile uyuduğum oluyo o inleme sesi aşşşırı güzel male moan yazıp dinleyin çabuk şaöxşsmxls
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İnlesin bizi azdirir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar