Erken boşalma, erken boşanmaya sebebiyet verebilir. Erken boşalma sorunu hem erkeklerin, hem kadınların korkulu rüyasıdır. Ancak geç boşalma, çoğu erkek açısından erken boşalmadan kat be kat kötüdür. Hele kadın sahra çölü gibi olunca geç boşalmanın da ne kadar sinir bozucu olduğunu daha iyi anlarsınız. Erken boşalma sorunu mu, yoksa boşalamama sorunu mu daha riskli bir durumdur?
Biz sevgilimle sevisiyoruz. Girmiyor yani. Sütyenimi komple cikardi alt kaldi. Kendisi ilisliye aliskin oldugu icin üzerimde gercekten tüm gece sürtündü gögüslerimi yaladi git gel yapti iliskiye girer gibi üstümde beni kucagina aldi onu uzatip gögüslerini boynunu falan yaladim. Nafile girmeden bosalamam dedi ama iliskiyede girmiyoruz. E anal oralda yok. Hal böyle olunca bel altinda mahvoldum bosaldimda Adamda sürtünmekten bosalmaya calismaktan mahvoldu. Evlenince bu problemi cok yasamayiz bence ama cok yoruldugumu hatirliyorum. bir zamandan sonra bacaklarimi beline dolayip git gel yapmasini öyle hissettim ve o bile nabzimi yükseltiyor beni yoruyordu nefes nefese kaliyorduk. Ki ikimizde cok istekli cok arzulu tutkuluyuz hele ben bakireyim o tadi bilmiyorum dahada canim cekiyor.
@Pinar233 o tadi almak icin bitiyorum zaten. O da söyledi sana söt vermeseydim bacaklarini belime attiginda girerdim söz vermistim bisey olmicak diye yoksa o islakligi sicakligi hissettikten sonra birakmazdim dedi
Günaydın Sağlıklı haftalar, Her iki durumda Eğer devamlı varsa bir tıbbi rahatsızlıktır bir kere bunu bütün erkekler bilsin. geç boşalıyorum diye övünenler Aslında hasta olabilirler. Esas sorudaki yanıt ise bana göre erken boşalma erkeğin bütün hazzını alıp götürür ve devam edememe hissi yaratır. Bunun için her zaman söylüyorum cinsellikte ön sevişmeyi Mümkün olduğunca uzun tutma ve erkeğin partnerinin orgazma ulaştırması lazım🍀
ve bosalma odaklı asla seks yapmam ki boşalmayı de sevmem. o yuzden Sexsi erken ya da gec bosalma diye ayirmak yerine kişiler Bencil olmadan kendini kontrol etmeyi bilerek ve Sonuc odaklı yaparlarsa her iki taraf da mutlu olur net.
seks bosalmaktan ibaret değil seks bir Sanattır Sanati Hissederek Hissettirerek yasarsin. gerisi fasa fiso.
Kadının zevk suyuna bağlı ideal olmalıdır. Geç boşalma bir süre sonra kadın için zevkten acıya döner ve isteksizlik başlar erken boşalsada kadın doyumsuz kalır ideal süre kişilerin alıştıklarınsüre olmalıdır
düşünsene adam boğa gibi boynuzu geçirip geçirip duruyor ama hala yok hala yok
Her ne kadar KS. nin kızları 1 saatten aşağı sexmese de... ben reelde 35 dk dan sonra ıslak kalamayan (4-5-6 orgazm sonrası kadının da canı çıkıyor çünkü) hadi yeter boşal dinlenelim diyen çok gördüm.
Kadın orgazm olup yorulduğunda Boğa halâ azgınsa ne olacak?
İkiside sorun birinde her iki taraf ne olduğunu anlamadan kapının eşiğinde boşalır kadın ne olduğunu anlamaz.. Geç boşalmada ise sürtünmeden bu ısı artar kadının canı yanar erkek yorulur, gerilir ve ne yaptığını bilemez. Ancak bir doktora gitmez.. Şeyini her kese gösterir ama doktora göstermeye utanır.
evet geç boşalmada kötü. partnerin izin işi bitiyor, "ee hadi? gelmedin mi? vs diyerek sinir bozucu oluyor. kadın 115 20 dk dan sonra kurumuşsa - sahra çölü gibi- kupkuru olduysa size de eziyet. oral falan istiyorsun kabul etmiyor. ha bir de kötü tarafı , 2. veya 3. istediğinzde asla kabul etmiyor ve sizden uzaklaşıyor. aman şey yaparsın hemen diyerek ayrı yatıyor sizinle.
Geç boşalmada her iki tarafın da işine gelir ilişki de daha çok haz alır çiftler, ancak erken boşalma da kadın için kötü bir durumdur tam arzular tavan yapmışken büyü bozulur, yolculuk yaparken ıssız bir yerde arabanın benzini bitmesi gibi erkek içinse kafaya takmazsa erkeği fazla etkilemez erken de olsa rahatlamış olur, boşalamamak ise başlı başına bir eziyet verir insana.
ben çok geç boşalıyorum,, zevkli yani sevişmenin muamelenin, uzun sürmesi yönünde iyi, doyuyorsun çünkü cinselliğe,, kötü olan ise partnerimin titremesiyle birlikte, kaç kez boşaldığına tanık oluyorsun, ama ben hala boşalamıyorum 45 dk, 1 saat sürdüğü oluyor.
Her ikisini de yaşadım, en kötüsü erken boşalmadır, erken boşaldığımda terk edildiğim oldu. Geç boşaldığımda ise aşkım lütfen boşal artık ağrıyor lafından başka bir şikayet duymadım ya da geç boşaldığım için terk edilmedim
Erken boşalma en büyük sorun bence. Erkekten çok kadın buna üzülür. kadın geç boşalan , penisi büyük olan , ön sevişmeyi uzun tutan ve yatakta sert vahşi erkek seven özel biridir.
Erken boşalmayı ilaçlarla veya geciktiricilerle, ya da konsantrasyonla çözebilirsiniz basit ve tedavisi var, ama boşalamama bence başlı başına bir sorundur.
Erken boşalma kolay tedavi edilebilir bir sorun olsada boşalamama durumu erkek için tehlikeli olmakla birlikte kötüdür. Ayrıca ilişki sırasında bir süre sonra kadın için bıkkınlık sebebidir.
Pekte önemi yok kadının bence çok geç boş alması sorun sayılır fakat erkeğin de çok erken boşalması sorun fakat pek takmaya gerek yok korunuyorsanız boşalsanız bile devam edebilirsiniz.
Erkek için erken boşalma sorunu, erken boşanmaya götürür. Boşalamama sorunu ise testis damarlarında genişleme gibi ciddi sorunlara yol açar. Şiddetli ağrılara sebebiyet verir.
Ben, her zaman olduğu gibi farklı düşünüyorum, elbette tecrübelerime dayanarak ikisi de kötü evet, en kötüsü de kadının baştan çıkarıcı olmamasıdır, erkek de suç aramayın lütfen.
Erken boşalma dediğimiz şey kaç dakika oluyor tam olarak? Bide hiç ilişkiye girmeden bunu anlayabilirmiyiz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erken boşaltma sorunu psikolojik ise çözülürde diğeri normal bir kadın için büyük bir sorun gibime geliyor. Düşünsene o kadar yapmışsın ve hala gelmiyor. İnsan düşünür acaba bu herif benden zevk almıyor mu diye
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sanalda yazistigim kadınlardan anladigim kadarıyla erken boşalma. Kovası öyle olanlae sanalda fink atıyor. Kimi esnaf menaf kimi bulduysa yatıyor. Geç boşalmanın karısı olan kadın ise seksten soğur belki.
İkiside bir sorundur biri hastalık diyeri ise kontrol sorunu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Erken boşalma düzenli seks ile normalleşir ama boşalamama sıkıntı bence çünkü ben uzun süre yapmayınca hızlı boşalıyorum fakat düzenli olup zaman geçtikçe uzuyor boşalma sürem.
Bence ikiside problem... ikisinin çareside var.. erken boşalma tatminsizlik yapar, çok geç gelmesi ise erkekte kasık agrısı yapabilir.. her iki cinsel organında canı yanabilir kuruluk olursa...
Geç boşalma probleminden muzdarip biri olarak söylemeliyim ki bu çok çok daha kötü birşey. Birçok nedeni olabilir. Psikoloji ve istek yönü daha ağır basar. Sonuç olarak geç boşalmak daha kötüdür.
geç bosalma benım ıcın sorun degıl sadece partnerımın pestılı cıkıyor galıba onun ıcın sorun cunku benı bosaltmadan bırakmak istemiyor. bundan sıkayetcı degılım
Bu bilgileri nereden aliyorsunuz,, Orgazm birlikte olundugunda degerlidir o an ki heyecan ne ise o yasanir ! Uyumsuzluk var ise tek tarafli yasanan bir durum. vardir
Valla geç gelmek kadar berbat bir durum daha yok emin olun erken gelmek en iyisi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Boşalamama sorunum var ve kız arkadaşım sürekli yataktan kaçıyor belirli kayganlaştirci falan var ama uzun sürünce olmuyor. Vajinasına boşalamıyorum ama göğüslerine ağzına vücuduna atmam ona zevk veriyor ama vajinaya boşalamamak sorun olur mu ileride