+1 yılBir kadın tam mutlu olurken Bir anda durması herşeyin yani her kadının mutlu olma süresi farklı onun için bir erkek kadını mutlu ettikten sonra boşalması lazım erken boşalabilirsin ancak sadece kişiye bağlı Bir erkek araba vitesin gibidir hızlı gidersen hızlı bitersinVitesi yavaş yavaş at kadınını mutlu et bu kadar basit
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır hiçbir sorun olmaz çünkü bu çözümü olmayan bir problem değil hallederiz yani anlatabiliyor muyum mesela erken boşalma neden ortaya çıkar bir düşünüyorum penisteki sinir uçları çok fazla böyle aktif çalışıyorsa kişi çok erken boşalır kalın bir prezervatif takarsan sinir uçları bloke olmuş olur ve böylece daha geç boşalır bu kadar basit yinede erken mi boşalıyor ilk önce ben oral yaparım öyle boşalır ilk boşalma çünkü daha çabuk olur ondan sonrası daha uzun sürer jfjfjf Çözülür yani tek sorun erken boşalma olsun🤣
36 Yorumla- +1 yıl
kıza bak üroloji uzmanı gibi sdopssdf
- +1 yıl
Aşağı bir tane kız görüş yazmış gülmekten Göbeğim çatladı demiş bu uygulamada bir şey var buradaki erkekler 1,5 saatten önce boş almıyor nfnfnfjjfjxjfjdkfjgjgjfjjjfjfjfjfjfjfjxofgjgjhhhjhhhcfjf
- +1 yıl
Hdjdh daha gülüyorum djhdhd haklıda şimdi djjdj
- +1 yıl
Hdjdjdjd Hiç güleceğim yoktu yemin ederim gece gece gülmekten gözümden yaş geldi ama bir taraftan haklı çünkü ben geçen gün bir tane görüş gördüm soruyu cevaplarken adam demişki özel kendime özel seks günleri yapıyorum böyle sabah kahvaltıda seks yapıyorum 70 cm filan okurken var ya gülmekten öldüm ndjdj fnjfj
- Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılEn buyuk sebep🙈
70 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yani bir kadın için inanılmaz bir hayal kırıklığı ne yazık ki.. Kadın ard arda bir kaç kere orgazm yaşamasına rağmen erkek o performansı gösteremez.. Beş defa on defa di, ye sallayanlara da inanmayın..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılSoğutur tabiki. İlişkinin en önemli kolonlarından biri olan cinsellik yıkılırsa diğer kolonlarda eksik kaldığı için fazla dayanamaz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBide bu uygulamanın bir özelliği daha var buradaki erkekler 1,5 saat kısa asla bosalmıyirlsr buda bu uygulamanın bir özelliği
43 Yorumla- +1 yıl
Olabilir olabilir 48 hours kullanıyorlardır :d
- Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılBu zamanı istediğim gibi ayarlayabiliyorum.. ve bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum..
10 Yorumla Benim için sıkıntı yok Ben geç boşalıyorum da durum çıkara çıkara basıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoğutmaz ama sıkar beni de mutlu etmesi gerekiyo partnerimin
10 YorumlaErkem boşalması bi sorun değil benim eski sevgilim de erken boşalıyodu ama boşaldıktan sonra devam edebiliyoduk 2. oluyodu yani olurss sıkıntı yok
20 Yorumla
+1 yılKorkma ya... ikinci üçüncü hatta dördüncü postayı atarsın
00 Yorumla
+1 yılEvet, ben en erken 2 saat içinde boşalabiliyorken partnerimin de aynı şekilde olmasını isterim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. müdür erken boşalırsam bu beni bile seks den sogutur zevkine varamadan bittim derim kendime
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılerken boşalmaktan nefret ederim oyüzden kontrol denetimi sağlarım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Bu sorunun çözümü var ama herkesi soğutabilir tabi bencil insanlar yüzünden
10 YorumlaÖnemli olan boşalması hiç boşalmassa iste o kötü o zaman.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Benim öyle bir derdim olmadigi icin bilmiyorum 1 saatte boşaliyorum. Beraberinde enerjiyide seviyorum hizli olmayı seviyorum Gayet mutluyum. Mutluda ediyorum
00 Yorumla
+1 yılerken boşalmasın bi zahmet doyursun
10 Yorumla
+1 yılBencil davranırsa evet soğutur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlsunn neolcak sanki erken bosalirsa?
30 Yorumla
+1 yılEvet
40 Yorumla
+1 yılBen en az 1,5 saat sonra boşalirim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoşalma ne demek
42 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır
10 Yorumla15 25 dk enfazla yetrlimi
00 Yorumla
+1 yılSoğutur ya one öyle
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sıkıntı olabilir