Ciddi ilişkide uzun süre sonra cinsel bir şeyler yaşamak yanlış mı?

Arkadaşlar doguluyum annem birilerine vermemden korkuyor oysa hayatımda hiç cinsel ilişki yaşamadım mesajlarımı falan çıkarttırıyor çamaşırlarımı inceliyor kokluyor. 1,5 senelik bir ilişkim var 1 sene içinde ciddiyete gitmesini planlıyoruz. Yaklaşık olarak 2 aydır falan aramızda biraz cinsel gibi şeyler oldu. Ama annemin sürekli takipleri anne olduğunun sadece bu tarz şeylerde aklına gelmesi sürekli uyarması sürekli araması sürekli hesap sorması imalarda bulunması beni çok sıkıyor. Kıl alsam neden kılını aldın kim görüyor diyor. Çamaşırlarımı inceliyor neden yeni çamaşır aldın çamaşırda neden leke var diye düşünüp kendini yiyip bitiriyor. Sevgilimleyken 50 kere arıyor. Ben hayatımda ilk defa biriyle bi şeyler yaşadım o da ciddiyiz diye ve uzun bir süre geçti aradan artık tanıdım yani. Dini inancı olan bir insan değilim olsaydı da sevdiğim insanla bir şeyler yaşamak benim nezdimde yanlış değil. Ben her gün biriyle değilim bir tane sabit sevgilim var ve duygusal bir ilişki yaşıyorum. Ben kendimi mi kandırıyorum yoksa yanlış mı yapıyorum annem neden bu kadar üstüme düşüyor? Elin kızlwrını hep yargılıyor bu sunla yatmış şu sunla yapmış diye herkes benim yaptığımın kat be kat fazlasını yeni tanıştığı insanlarla ilk buluşmada vs yapıyor ben sevgilimle 4-5 ay flört edip sevgili olup üstünden 1 seneden fazla geçtikten sonra bir şeyler yaşadım. Bu yanlış mı? Annem mi haklı ben mi? Arkadaşlarımın eksiksiz olarak hepsi benden çok daha fazla şeyler yaşadılar ve onlar hemen yaptılar. Bana herkes sen haklısın bu yanlış bi şey değil her gün biriyle değilsin ki diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz. Annem benim mesajlarımı okuyan çıkarttıran evden çıkıyorum diyen beni sevgilimle basmak için evde köşede saklanan biri anneme ne oluyor…

Güncellemeler
1 yıl
Size çok acınacak bi şey söyleyeyim benim annem emekli öğretmen pedogojik formasyon almış bildiğiniz öğretmen ve bu davranışları benim canım anneme yakıştıramıyorum
Ciddi ilişkide uzun süre sonra cinsel bir şeyler yaşamak yanlış mı?