ՏҽӀɑʍՏ
kadınların arasında da erken geleni ve sonrasında kendine dokundurtmayanı var/mış. Abooo..

ՏҽӀɑʍՏ
kadınların arasında da erken geleni ve sonrasında kendine dokundurtmayanı var/mış. Abooo..

Geç boşalan bir erkek sinir bozmak değil de aşırı derecede insanı yoruyor belli bir yerden sonra artık vajina da islaklık yaratacak bir şey kalmıyor yanma tahriş gibi şeylerle karşılaşıyor kişi hiç hoş bir şey değil erken olsa yine dinlenir yine yapar ama geç boşalması berbat keyif bile almıyorsun
Aynen öyle.
Tabii ki erkek boşalan sinir bozar. 😌
Misal ben kendimden örnek vereyim 12 saat önceden yemek yemeyi bırakacağım, lavaj alacağım, duş alacağım, güzel kokular, nemlendirici kremler hazırlanmam nereden baksan 4 saat sürer. Eee ben bunca emeği indi bindi gibi sürecek seks için mi yapıyorum.
Boşuna demiyorum. Ne uzunu ne kalını en sevdiğim içimde en uzun süre kalanı diye. Emeğimin hakkını verecek karşımdaki erkek. Altına alamayanı altan almıyorum bu saatten sonra 🌝
💅🏻💅🏻💅🏻
Cevap
50Cevap
Partnerine bencillik eden partner sıkıcı olur gadası
Erkekte erken ejakülasyon sinir bozar diyen sevgili hemcinslerim...
Siz anejakülasyonun yarattığı ağrıyı bilir misiniz? Algolojiye göre bir kadının doğum sancısından kat kat fazla olduğunu mesela?
Sırf ejaküle olamadığınız için, sayısız kadının 'Seninle mi uğraşacağım?' diyerek sizi üzerinden atmasının acısını tattınız mı hiç?
Onlarca bencilin size damızlık dana muamelesi yapması nedir, peki bunu bilir misiniz?
Sevdiğiniz ve üstelik sizi de seven bir kadının, sırf siz mutlu olun diye baygınlık geçirene dek kendini zorlaması psikolojinizi ne hallere sokar, düşündünüz mü?
Sadece ama sadece bu sebepten defalarca, defalarca, defalarca kez terkedilmek sizi hayata ve kadınlara nasıl küstürür, tahayyül edebiliyor musunuz?
Eğer erken ejakülasyon sorununuz varsa, yatın kalkın halinize şükredin.
Tek yapmanız gereken, kendinizi geliştirmek zira...
Gec gelip yerden yere vuranı olsa olmaz mı 😂☺️
Olur olur
Bak bu benim tarzım 😂😂
Eski partnerim tamam artık yeter hadi boşal derdi. Ona göre uzındu sanırım. Ama ben geç boşaldığımı iddaa etmiyorum erken geldiğim zamanlarda oluyor. Partnere alışmakla alakalı. Erken gelmek benide sinir eder. Geç olmasından kaynaklıda belirttiğim gibi
Valla 1 saatte boşalabiliyorum ben bazı kadınlar bundan nefret ediyor bazılarınınsa hoşuna gidiyor herkeste bir farklılık var. Ama kadınlar erken boşalan erkekleri çok sevmezler ve tercih etmezler bu bir gerçek çünkü kadınlar erkeklere göre daha geç orgazm oluyorlar.
Erken boşalma iki tarafta da nahoş bir durum. Keyfi kaçar ve bir dahaki sekse merak uyandırmaz. Maalesef evliliklerde özellikle sık yaşanan durum. Gerek iş hayatı gerekse sosyal yaşamdaki kaygı düzeyi sonucu oldu bittiye getiriliyor.
ikiside sinir bozar ya ortasi yok mu bunun orta sekerlisi jsososos
Ortası da vardır sjdj
Çok erken moral bozuyor ama çok uzun sürüncede hoş değil, çünkü kadınlar bir tık daha erken geliyor. Uyumu yakalamak çok güzel aynı anda muhteşem oluyor.
Yani haklısın aslında. Çok uzun süre içerde kalmakta iyi olmayabiliyor
gerçek bir gurme
@herseyibiliyom seni sahtekar gfhfhfh herkese gurme gurme hfhg
@Eliffff55 gurmeleri seçiyorum :D
@herseyibiliyom sıkıldım ben gidiyorum çok sıkıcı bir programmis. ddd
@Eliffff55 görüşürüz ilk göz ağrısı gurmem. d
@herseyibiliyom ok hdhfh canım şey kıkırdadim 😂😂
@Eliffff55 lütfen bu bahsi uzatmayalım kalkıyor hihihih
@herseyibiliyom al iste ne dedim ben en başında hfhf neyse karsim dedik o kadar. dd abartma istersen hfgf
@Eliffff55 şşş tüm konuşulanları unutalım aşkım :d
@herseyibiliyom unutamam sen benim dünya ahret karsimsin gdgdgfgf
@Eliffff55 değilim:(
@herseyibiliyom benden olmaz karsim. dd sen küçüksün artı benimki seni vurur jfhfhf şaka*
@Eliffff55 ben sana vuriim de sonra nolursa olsun :d
Erken tabi ki. Hatta lafı da var erken öten horozu keserler diye 😀
O söz buna hitaben mi söylenmiş dfjs
Ay bilmiyordum :D ahshah
😂😂😂😂 @Eliffff55
Bence yalamaya😂😂😂emcüklemeye devam edilsin yaw @Eliffff55
@Dudu_Bubu ilk zamanlar ise gidecegi saate kadar ağzımda uyuyorum diye bir dövmedigi kaliyodu malın 🙄😂 neymiş ise geç kaliyomus şimdi aradan yıllar geçti bıktırdı artık ( hiç istemesem de engel olmayı engelliyorum kendimi de onu da) o evden çıkmadan onbeş dk önce basliyo mal gibi hdhfh ya ölsün artık ya 🤷🏻♀️🤦🏻♀️😂 bıktım gerçekten kurtulamiyorum da. d
Kim ölsün senin ağzında iken ölü dirilir yaa😂😂 @Eliffff55
😂😂😂😂 iligini kemiğini sömürdü desene. Ben 33 üm bir kere bile mikrofonu ağzında uyuyan görmedim. Olmadı takma ile srn becer adamı @Eliffff55
@Dudu_Bubu ben onun iliğini kemiğini evet o yapamaz onu da jfhfg ben de becermek istemiyorum artık onu diyorum önceden ben beceriyodum jfhfg şu an onu da istemiyorum ama kendime yakıştıramıyorum bfhf dün diyo ki AA yapamiyo musun yoksa 😂 evet yapamıyorum dedim mal umrunda olmadı evden çıkmam lazım yine de beni ikna etmeye çalışıyor 🙄
@Dudu_Bubu yani işte şimdi pipi de güzel bişi bakma yoksa başka bir işe yaramıyor a bi dk ben farkında olmadan bir saattir seni kız sanıp kız kıza akıl vriyorum sanıyorum gdgfg kız kıza da aslında kıllı kıllı ne ugrascan mis gibi kız bedeni varken de yok işte cinsel egilimim hetero 😏
Profil adım Profil resmindeki kahramanların ismi😂😂sen yinede pipimi zi keske erkeklere lazım yaa @Eliffff55
Erkek boşalan erkek kadını memnun edemez geç boşalan erkek de yorarr ve tahriş eder ideali birlikte gelmektir bu durumda erkeğin kendine hakim olması ve kadının gelmesine odaklı olarak gelmesi mantıklı olandır
Kadınlar erken boşalan erkeği sevmez ama erkek ön sevişmede etkili ise bu açığını kapatabilir abla
🙄 demek ki soru güzel
Erken bosalma erkek icin fazla sorun olmaz erkek bosalir rahatlar ama kadin bu surede orgazm olamaz
Erken boşalan daha sinir bozucu. Yarıda bıraksa harbiden sinirlenirim hevesimi kursağımda bırakmasın. 😂
Geç boşalan erkek daha büyük sıkıntıdır bence. Süre uzadıkça kadında kuruluk oluşmaya başlar ve seks zevk olmaktan çıkar, eziyete dönüşür.
@Eliffff55 olur kurutmamaya dikkat eder bol bol sularız 😈
@Eliffff55 ağlamayın efendim. Kurutmayız dedik ya 🤣
@Eliffff55 herkes kendinden sorumludur. Başkası adına söz veremem 😎
@Eliffff55 olsa dükkan senin 🤣
@Eliffff55 sen de karar ver. Kuruyacan mı sulanacan mı alla allaaaa🤷🏻♂️
@Eliffff55 sulama işlemi ben sulayınca biter. Sınra kuruma aşamasına geçilir
@Eliffff55 peki efendim. Dikkat ederim bundan sonra.
Erken gelen daha sinir Bozucudur ama asıl bence sinir bozucu olanı sabah uyanınca duyacagin neden onunla oldum pismanligi
Kadını kurutmadan geç gelmek en iyisi ki bunu yapabiliyorum kuruduysa eğer çıkıp dinlendirip devam etmek daha doğru
Penis bu ne zaman boşalacağı belli olmaz. Sanki kurulu saat gibi didaktik boşalmaz ki degisir bu o anki zevkle 😊
Boşalmamı kontrol edebiliyorum, bu duruma laf eden partnerlerim oluyor, karar verin, erken mi iyi geç mi
Kendini kimseye beğendiremezsin. Birisi geç ister birisi erken ister. Çok şaşırtıcı bir durum bu.
Erken bosalma surekli olan bi durumsa sıkıntı
Yani evet
Sünneti olduğu için engel olamıyorum çükümün derisini kesen sünnetçi ye kızcan bana değil @bizebiseykalmamis
Ortası olmalı bence kadını doyuramazsan affedersinde sabun gibi kayar elinden
Ön sevişmesiz, boşalma odaklı düşünen partner
En ideal süre 20 dk diye düşünüyorum öncesinde 20 30 dk da ön sevişme olay tamam
Bu soru binevi bütün kirlileri dökmek gibi olmuş helal olsun herkeste atlamış sjdkd
Erken gelen kadına denk gelmedim. Diğer konu da süre ortalama üzerinde 😅
Erken boşalan sinir bozucu, uzun olan da yeter dedirtir
Erken boşalan daha sinir bozucudur çok geç bosalanda sıkar
Erken boşalan yaa , öyle insanla yapmak kötü duş yapamaya bile değmez bence
Geç geldi desinler.. geçmiş olsun demesinler 🤦🏻♂️😂
İçime girdiği andan itibaren max ama bak Max ve inada bindirdigi için üç bilemedin beş dk dayanan adamı düşününce sabaha kadar aralıksız isteyenleri kadını yeter diye aglatanlari pamuklara sarsın kizlardeslerim bulursa diyorum. d
@Eliffff55 gerçek bir gurme
@herseyibiliyom gurmelik Avrupada meslek burada para etmiyor malum. Her defasında tamam bu sefer iki üç istersen sabaha kadar deyip içime dokunduğu an yigiliyo resmen sırtından kurşun yemiş gibi var mı bi önerin herseyibilen karsim. d
yüksek libido kendini belli eder anlarsın onu krdşm xd
@herseyibiliyom yok libidosu -1500 de olsa beni görmesi evin bir köşesinde yetiyo da yetiyo işte firliyo bine vuruyo sonra niye tükeniyor ne yapcaz bu modeli düşük 34 Luk abinize. d napim eritiyosun beni bi cvp mi misal karsim. dd
yazık iki taraf için de üzücü ya. gel sabaha kadar devam dinlene dinlene krşm. d
@herseyibiliyom onun için niye üzücü olsun üç gunluk bosaliyo adam tükeniyor mis olan bana oluyo acıyan beni acısın ona ne diye acidik şimdi durduk yere karsim. dd
ya tamam sana da acıyorum :d
@herseyibiliyom bak hala ya ona niye aciyosun arkadaş aaa
@herseyibiliyom ayrıca bana niye aciyosun derdine yansin döner işime bakarım kendi isimi kendim görürüm napim gdgf
boşuna uğraşma bul has bi erkek seni bayıltıp uyutsun :D
@herseyibiliyom o öyle olmuyo cok var da sadece bayiltsin diye de evet denmez bir erkege. d sağol ya ortalık bombok xy lerle dolu birini kral yaptık ne oldu da ikinciyi kabul edip kendimizi bayilttircaz 😏
neyse hanfendi susun canım çekior kraliçe yok zaten xd
@herseyibiliyom sana da yakalım sıradaki sigaramizi o zaman hdhfh sana da aciyalim. d
Erken boşalan sinir bozucudur. 😘♥️
🩵
Üf erken Bosalan erkeklerden nefret ediyorum
Ya bende geç boşalıyorum buna laf edenler oluyor karar verin
Yerinde ve zamanında boşalmak önemli.
Erken veya geç boşalan erkekler sinir bozar tabi.
Erken boşalması çokta geç boşalması sinir bozucu jsjs
Erken. Acele işe şeytan karışır 🤣
😂
😂😂😂😂😂
Cinselliği ve değerini bilen çiftler erken veya geç orgazm sorununu kolaylıkla çözebilir ve üstesinden gelebilirler.
Kadınlar geç boşalan ister. Sonuçta bi kadın en az 20 dk git gelle anca boşalıyor ki bunu yakalamak çok zor
Erken olandır ya. Gözünü kapat aç bitti 😀
Gözünü bile kapatmaya fırsat kalmıyormuş dfjjs
rekorum 8 saniye sjdksadsgdhsdhks
Erken boşalan partner
Kadınlar da erken boşalmak normal diye bir şey duydum ama doğru mu?
Yani erken gelen kadınlar var ama aslında sorun değil çünkü birçok kez ‘boşalabilirler’. Tabii devam etmeleri lazım.
Evet, erkek gibi değiller. Birden fazla kez boşalmaları bir avantaj. Bizim erken gelmemiz bu yüzden problem. Geç gelmek de problem ama bence erken gelmek daha kötüdür zevk açısından
Katılıyorum
Değişir😂😀
Geç boşalan da yorulur ve yorar :D
hangisi daha iyi sence
Erken gelen sevilmez
Yani şimdide geç gelmek mi suç oldu,
Erken boşalan kız
Kıvamında olmalı
Denemek lazım boşalacak olan gelsin
Vay başımıza taşlar yağacak
Erken gelebilir. Ama devam edebilmeli...
Abone kadın yapmasın bunu
erken gelen sinir bozar
Ben geç boşalıyorum ama sevgilim bundan memnun
Erken boşalan
@sesizlerinsesi geç boşalan biriyim mırın kırın eden çok, neden böyle
@sesizlerinsesi geç gelen biri hakkında düşüncen ne
Yerine göre
İkiside
Çok geç boşalması senin için sıkıntı mıdır
Evet bi erkek arkadaşım vardı bezdirdi resmen
Erken
Benimki de erken @Bilinmegen