Merhabalar, evli biriyle iki kere seviştik ancak ikisinde de vajinama değer değmez boşaldı yani sonuçta 10 yıllık evli bir erkek böyle olması normal mi sizce neden böyle oluyor soramadım da acaba eşiyle de aynı sorunu yaşıyor mudur yoksa sadece benimle olurken mi oluyor 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCinselliği bilmek fazla ilişki yaşamaktan geçmez, evli olabilir ama tecrübe dediğimiz şey insanın kendisini geliştirmesine bağlı bir durum, orgazm olmak için sevişen adam erken boşalır ama cinsel doyumun aslında orgazm olmaktan geçmediğini anlayan ve orgazm olmak için değil orgazm yaşatmak için sevişen bir erkek asla erken boşalmaz,
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbaşka ten olayı aldatma derken senin camış heyecan yapmış patlamış.
olabilir , sonraki zamanlarda ritmi yakalarsınız .
eşiyle yaşamıyordur. bildiği ten sonuçta.
tabiki biz normal bir kişiden söz ettik.
ejakülasyon sorunu ile kalp tansıyon seker ya da ilaç kullanımıda bunu tetıkler. sonucta erken bosalma tıbbi anlamda bir sorun . ama ulkece baktıgımızda 12- 15 cm ortalama ve erken bosalma acayıp yaygın.
sen senin camışa epimedyumlu macun yedir. tork/performans daha fazla alırsın.
iyi eğlenceler.
https://www.youtube.com/embed/Pm9QSaiHrUE02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
:)
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılbunun heyecanla duyguyla açıklanacak hiçbir tarafı yok. içine girip 1-2 dk gidip gelmesi ile olan şey değil ki. vajinaya değer değmez olan şey. başımda 1-2 defa prezervatif takarken boşalma olayı gelmişti. umarım bir seferlik bişeydir
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle bir durum yaşamıştınız peki
- +1 yıl
Aşırı heyecanlanma. Uyarılma. Önsevişmenin verdiği haz diyebilirim. Ama seninki eşiyle de erken boşalıyordur.
Soran+1 yılBenimkinin hastalık galiba o zaman
- +1 yıl
Hastalık bence. Yani bazı tekniklerle düzeltilebilecek erken boşalmalardan değil
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
42Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu ciddi bir tıbbi vaka durumunda erken boşalma problemidir. Bence bir üroloji uzmanına gidip tedavi olması şart.
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de hiç normal gelmedi bana giriş olduktan sonra 1-2 dak. olsa haydi olabilir heyecandan normal derdim ama daha girmeden boşalmak acil vaka gibi geldi bana
- +1 yıl
Tıbbi olarak 1 dakika veya daha kısa sürede gerçekleşen boşalma olayına erken boşalma denir. 1 dakikadan uzun süren bir penetrasyon tıbbi olarak bir sorun veya rahatsızlık olarak görülmez.
Ama şu da bir gerçek ki kadın için de erkek için de 10 dakikadan aşağı seks süresi tatminkar değildir.
Zaman içinde insanlar belli bir tecrübeye eriştikten sonra kendini beyninden şartlandırarak geç boşalmayı sağlayabilir.
Ama bu yaşta ve 10 yıllık evli erkekte bu varsa tedaviden başka seçenek yok
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok senden çok etkilenmiş yok çok yoğun duygularmış falan YALAN. Erken boşaltma ömür boyu geçmez. Kontrol de edemez. Evet eşiyle de öyledir hatta bu yüzden eşiyle doğru düzgün yatağa girmediklerine eminim. Sen de ona yol ver gitsin. Ona harcadığın zamana yazık
21 Yorumla
Soran+1 yılAma çocukluk aşkım
+1 yılSende duyduğu haz fazladır.
Evliler zaten sevismiyor.
Erken boşalma penisin diğer tene temsina alıştıkça kontrol edilebilir.
Zamanla düzelecektir. Çok acil durumlar için geciktirici sprey ve kondom yardimci olacaktır.03 Yorumla
Soran+1 yılEski platonik aşkıyım liseden duygu etkiler mi bilemedim
- +1 yıl
Sana karşı hissiyatı sevgisi ne kadar yüksekse sana karşı arzuları da o kadar yüksek olur. Yüksek arzu her zaman erkeği hızlandırır. Zamanla bedenler birbirine alışınca düzelir. İlk seferi vaginal olmadan yaparsanız ikinci için daha uzun zamanı olur. Sabırlı olmalisin.
Erken boşalmanın bir çok faktörü var yorgunluk, stres, enerjisizlik, tam sertlrşmeden içine girmeye kalkmasının etkisi, olayın heycanı ve hazzı vede eşiylede aynı sıkıntıyı yaşıyor olabilirde tabi
00 YorumlaKaçamak yapan erkek fazla heycanlanır onda olabilir derim oma bununki çok erken yaa,, önce kadını boşaltmaya bayılırım...;)
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte normal bir durum değil kesinlikle
- Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılÇok arzuladığın biri olunca bazen böyle durumlar olabiliyor ama hemen akabinde devam edersin yani ne yapıyor dönüp kalkıyormu
03 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi biz onunla lisede aynı sınıftaydık bana platonik aşk besliyormuş çünkü onun arkadaşının sevdiğiydim acaba duygu etkilemiş olabilir mi
Soran+1 yılYa morali çok bozuldu özgüvenini kaybetti çok utanç duydu hemen gidelim dedi 2 gün sonra tekrar görüşelim dedim ama bahane uydurdu görüşmek istemedi
- +1 yıl
Onunla alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum öyle duygulara sahip olan biri erekte olmaz yani, böyle durumlarda e haliyle utanç duyup bahane araması normal aynı şeyin birdaha yaşanmaması için
+1 yılErken boşalma sorunu var demekki ya da heyecanlandığı için olabilir daha önceden bi vajina görmemiş olabilir ne bilim 😀
04 Yorumla
Soran+1 yıl10 yıllık evli bir adam ama
- +1 yıl
Evli olupta erken boşalan yokmudur?
Soran+1 yılYani şimdiye çoktan tedavi olurdu evli bir adam 6 yıl önce de böyle boşaldı çünkü
- +1 yıl
Pilemedim :)) demekkı adamda iş yok
+1 yılBu bir rahatsızlık eşiyle de yaşıyorduk böyle bir rahatsızlığı olmayan full artı full birini bulman lazım
00 YorumlaSorunu var yoksa evli adam en azından girince olur, tecrübeli ise zevk alınca çıkar sonra tekrar girer bus şekilde uzatır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. eşiyle emin ol seks yapamıyorda neden evli adam
02 Yorumla
Soran+1 yılAy valla evlilik demekki o kadar da yaşanılacak bir durum değilmiş bunu anladım evli olup arkadaş gibi yaşayan çok eşler var sanırım
- +1 yıl
Böyle bir adamla soyunduguna değmez sen tabi bekledin duvardan duvara olsun sert sert yalasin emsin olsun soksun
Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. On sevişmede çok iyisin belki ilişkiye girmeden geliyor..
Tabi sağlık sorununda olabilir
00 Yorumlaya çok heyecanlandırmışsın onu bence buda güzel bişey
05 Yorumla
Soran+1 yılBana ceza gibi oluyor ama böyle olunca da kısırdöngü
Soran+1 yılKapalı mesajınız yazamıyorum
+1 yılOnu bırak da senin evli biriyle ne işin var?
00 Yorumla
+1 yılKeşke gizli olmasan.. eşiyle seks hayatı kötüyse normal
00 Yorumla
+1 yılNasıl lan hep duyarım da bana inandırıcı gelmez o ya
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen de böyle oldu işte
- +1 yıl
kişi kendinden bilirmiş işi hesabı bende olmadığı için hiç
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşırı istekli heyecan sigara sivi tüketimi az psikolojik bir sürü nedeni vardır onun. Bende keşke öyle olsam
08 Yorumla
Soran+1 yılKeşke öyle mi olsan yapma ya
Cevap sahibi+1 yılEvet bazen bosalmadan bırakıyorum kasiliyorum yoruluyorum artık
Cevap sahibi+1 yılEskorta falan gitsem heralde kovar beni
Soran+1 yılTabi hiç bir şeyin aşırısı iyi değil Ortası en iyisi
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle 🥹
Cevap sahibi+1 yılBir abi vardı , kalp krizi geçirmişti , sormuştum ona hiç mi bir belirti vermedi diye. Son 1 ay içinde kalkmadan boşalıyordum demişti. Yani kan akışı bile önemli bu olayda
Soran+1 yılAllah muhafaza
Cevap sahibi+1 yılDikkat etmek lazım , bol sıvı içmek lazım. Bence sende uzak dur. Ben en çok hastalıktan korkuyorum. O yüzden kimseyle olmamaya özen gösteriyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbelki heyecandan ama bu kadar kısa da sürmemesi lazım :) sorun vardır böyle devam ederse hep yarım kalırsın
08 Yorumla- +1 yıl
şanslı ama şansını kullanamamış :)
Soran+1 yılKim şanslı ben mi o mu
- +1 yıl
O şanslı bence şanssız olan sensin
- +1 yıl
Senin gibi bir kadınla on saniye içinde final yapmak çok kötü bence
- +1 yıl
Saatlerce sürmeli
- +1 yıl
Detaylı konuşmak istermisiniz
- +1 yıl
rica ederim iyi günler dilerim
Cinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Heyecandan olmuş olabilir. Ya da gerçekten böyle bir sorunu vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılHeyecan bu derece etkiler mi yani çok anormal bir durum gibi
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Ya adam fazla heyecanlanıyor seninleyken ya da erken boşalma sorunu var
06 Yorumla
Soran+1 yılHeyecan neden olur
Soran+1 yılEvli birinin daha çok tecrübeli olması gerekir diye biliyorum
Soran+1 yılHeyecanın bu derece etkileyeceğini düşünmüyorum sonuçta herkes ilk defa yaparak başlıyor ilk gece bile erkekler bakirelik bozuyor o zaman hiç bir erkek ilk gece işi yapamazdı yani bence hiç normal bir durum değil
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılne adamlar var erken bosalıyor bırde 2 manıtası var 2 sınıde tatmın edemıyor :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBu dünyanın adaletsizliği işte
- +1 yıl
aynen adelet yok hem sana hem bana
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani sevismeyi uzun tuttunuz veya eai ilede aynı sorunu yaşıyor
00 Yorumla
+1 yılNasıl eşiyle belki kötüdür
22 Yorumla
Soran+1 yılEşinle de böyle oluyor mu diye soramadım işte çocukluk aşkımdı
- +1 yıl
Sormanız geeekir bir sorun var direk boşalması
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin vajinandan baya etkilenmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılVajina vajinadır yani değişik değil ya herkeste aynı hey allam ya erkekler de enteresan 😂
- +1 yıl
Sen bu soruyu sordun bende öyle cvp verdim 😂 erken boşalma var demekki adamda ne yapsın
+1 yılBelki dayanamadı sana baştan çıkardın 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılEski platonik aşkıyım etkilemiş olabilir mi
- +1 yıl
Aşktan çok fiziğinden etkilenmiştir çok güzelse dayanamadı boşaldı belki uzun zamandır yapmıyordu ikinciyi denediniz mi normalde hemen sonra yapılan uzun gider
Soran+1 yılAy yok ya morali sıfır oldu yüzüme bile bakamıyordu özgüvenini yitirdi kaçar gibi gidelim dedi 2 gün sonra tekrar görüşelim dedim kendisi il dışında dönüyorum işlerim var zor dedi memlekete gelmişti zaten pek görüşemiyoruz
- +1 yıl
Utandı kaçış yolu arıyor halbuki kötü bişey yok biraz ara verse daha uzun yapılır sana karşı kötü hisseyi yapamadı sanırım
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Kesin sende evlisin 😁😂🤣
04 Yorumla
Soran+1 yılBekarım
Soran+1 yılÇünkü biz çocukluk arkadaşıyız lisede bana platonik aşıkmış ama ben arkadaşıyla çıkıyordum açılamadı sonra evlendi biz de diğeriyle evlenemedik ama ben de ondan çok hoşlanıyordum yıllar sonra ayrıldığımızı duyunca aradı beni işte öyle garip bir hayat
Senin sansina böylesi gelmis
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya zaten aşk olmadan cinsellik yaşayamam o yüzden evlenemiyorum buna aşıktım bu da ileri derece erkenci çıktı şansıma tüküreyim
Soran+1 yılNasıl doyacağım duygum olmadan bir başkasıyla cinsellik yaşayamıyorum ki tiksiniyorum
Soran+1 yılMümkün değil tavan bile yapsa yapamam kendimi biliyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok özlemiştir heyecan yapmıştır.
00 Yorumla
+1 yılErken boşalma sorunu var onda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Deneyin biraz daha düzelir sjd
00 Yorumlaıyyy ıgrenc erkek bu ne ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzelliğin etkilemiş olabilir :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYa aşırı güzel değilim ama liseden platonik aşkıyım etkilemiş olabilir mi yoksa zaten hep mi böyle yani eşiyle de bilemedim işte soramadım da
Cevap sahibi+1 yılBence öyledir. ya da başka bir şey. burdan diyemem.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenmi çok iyisin o mu çok kötü :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBende bilemedim sonuçta evli bir adam boşalma sorunu olsa şimdiye çoktan tedavi olurdu anlamadım gitti
Gizli Üye(36-45)+1 yılMetres ve sponsor sorunları dkfkfk
00 Yorumla
+1 yılSizin yaşınızdan kaynaklı olabilir yaşınız kaç?
010 Yorumla
Soran+1 yılİkimizde 42 yaş aynı sınıfta okumuştuk
- +1 yıl
Aaa, çok darsa sizinki ondan olabilir ya da sizi çok arzuluyordur o işi yapana kadar doluyodur orada dayanamiyordur
Soran+1 yılGirmeden boşalıyor darlıkla alakalı olacağını sanmam peki heyecan neden olur
- +1 yıl
Sizi fazla arzuluyorsa girmeden önce ki süreç uzun oluyorsa belki ondandır
- +1 yıl
Bu arada partneriniz evli peki siz?
Soran+1 yılBekarım ama bakire değilim
- +1 yıl
Hiç evlenmediniz mi
Soran+1 yılEvlenmedim
- +1 yıl
Özelde konuşma şansımız var mı
- +1 yıl
Umarım vardır gizliden çıktım bekliyorum
çok mu ateşlisin
06 Yorumla
Soran+1 yılBoşaldım dedi ben de içine girmeden diye tepki verince ya çok sıcaktı dedi
Soran+1 yılBilemedim sanki ceza veriyorlarmış gibi oluyor böyle de olunca
Soran+1 yılİşteyim fırsat buldukça girip yazıyorum
+1 yılÜzücü onun için
04 Yorumla
Soran+1 yılİkimiz için de
- +1 yıl
Belki sana öyledir?
Soran+1 yılSadece bana karşı öyleyse onun sebebi ne olabilir peki
- +1 yıl
Bilmediği ten
+1 yılyok bunun sebebi başka bence
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Ozele gel anlatayim
Soran+1 yılYazdım gelmedi mi
- +1 yıl
Evet bende yazdim
+1 yılUmarım ilerde pişman olmazsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak oyledir bence
00 Yorumla
+1 yılnormal tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal değil, bildiğin erken boşalma sorunu var
02 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geliyor ama kariyerli bilinçli bir evli erkek şimdiye kadar neden tedavi olmaz ki bunca yıla rağmen ilginç
Cevap sahibi+1 yılBencilliktir bu benim başka bir sorunum var ama ben çekiniyorum o yüzden gidemiyorum ama normal bir insan o kadar kısa sürede bosalamaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken bosalma sorunu varmis baksana normal degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerde yaşıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHala aynı mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılO günden sonra henüz görüşemedik farklı şehirlerdeyiz
Cevap sahibi+1 yılGörülmezsiniz de o zaman artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın kaç ciddimisin
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynı durumu yaşadım özelden yazın
Soran+1 yılGizlisiniz yazamıyorum