Arkadaşlar merhaba benim önceden erken boşalma sorunum yoktu ama son 2 ilişkim de erken boşaldım sizce sebebi ne olabilir? Psikiyatri ilaçları da kullanıyorum antipsikotik ve duygudurum dengeleyici bunlar geç boşalma veya sertleşme sorunu yapması gerekiyor mu? Bende tam tersi erken boşalma oluyor bu ilaçlardan mı kaynaklı yoksa başka bir şey mi bilmiyorum peki sizce neden olabilir? Veya geç boşalabilmek için bir yöntem var mıdır? Birde ön sevişme ve sürünmeyi uzun tutuyorum ondanda kaynaklanıyor olabilir.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİlaçlardan olabilir. Tahmini konuştum ilaç konusunda. Sana tavisyem, alkol alman o biraz seni diri tutar. Bayılacak kadar içme tabi. Alkol kana karıştığında, vücudu rahatlatır ve dolaşımı bir nebze yavaşlatır. Sıkı durma, gevşe yeterli.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler bir ara 70 lik votka devirmiştik başka bir kızla abartmıyorum 2 saat filan sürdü boşalma sürem alkol bu konuda çok etkili.
En İyi Cevaplar
+1 yılsürtünmeyi uzun tutma o da stimülasyona girer, ön sevişme uzun olsun ama, psikiyatrik ilaç değilde eğer ankisiyete stres gibi sorunların varsa onlar etki eder, ne kadar erken boşaldın ki ön sevişme dahil olmadan sürtünme olmadan ve sürtünme dahil ayrı ayrı yazarsan sevinirim duruma göre öneri yapacağım
13 Yorumla
Soran+1 yılÖn sevişme sürtünme aynı anda oldu zaten sanki ilişkiye giriyormuş gibi elbise üzerinden yaptık o sırada seviştikte bu arada sürtünme 30 dk filan sürdü zevke gelmeye başlayınca daha fazlasını çekti canım içine girmek istedim girdim de bu sefer 1 2 dakika da boşaldım.
- +1 yıl
usta dedüğüm gibi sürtünme de stimülasyon yani uyarma yaratır içeri girdiğinde ki kadar etkili olmasa dahi yarısına bölsen aslında 15 dk gidebilirmişsin belkide ama onu o şekilde harcamışsın bir daha kine kısa kes (ön sevişme kısmını değil o uzun olsun sürtünme işine çok girme ) öyle dene eğer yine erken olursa o zaman endişe edersin
Soran+1 yılAnladım usta fikirlerin için teşekkür ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
+1 yılHeyecandan olur, partner değişikliğinde olur uyumla birlikte aşılır çok dert etmemeye çalış.
11 Yorumla
Soran+1 yılHeyecan yok sürekli partner değiştirmiyorum sanırım sürtünmeyi uzun tutuyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Doktora git eger korkun varsa
11 Yorumla
Soran+1 yılGideceğim
Doktora git knk
11 Yorumla
Soran+1 yılKnk gideceğim zaten önceden yoktu sonradan çıktı bu erken boşalma sorunu başıma
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne