Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ailenle alakası yok.
sevmediğin bir yemeği başka seven biri ikram etse yer misin. ya da yesen zevk alır mısın. sen sevdiğin yemeği tercih etmelisin00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılNiye ailen onaylamak zorunda, bunu bir kenara bırakıyorum. Ailenin onay verip vermemesinden bağımsız olarak, evleneceğin kişi, düşündüğünde ıslanmana neden olan, cinsel isteğini yükselten biri olmalı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Aslinda ben de oyle dusunuyorum. Samimi olamam her seyden once. Sadece kendim bulmaliyim gibi hiss ediyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Alırsın alırsın ama herkezle de evlenilmez yani biraz olsun uyumlu olmalısınız
00 YorumlaAllah aşkına siz ne kullanıyorsunuz Ben de sizin o kafaları yaşamak istiyorum bu soruları düşünerek bilerek mi yazıyorsunuz yoksa gerçekten trol mü
020 Yorumla
Soran+1 yılNiye bu kadar sinirlendin
Soran+1 yıl23 ama saçma değil olası
Soran+1 yılAynen hiç sinirlenmedin
Soran+1 yılDaha geçen gün bir erkek arkadaşımla kalabalik bir ortamda buluşmak için yarım saat düşündük annemle bu olay migdemi bulandirdi biriyle evlenecek olsam her türlü ayrıntıya dalacaklar sanırım hayat kısa bende o kadar sabırlı değilim
- +1 yıl
Güzel kardeşim daha ortada fol yok yumurta yok böyle bir şey söz konusu olmamış sen ailene bunu açmamışsın ailen senin erkek arkadaşını tanımamış erkek arkadaşın daha sana evlenme teklifi etmemiş evliliğe dair herhangi bir şey ve hazırlık yapmamışsınız yani şu anda sen kendi kendine psikolojini doğmamış bebeğe don biçerek bozuyorsun
Soran+1 yılYok bunların kafa bı farkli calisiyor eminim 50 türlü bahane çıkaracaklar bir şey istesem nasıl desem örümceklenmis artık
Soran+1 yılBiriyle kalabalık bir ortamda iki kelam etmek de ne var bunu saatlerce düşünen insan garip değil mi
- +1 yıl
Ama senin bunu cinsel anlamda olarak değil de gelecekte nasıl bir yuva kuracaksın nasıl bir hayat hayatına alacağın adama gerçekten senin istediğin gibi mutlu bir yuva kurabilecek bir kapasiteye ya bir insanın abi yapıyor sahip olduğuna seni evlendikten sonra ailene karşı boynunu bükmeyecek bir adamın gerçekten var olduğuna inanıp hazırlıklar yapmayı düşünürken düşüncesine kapılmışsın
Soran+1 yılSoru cinsellik sorusu , cinsellik yoksa mutluluk da olmaz
Soran+1 yılSiz benim gelmisimi geçmişimi neden konuya dahil ediyorsunuzki onu anlamadim
Soran+1 yılProblem değil bazen gergin olabiliyoruz insan olarak sanırım bugün bende öyleyim
+1 yılemin olun severek evleneler daha çok boşanıyor çünkü beklenti fazla
08 Yorumla
Soran+1 yılMutsuz evlilik başarısiz çocuk yetiştirir Anne babanın keyifler yerinde olur genelde ama çocuğu bilemem
- +1 yıl
bunlar hep varsayım bilim bu yazdığımı söylüyor ilğinç ama gerçek
Soran+1 yılYok çocuk olarak ben kanıtıyim , bilim diyorsunuz da kaynağı nedir , ben bizzat görüyorum, boşanma yok ama çocuklar hayata zar zor adapte olmuş yaşam standartları maaşlar vs düşük
- +1 yıl
bilirsinizki bilim çoğunluğun yaptığının üzerine orantı yapar. Benbde inandığım için yazmıyorum ama inceleyin ünlü psikolokları hem fikir olduğun bir konu
Soran+1 yılBoşanma problem değilki hayatın tümü asıl olay mutsuz yaşadığın sürece istersen 80 sene evli kal kimse zorla bosandirmaz zaten
- +1 yıl
tamamde sorun şuradan kaynaklanıyor okuduklarımdan dolayı yazıyorum fülört dönemindekiki gibi davranılmadığı için gittikçe insanlar birbirinden uzaklaşıyor
Soran+1 yılHer evlilik flört ile mi geçiyor sanki
- +1 yıl
severek evlenen dediniz ben ona cevaben yazdım diğer türlü zaten görücü üsülü olmuyormu
+1 yılzevk öyle bir şey değil ama
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bişey
- +1 yıl
içine girince sevgiyi unutursun
Soran+1 yılNe alaka bu kadar insan neden bosaniyo aq , rastgele birini bulup evlendikleri için
- +1 yıl
sen öyle san
Soran+1 yılOyle bişey olsaydı istismar diye bişey olmazdı
- +1 yıl
istismar değil bu canım
bu nasıl fetiş kank
04 Yorumla
Soran+1 yılFetiş değil psikolojik bir durum olabilir yazık bazı insanlar biraz kitap açıp okumamış sanırım
Soran+1 yılKitap okursan hayat senin için daha kolay olabilir aslında deneyebilirsin
Ailemin bulduğu kişiyle kesinlikle olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tam terside olabilir ama denemeden bilemessin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kişiye bağlı kendin bile bulsan zevk almayabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kendin tem uyumlu birini bul yazık olur sonra
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevmediğin insanla evlenirsen bencede alamazsın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Benim istediğim biri olmalı diyorsun gayet normal
00 Yorumla
+1 yılAilenden gizli benimle ol
02 Yorumla
Soran+1 yılHayal dünyasında yaşıyorsun bence
- +1 yıl
Ciddiyim ortada bırakmam merak etme
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaş aralığın doğru mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alakası var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşın kaç
00 Yorumla