Evlenmek üzeresiniz ama bakire değilsiniz söyler misiniz ne yapılmalı dinen söylenmemeli çünkü hep yüze vurulur
Ama dini yönüne ben pek bakmıyorum söylemeli miyim söylememeli miyim çok kararsızım söylersem vazgeçer çünkü sizin başınıza geldi mi hiç?
gçmişimle ilgili konuşmak istemiyorum de. çünkü söylediğin an soruların arkası kesilmez bu kez detaya girer. hiç bahsetme. ve konuşmak istemediğini söyle. eğer terk ederse de etsin. bir ömür probleme yaşamaktansa bir an önce çıksın hayatından
Cevap
3Cevap
Benim iliski esnanasindaa vazgecmisligim var.
Cok kotu olaylarda var. Pazarda esi ile gezerken eski iliski oldugu adami goruyor ve adam bos bogazlik ediyor. Assubayda kadinida adamida oracikta vuruyor. Yani bu konular bu dincileri asar. Dotunun muhabbetine geberip gidenler varken boyle bi seyi saklamak azrille iliskiye girmek gibi.
Hayatimdanyedkgin her bok senin takipcindir neysen onunla evlen. Birnsey soylememek frlan demis bu lavuk ne ayak anlamadim. Bir sey soylemeyince yalan soylememis mi oluyor. Onu gectim ulan bu adsm sormasa bakacsk bakire degil. Onuda gectim pat bi yerde baska sekilden karsinia cikinca nolacsk. Bu lavuk kendi ogluna o sekilde alsin.
konuş bence
Başta söylemesi gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?