Şuana kadar cinsellik yaşamadım, çalıştığım hastanede hasta iğnesi battı bir de hasta çocuktu ve o gündür bugündür travma kaldı bende evlendiğimde dâhi cinsellik yaşamaya sıcak bakmıyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Cinsellik ilişkilerde yüzde 65 dır olmadan olmaz neden kaciniyorsun
Çocuk iğnesi battı parmağıma yanlışlıkla da o gergin dönemi çok kötü yaşadım o yüzden
Sorun olmaz bunun testi var onu sorun etme
2 defa yaptırdım negatif çıktı ama bilmiyorum hasta zaten ortaokul çağında kızdı
Tamam o zaman sorun değil
13 yaşında çocuk sonuçta yoktur herhalde hiç bulaşıcı hastalık ile ilgili test yaptırmamış bende staj muayeneleri dışında yaptırmamsiitm önceden sağlıklıydim
Sonra bunu kilifla yapma var o kadarda kendini çekme
Sizce ortaokul çağında birinde olmaz değil mi bulaşıcı hastalık kolay kolay özellikle hiv
Olmazda hızlı biriyle aynı iğne ile kan alınırsa eser miktarda olsa risk taşır. sende olacağını sanmiyorum
Parmağıma battı iğne zaten öyle koldaki damarlara falan temas etmedi ven veya artere
Yasaklı madde kullanım durumlarında dediğiniz şey herhalde
Yasaklı madde kullandınız mı onlarda aynı iğne bir çok kişide kullanılabilir sizde yoktur öyle sey
Hayır tabi ki cinsellikte yaşamadım
Evlenme ozaman ya da eşin gitsin başka kadınlarla düşüp kalksın asla boşanma tamammı
Aseksüel bir koca bulsan ancak öyle yaşamayabilirsin
Hiç evlenme o zaman. Adamın hayatı zehir olmasın. ya da aldatılmaya hazır ol. Açık konuştum kusura bakma ana böyle.
Sevgiline söyle bunu yoksa çok büyük vebal altında kalırsın
Neden ki
Adamin doğal hakkı seninle olmak ama sen bunu soylemiyorsun cinsellik yasamiyacaksin o da hep yaşamak isteyecek sonra boş yere ayrilacaksiniz
Biliyorum ama keyfimden yapmıyorum bende iğne batması oldu geçmiste korkuyorum bulaşıcı hastalık ihtimalinden
O kadar hastanede çalisiyormuşsun git bir test yaptır madem gerçekleri öğren
Öğrendim zaten sıkıntı yok küçük çocuktu hiv falan ne arar da o korku anı kötü
O halde sorun yoktur alisirsin zamanla
Umarım ama k korku psikolojisi mahvediyor kimisi de tedavi ol falan diyor biz canımızı ortaya koyuyoruz insanlara doğru sonuçları verebilmek için ama maalesef insanlar anlayışsızla4
Psikolojik destek alabilirsin
Herkes bunu dedi bilmiyorum düşünüyorum almayı yardım
Zarar gelmez senin için ve sevgilin için iyi olur. Sadece bu günü düsünme ileride evlendiğinde kocanla huzursuz olursun bu hayatının gidişatını derinden etkiler
Saçmalik yani insan sevdigi adamla niye istemesin ki
Bu şartını kabul edecek erkek varsa erkek değildir
Neden
Erkek doğası gereği ister yani yapmadan nasıl dursun. Lezbiyen ol o zaman kızla evlen sevişmiceksen
Travmam var sadece
Bu konuda psikolojik destek almak lazım iyi gelir bence
Çocuk hastanın iğnesi battı parmağıma çok kötü oldum stresten mahvoldum hastanelik oldum bulaşıcı hastalıklar ile ilgili düşünce yüzünden
Öncesinde birlikte olacagın kişiye muane yaptırırsın. Kafan rahat olur. Ama bu düşünceden kurtulmak için psikolojik seans daha doğrusu
Ben test yaptırdim iğne battığı için elime ilki 0.22 çıktı sonrası0.42 çıktı cihaz farklıligindan dolayı mi
O kadar teknik bilgim yok sağlıkçı değilim, sağlıkçı biri daha net bilgi verir
Sordum kalibre değişik oluyormuş farklılıktan demişlerdi
Sen bir süre hastane de yatmalisin...
Nedenmis keyfi mi yapıyorum sanki travma kaldı o psikolojiyi yaşayan bilir cehennem gibi
Kimse senin kadar yaşamıyor. Git bir süre yat hem kendin için hem çevren için. Daha sağlıklı olur.
Tuzu kuru seni senin başına gelse halay çekeceksin sanki o psikolojiyi yasa anlarsın
Canim ben yüzlerce kez ameliyata girdim. Bunun içinde her türlü hastası vardı. Elimizi delinmedi gözümüze kan mı girmedi. Bu kadar dert etmedik. Gidersin tahlil yaptirirsin temizsen unutur gider. Bu ne evlenecek kocamla beraber olmayacağım. Oldu. Seninle neden evlensin adam. Hadi evlendi neden aldatmasın. ?
Benim sonucum zaten temiz hastanın kanını bulamadık muayene olduğu zamanlards da bulaşıcı hastalıklar ile ilgili test yaptırmamış yaşı da çocuk daha zaten bilmiyorum ben kafamda çok taktım
O yuzden yatmalisin hastanede...
Takıntı yüzünden mi
Ya hastalıkli birinin ki olsaydı hayatım komple boka gidecekti haksız mıyım
Psikolojin yüzünden. Sen ayakta tedavi olmazsin...
İlk kez bir durum yaşadım insan korkuyor bir kere bile cinsellik yaşamadım böyle bir şeyden dolayı olsaydı üzülürdüm
O zaman iyi bir vinsellik yaşa da aklin başına gelsin...
Peki siz nasıl korkmadiniz
Korktum ama yapacak bir sey yok. Temizledim. Tahlilimi yaptırdım hayatıma devam ettim.
Ben zaten sadaka vereceğim bu olay yüzünden aşırı etkiledi ya büyük birisi olsaydı ne yapardım dedim kaç defa
Sen en iyisi soyle sevgiline seni iyice bir...
Ayıp oluyor ama millette çok rahat bende öyle olmak isterdim kuluçka dönemi falan oluyor diyorlar insan korkuyor
Yok yok senin aklın başka türlü başına gelmez. Sen bunu daha önce de sordun. Belki 1 ay önce. O yüzden akillanman gerek.
Sağlık konusunda böyleyim sadece yoksa takıntılı değilim sizde ilk kez iğne batsa elinize tedirgin olurdunuz
Tedirginlik başka şey psikolojik takıntı yapmak bunu cinsel iliskiye girmeyecek noktaya kadar getirmek başka şey. Sen cinsellik yaşamalısın.
Anladım ama küçük çocuğun iğnesi battıginda bile cehennem hayatı yaşadım cinsellik yaşadığım zamanda benzer döngüyü yaşamaktan korkuyorum zaten öyle önüne gelenle yaşanmaz cinsellik
Sevgilinle yaşa hemde hemen.
Bilmiyorum
Yap yap rahatlarsın. Daha önce yapmadin mi ki
Sizce çocuk iğnesi battı diye paranoya seviyesine geldim yaşamadım tabi ki
Kac yasindasin ne is yapiyorsun
24 yaşındayım laborantim
Kapalimisin
Nein
O zaman yapabilirsin hazir sevgilinde varmış. Yarın akşam yap.
Hatta yarını bile bekleme çağır şimdi sevgilini
...
Çağırdin mı?
Açık ilişki olur erkek için güzel
Öyle karaktersiz midesiz birisi değil sevgilim
Cinsellik için mastürbasyon mu yapacak yani
doktora görün cinsellik olmadan evlilik miolur
Çocuk iğnesi battı parmağıma onda çok kötü etkilendim bulaşıcı hastalık bulaşma ihtimalinden o yüzden
dediğinizi anlıyorum hastalık bulaşıp bulaşmadığını kan vererek öğrenebilirsin onun dışında yine içiniz rahat etmezse travma etkisini gösteriyorsa yine psikolojik destek almak gerekir
Baktırdim negatifti ama kuluçka dönemi var zaten ortaokul çağında kız çocuğuydu hiv falan olacağını zannetmiyorum pek
Tamam canım bu senin için avantaj rahat ol uygun biri çıkarsa evlen sev ilişkide bulun için rahat etsin
Merhaba, hastalığı neydi?
Evlilik nedir sence
İğne ile alakayı çözemedim
Nasıl iğne battı be, bir de ne alaka
Hasta iğnesi yanlışlıkla battı parmağıma da çocuktu zaten ama travma kaldı bulaşıcı hastalık ihtimali
Tamam da prezarvatif denen bir şey var. Bir de evlendiğin insanı tanır, bilirsin.
Travma kaldı yaşadığım olaydan dolayı
İstersen psikolojik destek al. Gerçi evlenip tadına vaktığın zaman hep isteyeceksin.
Korkuyorum çocuk iğnesi battı parmağıma paranoya oldum bilmiyorum
Psikoloğa git knk. Düzelir merak etme.
Degiştir bu düşünceni
Maalesef travma kaldı korkuyorum o yüzden
Anladım
Çok komiksin 😆
Ne battı anlamadım?
Hasta iğnesi
E bunla ne alaka
Bulaşıcı hastalıklar riskini düşündüm durdum kafayı yemelik raddeye geldim
Yok ya korkma
Hastanelik oldum stresten birde ortaokul çağında birisiydi küçük çocuk iğnesinde bile öyle travma kaldıysa malum şeyde sıkıntı
Evlilikte pek öyle problem olmaz çok kişi ile ilişkiye girersen olur
Ben zaten dediğim gibi çok korktum çocuk ignesinden bile çok ilişki meraklısı değilim çocukta da hiv yoktur büyük ihtimalle değil mi küçücük çocuk ne bilir cinselliği
Evet tabiki
O asidir bebek ise doğuştan olir
13 yaşında bir insanda olmaz herhalde ortaokul çağında birde sağlıklı diye not geçmişler ama test yaptırdım iki kere iğne olayından sonra ilki 0.22 ydi 2. cisi0.42 cihazla ilgili bir durum mu
Kime yaptırdın
13 yasinda
Hastane laboratuvarına
Ben kendime yaptırdım hastanın kanını bulamadık hasta zaten hiç yaptırmamış test bulaşıcı hastalıklar ile ilgili 3 yerde muayene olmuş bir de
He öyle bulaşmaz ya korkma
Parmağıma değdi birazcık kanadı o kadar fazla derin değildi bir de küçük çocuktu Allah'tan
Bisey olmaz korkma
2 kere test yaptırdim ilki 0.22 çıktı diğeri 0.42 cihaz farklıligindan dolayı mi sizce
Sen cinsel ilişki yasamadiysan sorun yok sakin ol
Hiç yaşamadım iğne batmasınds bile böyle psikolojik olarak çöktüm cinsellik yaşamam ben
Yaşarsın
Öyle şeyleri görecek kadar yaşamam bu psikolojiyle
Evlenme sakın
Neden sevgilim var evlenmeyi düşünüyoruz hatta
Söyledin mi bunu ona
Üstün körü dedim
Bunu kabul eden erkek erkek değildir
Nedenmis illa her şey cinsellik mi
Travmatik olay yaşadım o yüzden soğuk bakıyorum
Saçmalama ya
Bende öyleyim
Haklısın