Arkadaşlar doguluyum annem birilerine vermemden korkuyor oysa hayatımda hiç cinsel ilişki yaşamadım mesajlarımı falan çıkarttırıyor çamaşırlarımı inceliyor kokluyor. 1,5 senelik bir ilişkim var 1 sene içinde ciddiyete gitmesini planlıyoruz. Yaklaşık olarak 2 aydır falan aramızda biraz cinsel gibi şeyler oldu. Ama annemin sürekli takipleri anne olduğunun sadece bu tarz şeylerde aklına gelmesi sürekli uyarması sürekli araması sürekli hesap sorması imalarda bulunması beni çok sıkıyor. Kıl alsam neden kılını aldın kim görüyor diyor. Çamaşırlarımı inceliyor neden yeni çamaşır aldın çamaşırda neden leke var diye düşünüp kendini yiyip bitiriyor. Sevgilimleyken 50 kere arıyor. Ben hayatımda ilk defa biriyle bi şeyler yaşadım o da ciddiyiz diye ve uzun bir süre geçti aradan artık tanıdım yani. Dini inancı olan bir insan değilim olsaydı da sevdiğim insanla bir şeyler yaşamak benim nezdimde yanlış değil. Ben her gün biriyle değilim bir tane sabit sevgilim var ve duygusal bir ilişki yaşıyorum. Ben kendimi mi kandırıyorum yoksa yanlış mı yapıyorum annem neden bu kadar üstüme düşüyor? Elin kızlwrını hep yargılıyor bu sunla yatmış şu sunla yapmış diye herkes benim yaptığımın kat be kat fazlasını yeni tanıştığı insanlarla ilk buluşmada vs yapıyor ben sevgilimle 4-5 ay flört edip sevgili olup üstünden 1 seneden fazla geçtikten sonra bir şeyler yaşadım. Bu yanlış mı? Annem mi haklı ben mi? Arkadaşlarımın eksiksiz olarak hepsi benden çok daha fazla şeyler yaşadılar ve onlar hemen yaptılar. Bana herkes sen haklısın bu yanlış bi şey değil her gün biriyle değilsin ki diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz. Annem benim mesajlarımı okuyan çıkarttıran evden çıkıyorum diyen beni sevgilimle basmak için evde köşede saklanan biri anneme ne oluyor…
Ciddi ilişkide uzun süre sonra cinsel bir şeyler yaşamak yanlış mı?
Güncellemeler
1 yıl
Size çok acınacak bi şey söyleyeyim benim annem emekli öğretmen pedogojik formasyon almış bildiğiniz öğretmen ve bu davranışları benim canım anneme yakıştıramıyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Biraz fazla psikolojik sorunu olabilir annenin ama hayat senin kimse karışamaz
Zaten var ilaç kullanıyor hasta beni de hasta etti ben de artık kullanıyorum
Daha başına çok bela olur engelleme şansın çok yok gibi
Hiç ciddi ilişki yaşamadım. Daha doğrusu yaşadığım 3 ilişkide de kız ciddidi ama ben ciddi değildim ve ciddi olmadığımı söylesem muhtemelen daha önce ayrılırdık
Ben sevgilimle ciddiyim ailesiyle tanışıyorum o da benim babam hariç tum ailemle tanışık zaten İş arıyor evlenmek için onu bekliyoruz bide benim mezuniyetimi
Dediğim gibi ciddi ilişki yaşamadığım içim biiyorum ama güveniyorsan yapmanda sakınca yok bence
Neler yaşadığını sorabilir miyim? Bir de yaşlarınız kaç?
burada yaşı güncellemeye çalıştım ama olmuyor beceremedim yanlış yazmışım. O 23 ben 22
Cıplak opusme gibi şeyler yaşadık 12. Ayımızdan sonra oldu bu
Peki ne yaşadın?
Çıplak öpüşme derken?
Sustun
Niyetin fikir vermek değil.
Peki önyargınla baş başa kal
Şunu unutma. Bir kişi de girse 50 kişi de girse değişen bir şey yok ilerde evleneceğin erkek için. Bekaretin gitmiş oluyor. Verme sakın
Yok bekaretimi vermeyi dusunmuyorum onu zaten söyledim evlenince olacak
İnan giden bekaretlerin yarısi böyle gidiyor. Hele evlilik biraz uzasın ya da çocuğun niyeti bozuk olsun da 1 yıla kalmaz konuşuruz. Ne aşama seviştiğini bilmiyorum da ileri gittiyseniz bekâret de 6 8 aya gider. Zira çocuğa çok güveniyorsun
Yaşın 22 o yüzden ısrar edip ikna etmeye çalışmayacam.
Annen lez olabilir jdjsnsms
Annem bence aseksuel cinsellik zina falan bunlardan korktuğu kadar sağlık sorunundan korkmuyor
İşin zor gibi hemen evlenmeye bak o zaman
Ben uanlıs yapmıyorum değil mi…
Ya evlenipte yapsan daha iyi uzatma bence evlenin
Haklısın inşallah o da olacak teşekkür ederim
Rica ederim mutluluklar
Annen yobaz bir ruh hastası.
Yanlış değil sevdiğin adam istediğini yaşa
evlende kariyi hepten delirtme.
O annenin ellerinden öperim çok iyi biriymis
Jıneke başe
Benim annem mit ajanı skjxjxjx
Sen begenmesende öyle seni koruyor ama kız napıyor
Annem beni panik atak yaptı okb yaptı anksiyete yaptı onunla cebelleşiyorum bir sürü psikolojik ve fiziksel hastalık gecşedim hiçbirinde yanımda olmadı konu cinselik olunca korkuyor
Zaman zor kötü yola düşme istiyir
Ama ben önüne gelenle olacak biri değilim ki bunla da 1. Senede başladı biseyler yani
Yanlış oda helalin degil
boş ver annene inat s2ş gitsin
Çok taviz vermişsin.
Anneme mi
Evet bu ne her şeyi kokluyor
Ksjeğdhpejdpe gerçekten haklısın ama baştan mesafe koyamamışız bunca zaman bundan sonra koysam bile bana o gözle bakması yaralıyor beni
Baştan sesini çıkaracaktın. Ben de doğuluyum ama böyle bir şey kalmadı artık.
Hep bana soruyor şu arkadaşın yatıyor mu sevgilisiyle bu napıyor falan diye hep de kadınların cinsel hayatını eleştiriyor
Tövbe tövbe evlenseniz daha özel şeyler de sorar😂
Evlensek sormaz bu arada sjjxjxjx
Bence sorar. Nasıl yaptı nasıl bitti🤣🤣
Hayır değil
Annenle senin yaşlar kaç knk
Annem 53 ben 22
Annenin seksten bu kadar Korkmasının sebebi ne
Korkmak değil de ne bileyim babama karşı da isteksiz evlenmeden yaşayanları hep yargılıyor hep
Yapmıyorlar mı babanlaaaa
Çok normal