Ya anlamiyorum. Haziranda düğünüm var ama bazı şartlardan dolayı nikahmizi yaptık. 3,4 hafta önce nikahimiz oldu, evlendik ve esim olmuş olan adamla ilk ilişkimi yaşadım. Annem köşeye sıkıştırdı resmen beni sen de bi haller var ne oldu nerden geldin felan dedi. Bende biraz dolaştık bisey yok anne duşa giricem dedim. Kadın nasıl anladiysa anladı. İçine mi doğdu ne allhim ya. Kıyameti kopardı resmen bi düğünün felan olsaydı ne aceleniz vardı. Nasıl yaparsın bilmem ne felan dedi. Sanki esim değilde yabancı biriyle yattım gibi yanlış bisey yapmışım gibi konuştu kendimi çok kötü hissediyorum normal mi bu tepkiler?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
nikah olunca zaten evli olunuyor. benim annemde de "düğün yapmazsan evli sayılmıyorsun" gibi bir düşünce var. mesela "ben evlenirsem düğün yapmam" diyorum "o zaman evli olmuyon ki" diyor. kim çıkarttıysa bu düğün saçmaligini
Normal canım. Bizim milletimiz de düğün olmadan evli sayilmazsin çünkü 🤗
Saçmalık
Kocan o senin şu an kolundan tutup götürse bir şey mi diyebilecekler. Takılma böyle şeylere...
Evet öyle tabi ama annemden yediğim azar resmen kendimi bana kötü hissettirdi. İlk iliskimi yaşadım ve sanki yanlış birsey yaptım gibi hissettim
Yaşadığını belli etmemen gerekirdi, en azından saygı açısından...
Ya ben belli etmedim ki annem nasıl anladı bilmiyorum
Banyo yapacağım demişsin. Otur biraz sonra yatacağın zaman yap banyonu olağan şekilde. Nikahın kıyılmış adamla gezip sonra eve gelir gelmez banyo yapacağım dersen anlar tabi saf değil ya...
Ya ben bi anda söyledim onu yani amacım belli etmek felan değildi. Tamamen düşünmeden söyledim ki zaten eve gelir gelmez banyoya giricem demedim yarım saat felan bekledim öyle dedim. Nerden bilebilirdim böyle olacagini🤦♀️
Yarım saat de gelir gelmez sayılır. :D
Doğru 🤦♀️🤦♀️
Ne sorun ben anlamadım sonuçta nikahınız var düğün bi organizasyon sadece bence bi problem yok birlikte olmanız doğal
Bence de. Sorun ne bende anlamıyorum
Nikahı yaptinizsa rahatlıkla birlikte olun işin zevkini çıkarın o durumda daha heyecan ve zevk verir keyfiniz bol olsun
Boş verin ya siz keyfinize bakın nikah olmuş zaten
Aynen öylee
Çok güzel olmuştur ilk biraz zorlama olmuştur ama
Evet illa ki yani. İlk ilişkimdi sonucta
İlki ayrı olur ama gerçekten kocan şu an yaşadıklarınızı düşünüyordur kesin :)
Evett: )
Kesin kocan istemiştir :))
İçine mi boşaldı dışına mı
Erken hamilelik olursa toplum yanlış anlıyor ya onda sordum
Aslinda ikimizde istedik. Benim ilk gece korkum vardı biraz. Düğünüm o korkuyla geçsin istemedim. Olsun bitsin kafam rahat olsun dedim. O da istemişti zaten oldu.
Dışıma bosalma oldu. Hamilelik felan istemiyorum. Bi de dediğin gibi toplumda yanlış anlasiliyor
Aynen öyle dikkat etmek gerek. Ama zevk suyundan bile hamile kalma olabiliyor. şapka takarak yaparsanız daha iyi olur. Bir de bence anneniz yürümenizden de fark etmiş olabilir. İster istemez ilk de biraz acır orası bir süre bu da yürümeye etki eder ondan da anlamış olabilir
Nereye boşladı bir de :)
Evet acım vardı biraz belki de ondan bilmiyorum
Göbeğime
Hemen silseydiniz bazen deriden bile vucuda girer
Bugün buluşma var mı :)
Sildik evet
Buluşuruz ama düğüne kadar daha ilişki yaşamayız
Kocan tadını aldı ki daha bırakmaz :)
Evet ama şimdi annemle ugrasamam ben ya. Düğüne kadar duralım. Hem yineden de olsun hamile felan kalırım hiç uğraşamam
İstersen sana tavsiyede bulunabilirim
Yok teşekkürler
Rica ederim ama dediğimi unutma
Neyi?
Kocan artık her gün isteyecek ve sen de yok diyemiyeceksin
Geçerli bir neden olmadigi sürece keyfi yere yok demem bende. E tabi insanız bazende istemeyebilriiz ama genelde karşılık veririm
Tebrik ediyorum sizi. kanadı mı bare ilk ilişkide
Evet kanadı
Tebrik ediyorum sizi :)
Teşekkür ederim : )
Rica ederim. Ufaktan sızlama oluyor mu :)
Evet olmustu çünkü daha yeni yaşadım ilişkiyi ama geçti diyebilirim Bi de sonradan kanamam oldu yine az az
Evet o olur normal
Evet normalmis
Yaptıkca alışır vajinanız :)
Aynenn artık. Zaten çokta yaptım sayılmaz. Kan geldikten sonra devam edemedim acıdı çünkü
Ön sevişmeyi uzun tutarsanız daha az acır içine sokunca
Aynenn. Aslında uzun da tuttuk ama ilk olunca böyle oluyor illa ki acıyor
Evet ilk sokunca sonuçta oraya ilk defa giriyor ondan yani
Aynenn
Ama alıştıkca sokunca çok zevk alırsınız
Bir de önce oral yaparsa daha çok zevk alırsın
Aynenn. Şimdi ikimizinde önceden tecrübesi yoktu bi de biraz çekingenlikte vardı bende o yüzden çokta rahat olamadım ama alıştıkça daha rahat oluruz bi de evimize çıkınca. Şimdi aile evindeyiz ikimizde
Aynen öyle
Yaptıkca seviştikce deneyim kazanırsınız
Evet öyle tabi
Tecrübeli biri olarak tavsiyede bulunmak isterim :))
Merhabalar, düğünüz oldu mu
Dugun haziranda
O zaman kadar akıllı durmaz nişanlın benden demesi ha :)
Tecrube kazanmışsınızdır kesin
Eşimle şu an aynı şehirde değiliz kii. 2 hafta sonra izni var gelecek insallahh
Evet tecrübemiz oldu
Desene tecrübenize tecrube katacaksınız gelince :)
Evet de düğüne kadar daha ilişki yaşar mıyız bilmiyorum.
Yaşanır ya bir şey olmaz
Bakalim artikk
Çok zevkli olur artık
Bir de dillerse harika olur :)
Onu yapacaktı aslında ama ben utandım bi an istemedim 🙈
Bak yapsın bağımlısı olursun öyle güzel bir şey :)
Kesin deneyin derim yani:)
Eliyle okşadı mı hiç
Evet
Dillerse ondan daha çok zevk alırsın bak
seksting yapıyor musunuz yokluğunda :)
İlkden sonra kaç defa yaptınız
Ilkten sonra daha olmadı ki 1 kere ilişkiye girdik sadece
Offf o zaman sen hala yarı bakire sayılırsın :)
Yani aynen. Kizligim gitti sadece. Bunu istiyordum zaten. Dugun günün onun stresini yaşamak istemedim
Ama bir defa yapsaydınız alışırdın iyi olurdu şimdi ilk yine zor olur kapanmıştır geri belki de
Yani evet ama 2 hafta sonra yine yaparız zatenn alışırım bu sefer
Aynen önce ama kesin yalat çok zevk alıyor kadınlar yalatmaktan. :)
Çok özlemiştir kesin seni :)
Kendisi de diyor zaten özledim felan diye:)
Özlenmez mi tabiki özlenir. Hem de nasıl özlemiştir var ya kesin seni düşünerek çok rahatlamıştır
Çok özlemiştir kesin
Ozledi özledi 🤭
Tabi annem sorun yapmazsa bulusacaz. Kıyameti kopardi resmen ya. Bi düğünün olsaydı evden gelinliğinle temiz çıksaydın felan diyor. Allahim ya sanki başka bir adamla yatmadim ya eşimle yattım. Hala da söylüyor 🙄
Anneler biraz öyle yapıyor maalesef :(
Dertleşmek isterseniz yazabilirsiniz
Hamile kalmandan korkuyor herhalde
Yani evet onu da dedi zaten. Düğüne daha 5 ay var ya hamile kalırsan millet ne der felan diye bi de bakire olarak çıkmam daha iyi olurmuş falan filan iste
Aynen öyle derler. Siz korunun ama bir dahaki sefere
Yani geri cekildigi sürece bisey olacağını sanmıyorum ama yineden de korunuruz
Aynen geri çekilip göğsüne veya göğine kalçana boşaldıkça sorun olmaz. Ama dikkat etmek gerek içine sokunca zevk suyu içine akacak onda da ufak bir ihtimalle hamile kalma riski var yani
Aynen o yüzden bu sefer korunuruzz
Aynen öyle yapın kafanız rahat olur. korunurken içine akıtsın çok güzel olur içindeyken boşalmasını hissedersin :)
Ben korunmam da O korunur
Aynen şapkayı geçirsin kafasına :)
Hihimm
genişletir biraz sonra alışırsın :)
Korunurken kesin kayganlaştırıcı kullanın ama yoksa vajinan çok tahriş olur
Evet ama prezervatifin de çok zevkli olacağını sanmıyorum ya
Aynen öyle ten tene değecek. et ete değecek ki zevkli olsun.
Nişanlın geldi bakıyım :)
Geldi evet 2 gün önce:)
Eeee bir şeyler oldu mu :)
Yok daha yeni geldi, henüz olmadı o Yüzden
Anladım. Buluşacağınız gün oranı hazırla temiz olursa daha iştahli yalar :)
Yok temiz zaten. Lazere gitmiştim: )
Ohhh kaymak gibidir o zaman. Benim kastım akıntı geliyor ya öncesinde akıntını sil guzelce yıka
Nasıl yani. Zevk aldıkça akıntı hep olur ki
orada bazen beyaz sıvı oluyor zevk suyunun dışında onu diyorum
Hmm anladim. Zaten ilişkiye başlamadan önce duş alırım
Aynen çok güzel olur. Erkeğinin çok hoşuna gider
O değilde biz ilişki yaşayana kadar regl olmasam bari. Hüsrana uğrar kesin😃
Kaç gün kaldı da regl olmana
Regl olmam lazımdı aslında da 5 gün geciktim. Olurum herhalde bi kaç gün sonra bilmiyorum
İlişkiden sonra oldun mu hiç
Yok olmadım
Olma belirtileri var mı
Evet yani karnım ağrıyor ara ara sancı oluyor
Olursun o zman yakında da erkeğin hüsrana uğramış olur bu sefer :)
Evet ama yapacak bisey yok. Hem daha 12 gün var gitmesine. O zaman müsait olursak buluşuruz. Gerci müsait olur muyuz bilmiyorum çünkü daha evimiz için alışveriş yapicaz
Alışverişten sonra evi yerleştirmeye geçersiniz. O sıra da başka yerleştirme de yaparsınız :)
Evimiz burada olamayacak Tekirdağ'da olacak o yüzden aldığım eşyalarımı evde kolilerde biriktiriyorum onlari kargoyla gönderecez ordan da dugun öncesi gideriz zaten tekirdaga yerleştiririz evi temizler duzenleriz
Başka yerlestirmelerde yapılır tabi🤭😃
Aynen çok güzel olur o yerleştirmeler :) Dillemeler
Ama diğerinde acımıştı bu sefer yine acır mı bilmiyorum
Belki biraz acır çünkü ilk seferden sonra baya yapmadınız ondan kesin yalattır ki ıslansın oran baya bi sokunca rahat girer bir de erkeğin tükrüğüyle şeyini kayganlaştırsın rahat girer ama acıyabilir biraz belki
Evet bana da acır gibi geliyor çünkü ilkte fazla yapmamıştık, kan geldikten sonra devam edememistim
Aynen biraz acıyabilir erkeğin sabırlı olursa yavaş yavaş alıştıra alıştıra sokarsa fazla acımaz
Aynennn
İsterseniz bana yazabilirsiniz size tecrübelerimle daha ayrıntılı bilgi verebilirim :)
Olurr
İsmin açık zaten
Nikah aile arasında gibi mi olmuştu? Kaç kişi vardı?
30 kişi vardır
O zaman sadece biraz gelenekçi, hani tabiri caizse eski kafalı gibi davranmış. Üzülmene gerek yok. Anne işte. Refleks göstermiş. Öyle düşün... Sonuçta "Aaa, iyi yaptın kızım" diyemezdi düşünürsen.
Evet haklısın
Nikah olmuş ama niye kızdigini anlamadım doğrusu
boş ver baban boslmais sanki onu bu aralar kıskandı
Evet gereksiz yere azarlamış. Sonuçta asıl geçerli olan nikahtır.
Torun geliyor deseydin
Yok daha nelerrr
Bir de nikahlı kocanla birlikte olmuşsun annen niye bana bu kadar takmış ki
Dugun olmadii ya ona taktı. Bi düğünün olsaydı gelinliginle temiz çıksaydın evde felan diyor. Bekaretim gittiyse de eşime verdim sonuçta saçma sapan şeyler ya
Söyleseydin anne sen yine dua et ki nikahlı Kocama verdim millet kimlere veriyor Evlenmeden deseydin
Dedim ama olsun yine de Felan diyip aynı şeyleri söylemeye basladi🙄
Tamam da sen de yanlış yapmışsın hayatım dışarıdan gelir gelmez duşa gireceksin diye diyorsun ki seviştiğin resmen belli olmuş Hani bir iki saat sonra bahane ile girseydin keşke anneninki de gereksiz bir tahta var sonuçta nikahlı kadınsın
Ya evet ama bi an hiç düşünmeden dedim duşa giricem diye. Keşke de demeseydim ama zaten eve geldim sende bi haller var felan dedi. Davranislarimdan mi belli ettim bilmiyorum ama dediğin gibi sonucta nikahlı kadınım yani
Gereksiz tatava yapmış esin ne iş yapıyor
Uzman cavus
Vay komutana bak attığını vurmuş
Annen iliskinizi nasil ogrendi
Bilmiyorum duşa giricem felan dedim ya ordan herhalde 🤦♀️
Duştan nasil anliycak ya
Haklııııı :)
Neden ki?
Toplumsal değerler ve düğün yapılmayana kadar ayrılan nice çiftler var.. Risk almışsın
Ama iyi de nikahimiz oldu. Dinen ve resmen evliyiz. Sadece düğün olmadi o kadar. Dugun yapsakta yapmasakta o adam benim kocam artık
Yanlıştır demedim. Gayrimeşrudur demedim. Ama toplumsal değerler ve yaşanmışlıklar bunu yaptırıyor
Evet haklısın toplumsal değerler adetler vs vs ama kimse bilmiyor zaten bi tek annem biliyor o kadar. Bu kadar abartmasi saçma bence. Gelinliginle evden temiz çıksaydın felan diyor. Ne alaka yani sonuçta nikahsız bir ilişki yaşamadım ya da gayrimesru bisey olmadi. Eşimle oldu ama işte anlatamıyorum bunu anneme
toplumumuzda gelinlik üzerine bele dolanan kurdele temiz ve bakire kız verdik anlamındadır. annende bunu bildiği için kızmıştır
Haklı bence
Neden?
O kadar beklemissiniz azıcık daha sabret
İyi de ne gerek var ki. Dugun haziranda. O zamana kadar beklemeye gerek duymadık. Esim sonuçta. Eninde sonunda olacakti
Nikah var mi aranizda
Evet var. Açıklamayı okuduysan 3,4 hafta önce nikahimiz oldu
Ne diyim bilemeeim beraber yaşıyorsunuz musunuz eşinle
Yok beraber yaşamıyoruz. Evimizi henüz kurmadık eksikler var. İkimizde aile evindeyiz
Iste o yüzden biraz da
İyi de onla ne ilgisi var ki
Ya aynı eve girmeden evli sayilmazsiniz
Nikahimiz var sonuçta
Hem dinen hem resmen evliyiz
Olsun azıcık sabır
Ya adam kocam olmuş daha ne sabrı
Yaslar kaç
Ben 24 eşim 29
Anladım
Saçmalik
Korundun mu?