Eşim bunu anlamadı tabi ben de ilk defa yapiyomus gibi davrandım şimdi sorum bunu eşime aciklayayim mi yoksa mutlulugumuzu bozmaya değmez mi
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılMadem açıklayacaktın neden diktirdin? Aldatıldığını öğrenirse iyi olmaz sonuç. Aldatıldığını bilmeyen insan aldanmamış demektir. Bir yalan attın sürdür bâri. Ama hiç belli olmaz, gün gelir beklenmedik bir anda bu yalanın ortaya çıkabilir. Nasuh tevbe et. Allah, tevbe edenlerin yardımcısıdır. Tevbe edersen merhmet eder de günahını örter. Pişkinlik yaparsan merhmetini çeker de rezil ve zelil olursun.
Bekar kızlara tavsiyem sakın böyle işlere tevessül etmeyin. Bir iş yaptıysanız da arkasında durun. Dürüst olun. Kaybediyorsanız da dürüstlüğünüzden kaybedin. Siz kaybettiğinizi düşünseniz bile aslında kazanan olursunuz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıltamamen eşinize ne kadar değer verdiğinizle orantılı bu durum.. Değer veriyorsanız Aptal yerine koymazsınız.. İğneyi başkasına cuvaldızı önce kendinize batırın derim.. Belki de eşiniz de bunun farkında ve aldattığı için bunu çok önemsemiyor.. Problem yok iki tarafta aldatmış oluyor yani..
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlasa bosar beni yeni evliyiz daha anlamış olsa göz yummaz ayrıca aldatmadan değil önceden yapmış zaten
- +1 yıl
evet bende onu diyorum zaten.. Belki de siz onu eş*şek yerine koyuyorsunuz buraya bunu itiraf edecek kadar hatta.. Ama emin olun erkekler sadece yemiş gibi davranırlar.. Onun şu an bile sizi aldatmadığına eminde olamazsınız.. Ne adamlar var öyle 2 ailesi ve çocukları olan ve her iki tarafada bakan.. kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadının hiç bir suçu yok. Sevdigim adam okuzse evlenmek istyorsam bende diktiririm. Ayrica canım hiç sıkıntı etme geçmiş geçmişte kaldı mutlulugunizu bozmaya değmez. Gecmisin için vereceğin tek hesap yeri Allahtir. Sn geçmişte özgurdun yaptın bunu esin varken değil.
251 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsöyleyince ne olacak zaten daha önce olmuş bir şey adam illa bakire istyorm demiş olacağı budur tâbi. İkincisi kendu günahı Allah ister affeder ister günahını gizler illa buni söylemek zorunda değil. Evliligjn yklmasndan iyidir bence
Soran+1 yılKendisi yapmasaydi kandirmazdim
Cevap sahibi+1 yılEvet canm haklisin. tam bir öküz hak ediyor bu senin hayatının bir parçası yuzsuzmus kocan kusura bkma ama öyle hak etmiş herşeyde br hikmet vardır cabnn
Soran+1 yılSadece kocam değil bir çok erkek ilişkiye giriyo ve bunların büyük bir kısmı da bakire istiyor
Cevap sahibi+1 yılEvet canm haklisin. Boşver kafani takip mutluluğu bozma. Zaten o yapmasaudi yapmamış birisini Allah nasip ederdi. Herseyde bir hayır vardır.
Cevap sahibi+1 yılEvet bunların hepsi böyle. Başkasının gelecektir evleneceği kadınla birlikte olup kendine hiç birliktelik yaşamamış brsini istyolar sonuçta br erkegkz istemeyenede genismsn dyorlae oysa kendileri zavallı
Soran+1 yılAllah öyle nasip etmiyo işte önce yaptığım kişi de başkasıyla birlikte olmuştu yani aslında cogunu için kızların ilki ama erkeklerin ilki değil
Cevap sahibi+1 yılYa barkın misin nesin ne mantikszsn adamin kendiside daha önce yapmış bakire istyorm diyor sence oyle bjr insana Allah bakire insan nasip eder mi biraz mantıklı düşün. Kadin sevmiş zamanında adamla evlenmek için böyle yapmış adam sart kosmasa kandirlms gibi olmayacaktı. Hem kadın evlu değilken yapmış özgür değil mydi yaparken ;! Erkek de evli değilken yapmış o hesab vermiyor kadın yapınca verecek oldu canm ikisi de hata ediyor ne saçmalıyorsun. A ayrıca söyleyp evliliğini mi bozsun Allahın en sevmediği sey yuvanın yıkılmasıdr. Kadinin günahını da Allah ister affeder ister affetmez.
Soran+1 yılBizim kandirmamiza laf ediyosun ama kadınlara yapmış erkek normalmis algısı dayatiliyo ve kadınlar bu yüzden dert etmiyo kadınlar geniş o zaman bunu sorun etmeyen kadınla nası evleneceksin ben de bişe yasamamis erkek isterdim ama hani nerde çok nadir bunlar veya daha cocuk
Cevap sahibi+1 yılo da şart kosmasaydi. Benim için önemli değil deseydi kocası kadın bakireyim diye yalan konussaydu kadın suçluydu ama erkek ykk ben yaptım ama bakire isterim al sana bakire o hak etmis
Cevap sahibi+1 yılonun özgürlüğü evlenmeden başka kadinla birlikte olduğu için btmstr.
Soran+1 yılBen de onu öyle istemezdim ama erkeklerin geneli böyle e erkek böyleyse kadın da böyle herkes eşit o yapcak ama beni istemicek yok öyle dünya Şu an kandırmis olmamin da pismanligi gitti yorumların ve düşüncelerin ile ki bir çok erkek senin gibi yapıp yapıp bakire istiyor neyse teşekkürler barkin
Cevap sahibi+1 yılbarkın git oksijen çek beynine
Soran+1 yılBoşver gizli bunların alayı böyle kendileri yapcak yapcak ama kadın yapınca istrmicek iyiki kandirmisim böyle düşünen erkeklere de kandiranlar denk gelir umarım
Cevap sahibi+1 yılİnşallah canm
Cevap sahibi+1 yılsende beynini kullanamayan hakikatszn öyle erkeğe ne aciyacagim ben
Soran+1 yıl@Barkın69 kimseyi aldattigim falan yok sevgilimi aldatmamisim kocami mi aldatcam
Cevap sahibi+1 yılhe sapsik
Soran+1 yılYaran mi var hayırdır bu kadar fert ettin yalan demiş olabilirim ama ben sevgilimi de hiç aldatmadim
Cevap sahibi+1 yılcanm boşver bunu sen saçma sapan gorusleri var
Cevap sahibi+1 yılyuvanı yıkmaya huzursuzlik çıkarmaya degmez
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yıl@Barkın69 sadece bu konuda kandirdim
Soran+1 yıl@Barkın69 ya sanane niye baskı kuruyosun demeyeceğim delir sinirden sen 😀😀😀
Soran+1 yıl@Barkın69 dememmmmmm
Soran+1 yıl@Barkın69 zaten yapmış önceden ve bakire istemiş bununla yeterince kahroldum
Soran+1 yıl@Barkın69 niyeymis
Cevap sahibi+1 yıloff yeter artk susun ikinzde yazmayn szn yüzünuzden surekli bildrm geliyor lan
- +1 yıl
Kadınlar ilk yaşadığı şeyleri unutmaz çünkü ve benden önce kadınıma dokunulmasi beni mahveder bütün erkekler oyuzden bakire ister onun ilki ben olayım benden öncekileri düşünmesin benden öncekileri özleyebilir hatırlayabilir kaygısı oluşuyor hepimiz böyle dusunuyorz bu yüzden dokunulmamış istiyoruz.
Soran+1 yıl@Barkın69 sanki erkekler unutur ilkler unutulmaz ama geçmişte yaşamam şimdiye bakarım aklıma gelmiyor kocamla da kiyaslamam
Soran+1 yıl@Barkın69 aşık olduğu kişi ile yapmış o da zaten neyse tartismicam senle daha fazla sıkıldım
Soran+1 yıl@Barkın69 he canım he he
+1 yılAçıklaman gerekir ama iş işten geçti, şimdi dersen tüm mutluluk gider. Şüpheler başlar
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
42Cevap
+1 yıllan ne kadar ka. hpe dolmuş site
adam sana söylemiş yaptığını sen niye saklıyorsun. sen adamı kabul etmişsin öyle oda seni kabul ederse evlilik olur, yalan üzerine inşa edilmiş neyi sağlam gördünüz bu güne kadar.00 Yorumla
+1 yılDegmez bu allahla senin aranda bir sir sakin soyleme kizar tepkisi agir olur falan filan demiyorum sadece boyle seyleri soyleyip huzuru bozmak bir eksikligi soylemek dogru degil soyleme
27 Yorumla
Soran+1 yıl@Barkın69 iyi de kendi yapmis
Soran+1 yıl@Barkın69 söyledi diye normal değil bu
Soran+1 yıl@Barkın69 kocam suçlu çünkü bakire ile evlenmeye hakkı yoktu aciklayacaktim ama baktım çok kati
mutluluğunu bozmaya değmez ülkenin erkekleri genel olarak çocuklar basitler idare edivereceksin soylemeyeceksin herşeyi
24 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGurursuzsun seni kabul etmeyecek bir adamla nasıl evlenirsin
42 Yorumla
Soran+1 yılÇoğunluk kabul etmiyo zaten yapmış olanı bile bakire istiyor
Cevap sahibi+1 yılEtmeyebilir o adama muhtaç değilsin adına gerçekten üzüldüm normalde seni olduğun gibi kabul etmeyecek bir adamla evlisin..
Allaha inancın varsa vicdanın varsa söylersin. Kocani aldatmış oluyorsun Şu an .
014 Yorumla
Soran+1 yılKendi de yaptı diyorum hem de bilmem kaç kişiyle ama ben geçmişte 1 kişi ile yaptım önüme gelenle birlikte olmadım ben 1 kişi ile yaptım ama o çok kişiyle ve buna rağmen bakire istiyor algilayabiliyor musun
Soran+1 yılBen kimseyi aldatmiyorum onun olmuş ve kabul etmissem benim de olmuş yok öyle tek taraflı
Soran+1 yılÇünkü kendisi yaptı ve yapmış istemiyordu bundan
Soran+1 yılBakire hakkı değil ondan
Soran+1 yılYıkamaM yuvami
Soran+1 yılHuzursuzluk çıkmasın demiycem
Soran+1 yılEminim sen hiç merak etme
Gizli Üye(30-35)+1 yılburdan da anlıyoruz kiii... bakire diye tutturup ona buna bakmazsanız salak durumuna düşebilirsiniz. yani öyle görünüyor.. gerçi ben diktirmeden kandıranları da duydum
12 Yorumla- +1 yıl
Hep derim. bekaret beyindedir iki bacak arasındaki o ince zarda değil.
Cevap sahibi+1 yılya işte. al sana somut örnek
+1 yılkaşınıyosun. tabikide hayır , kendin dahii unut !! ona bır acı vermeyemı calsıyorsun
00 Yorumla
+1 yılboşver olan olmuş söyleme :) sıkntı artık bakire olup olmaman değil , yalan söylemiş olman :) güven bir ömür boyu kurulan ama 1 snde yıkılan birşeydir :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBakire isterim diyen erkekler buyurun görün 😁 Size iste müstehak böyleleri...
234 Yorumla- +1 yıl
bekaret beyinde olmalı
Cevap sahibi+1 yılBir arkadasimiz vardi ortak erkek, diger bayanda evlenip ayrilmis, bunlarin arasini yapalim dedik, kiz olmadigini biliyordu, neyse iste anlattim erkek olana durumu senden hoslanmis iyi kiz esinden baska erkek olmadi hayatinda sizde iyi anlasiyorsunuz falan, erkek bana dediki, kusura bakma arkadasin ne kadar iyi olursa olsun ben patlamis artik kiz istemem, konuyu birdaha acma. Bende kiza böyle söyledim kiz okadar üzüldü ki teselli bile edemedim. Neyse bu erkek evlendi aradan 3-4 ay gecti evliliginin yine sohbet esnasinda, ya dedi basima ne geldi biliyormusun evlendigim kisi bakire degilmis, evlendikten sonra diktirdigini söyledi ve Şu an bosanmaya karar verdim. Ozaman dedim ona yaaaa iste bu kizin ahini aldin, al bak büyük konustun bakire olmayan kizi sana kakaladilar hemde kendi isteginle aldin :-) hak ettin dedim.
Cok kiziyorum böyle konulara. O arkadasim hic bir erkekle beraber olmadi tek esiyle oldu eside yamuk yapti napsin kiz?
Cevap sahibi+1 yıl@Erkek1990 birşey diyemiyorsun işte ama çok kötü kalb kırıyorlar bu konuda. Tamam herkesle yatan düşüp kalkan bayan veya erkeği bende istemem. Ama insanoğlu bu başına herşey gelebilir. Erken yaşta aile zoruyla evlendirilen okadar bayan var ki. Ve ayrılıp namusuyla oturuyor fakata o kadından bile allem edip kallem edip sırf bakire olmadığı için niyetlenip faydalanmaya kalkıyorlar sonrada gidip bakire alıyorlar. Bu bayanın suçu ne ki?
- +1 yıl
Alayı yawşak onların. sen sus. unut ve mutlu ol
Cevap sahibi+1 yıl@Erkek1990 yani dinde bile böyle bir olay yok...
Cevap sahibi+1 yıl@Erkek1990 aynen. Ama yukardakilerden diliyorum o tür erkeklere :-)
Ahiretde alsınlar hesabını..
Cevap sahibi+1 yıl@Erkek1990 ama onlarıda oraya düşüren erkekler :-)
Cevap sahibi+1 yıl@Erkek1990 doğru diyorsun. Karakter işte bu önemli olan. Ki ben bakire evlenip kocasına sadık olmayan kadınlarda tanıdım.
Antalya da otellere gidin 5 yıldızlı evli bayanların çoğu orada kocasını boynuzluyor..
Cevap sahibi+1 yıl@Erkek1990 yok yanlış anlama ben bakire bakire bakire isterim diyenlerin bu olaydan haberi bile yok eşşek gibi çalışmaya vermiş kendisini.. biz kızlarla tatile çıkıyoruz kocacım.. hadi otelde yemedikleri halt yok. Adamın ruhu bile duymuyor.
Aslında olayı sadakat ve karaktere getirmek istedim..
Cevap sahibi+1 yıl@Erkek1990 eşiyle evet :-)
Sen paranı yiyen sana aşkım bebeğimmmm seni çok seviyorum diyen arkandan başkalarıyla iş çeviren kadın istermiydin mesela?
Cevap sahibi+1 yıl@Erkek1990 mesela ayrılmayı deneyebilir..
Cevap sahibi+1 yıl@Erkek1990 yine aynı kapıya çıktık :-) KARAKTER
+1 yılbu saaten sonra söylemen sorunsuz evliliğini yıkmak anlamına gelir.
00 Yorumlayalan söylemen kötü eşininde kesinlikle bakire istiyorum demesi kadar kötü değil ama
01 Yorumla
Soran+1 yılOnunki çok daha kötü hem suçlu hem güçlü
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence soyleme sen bir hata yapmissin zamaninda ve pisman olmussun bunu soyle bak allah diyor ki bir gunah isleyince kimseye soylemeyin senle allah arasinda kalsin allah o zaman seni affedebilir soyleme mutlulugunu bozma
00 YorumlaBence artık açıklayıpta aklını bulandırma sonuçta diktirmişsin ve eşini seviyorsun
10 YorumlaYaptığın çok kötü bişey ama oda kandırılmak istemiş yani
10 Yorumla
+1 yılkaça diktirdin?
doların yükselmesi zar dikimini etkiliyor mu?04 Yorumla
Soran+1 yılEtkiler ama ben dususteyken diktirdim😀
- +1 yıl
aferin sana
fırsatları kaçırmıyorsun
tam bir...
Soran+1 yılTam bır firsatciyim
- +1 yıl
çekilebilirsin
bence açıklama eğer dediği gibi kesinlikle bakire dedi ise öldürür seni la
10 Yorumlaacıklama acıklarsan bundan sonra on kaybedersın senı tatmın etmez baskalarına gıder
00 Yorumla
+1 yılYa artık olan olmuş neden geçmişte kalıyon mutluluğunu yaşa
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. açıkla desem yıne açıklayamassn acıklayacak olsan zamanında acıklardın çiğerinızı bılıyorum sızın maval okumayın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılAçıklarsan boşana bilir ben olsam boşanırdım evlilikte hiç bir şekilde yalan olmamalı
00 Yorumla Açıklama bidaha diktir ve ona süpriz yap hatta bu yılbaşı gecesi sana hediyem olsun de 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıleşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme
ama söylesen iyi olur00 Yorumla
+1 yıltamamen sana kalmış ama o adamın duygularıyla oynamissin
00 Yorumlaal ıste bır akılsız daha olan olmus tıktırmısın daha ne kasıntınmı var otur oturdugun yerde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin ruhun or.. pu olmus... ben olsam esinin yerinde bosarim...
00 YorumlaAzcik beynin varsa gecmisi unututrsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Mutluluğunu bozmaya değmez. Söyleme
10 Yorumla
+1 yıltrol erkekler ne güzel ya :D ne içiyorsunuz siz :D
10 Yorumla
+1 yılAçıklama. 45'ine gelsin sonra söyle.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı. açıkladığın anda en iyi ihtimalle boşar seni
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Adamı kandırdın şimdi için rahat mı
00 Yorumlaee değmez. yalandan arıza çıkarma. unut gitsin.
00 Yorumla
+1 yılDeğmez boşver anlatma
20 YorumlaBakire isteyen erkeklere hayal kurmayin diyosun
21 Yorumla
Soran+1 yılBelki de
boşver bu senin sırrın olsun naapak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı. Boşver açıklama aklın varsa
10 YorumlaAçıkla da gör anyayi konyayı :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşver.
Ama ben olsam açıklardım heralde00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir aldatmacayla eşini elde etmişsin yanlış bence
00 Yorumla
+1 yılyalan söylüyorsun yalan
00 Yorumla
+1 yılVicdanına sor o ne diyor
00 Yorumla
+1 yılbazı şeyler ortaya çıkmamalı
10 Yorumla
+1 yılO dürüst, sen sahtekarsın
00 Yorumla
+1 yılKime bozdurdun ve o kişiyi görüyor musun,
00 Yorumla
+1 yılNe diyimki pisliksin
00 YorumlaAh hic anlamiyorum sizleri
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu saatten sonra açıklama
00 Yorumla
+1 yılgerek yok
00 Yorumla
+1 yılAkıllı seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDevam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyamalıklı
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kızlık zarımı diktirdim evlendim Eşim de önceden yapmıştı diyecektim ama kesinlikle bakire istiyorum demişti?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler