evlenmek bana göre değil istemiyorum evlenmeyi ama hiç cinsel ilişki de yaşamadım sizce yaşamalı mıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Daha yaşın genç taleplerini bekleyip sevdiğin adamla bu ilişkiyi yaparsan iyi olur, çevrende bir çok kişi senden istifade için ver gitsin diyebilir, ideali bekleyip hayatının aşkına vermen o yolda arayışına devam etmen gerekir. Bu kişileri çalışıyorsan işleri olabilir, sülalenin içinde ya da onların ilişkili olduğu çevreden bulabilirsin sınıf arkadaşları ve onların çevresinde bulursun, biraz sende ve çevrende gayret olursa sana uygun ciddi biriyle tanışır ona verir mutlu olursun. Hesşey gönlünüzce olsun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYanlızlık Allah’a mahsustur günün birinde çevren evlenip gider sende yanlız kalırsın şimdi biri ile veya birileri ile ilşki ysşsrsın bu sorun olmaz ama ciddi bir evlilik adayı çıka gelirse sende evlenmek istersen fikrin değişirse ki muhtemelen değişir o zaman eskiden yaşadığın cinselik başına bela olur ülkemiz standardında kızların eskiden yaşadığı cinsellik kabul görmüyor bu bazen aile etkisi çoğu zamanda eğitim seviyesinin düşük olmasından kaynaklı bir durum maalesef
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi düşünmüyorsun diye bu zevkten de mahrum kalmanı istemem açıkçası.
hele ki evlilik gibi sorumluluk yüklenen bir misyonu istemiyorsan, neden bu zevkten mahrum kalasın ki?
Keşfetmek, başka başka kişilerle anılar birktirmek, her anıdan farklı hazlar almak..
bence denenmeli 😉00 Yorumla
Kac yaşındasın şuanda şimdi istemiyor olabilirsin ama cinsel yaşam başladıktan sonra belli bir süre sonra istiyor insan evlilik birlikte yaşamak için ülkemizde sevdiğinle ya da rahat bir cinsel yaşam için evlilik diye bir kural var ona uymayanları asıyorlar
04 Yorumla
Soran+1 yılarabistanda mıyız noldu?
Soran+1 yılseni bilmem ama ben türkiyedeyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
46Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Şimdi düşünmüyorsun. Bir bakmışsın herkesten önce evlenip ilişkiyi yaşamışsın o yüzden sakin kal.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılSenin yaşlarında iken evlenmek hiç bana göre de bişey değildi evliyim çocuklarım var
iyi ki de varlar çok şükür zamanın ne getireceği belli olmuyor yaşamak için bişey yaşama03 Yorumla- +1 yıl
@fakeee121 evet
+1 yılHayatın sana neler getireceğini bilemezsin. Hayat sen planlar yaparken başına gelenlerdir. Sonradan keşke diyeceğin bişey yapmamalısın.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta senin hayatın ne yaparsan yap
Ama.. yolu sectiğin hiç pişman olma çünkü sana göre yolu seçtiğin senin için en iyisi00 Yorumla
+1 yılİnanç, topulmsal normlar, aile yapısı ve bekaret gibi kavramlar senin için önemli değilse tabiki yaşamalısın, geciktirmeden daha fazla
00 Yorumlaevlenme planın yoksa beklemen saçma muhafazakar kızlar ilerde kocam kızar diye bekliyor 25-30 yaşına kadar :D
00 Yorumla
+1 yılevlenmiceğin kesin ise sevgili yapıp yakınlaşabilirsin Gerçi evlenedebilirsin bu dünyadan sexs yapmadan göçüp gitmen sana çok şey kaybettirir
00 YorumlaBu tamamen senin kararın olmalı. Başkası istiyor ya da yapıyor diye değil. Sana doğru gelen neyse o.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. İlk olanı Olgun ve tecrübeli olmalıdır
Acemi toylara denk gelirsen canın yanar ve soğursun00 YorumlaFlört edeceğin takılacağın birini bulup ( eğer gerçekten evlenmiceksen ) yaşamalısın.
00 Yorumla
+1 yılYasamalisinnn sadece cinselkik icinde girusebilirsinn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyni ben ben yasamak istiyorum mesela ama evlilige gerek olmadan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYarın yaşandığını var say?
Pişman mı olursun yoksa oh be iyi ki yaşadım mı dersin?
Buna göre bence karar ver05 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Cevap sahibi+1 yılNeden?
Teşekkürler ne yaptım
Soran+1 yılmantıklı sorular sorup yönlendirdiğin için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Senin sorun ciddi bir soru ve çoğu kadın pişman oluyor.
Troll mu değil mi bilemedim sorun ama yardımcı olmak istedim.
Evlenmek istemesen bile bir kadının hayatında ilk seks tecrübesi cidden çok önemli. Pişmanlık olursa soğutabilir, ne kadar istekli olsa da
Cevap sahibi+1 yılNe düşünüyorsun peki?
Kafana takılanların sorabilirsin burada
Gizli Üye(18-24)+1 yılCanın istiyorsa yaşa. Zaten biyolojik ihtiyacın, sağlıklı olmak için yapman gerekiyor. Sadece güvenilir kişileri seç ona göre beraber ol yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşayıp pişman olacağınıza yaşamayıp keşke deyin. Bakir bir erkek olarak ben öyle yapıyorum.
00 Yorumlagel sana bi sentil enjektor ayari yapayim cicek gibi bas gaza sonra
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılHayat senin istediğini yapa bilirsin girmek istiyorsan gir
00 Yorumla sevdiğin birisi var mı hayatında
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır
+1 yılEvet. İnsanlar evlenmeden de ilişki yaşar.
10 Yorumlaevlenmeden de herşeyi yapabilirsin
10 Yorumla
+1 yılÖlene kadar bakire mi kalacaksın?
00 YorumlaYaşayabilirsin tabi ki seks bir ihtiyaç sonuçta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kesinlikle yaşamalısın
00 Yorumla İstiyorsan yaşa tabi ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yaşından dolayı bunu düşünüyorsun
00 YorumlaEvlenmeyi düşünmeyen kadınlar hiç beklemez ama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Yaşa neden yaşamayasın?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaşa tadına bak bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Bu devirde evlenilmez zaten
00 YorumlaBağ senin bekletirsin DOT senin elletirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılSenin bedenin senin kararın...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElbette yani bakire ölmek istemiyorsan
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılKuruyup gitmeden vermelisin birine
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılıyy elalemin tükürüğünü mü yalıcan emcen
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunun için evlenmen gerekmiyor zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sorumluluk korkuyor ama cinsel istek de zorluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. yaşa o zaman sevdiğin biri ile
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılYaşa gitsin.
10 Yorumla Evet?
10 Yorumla
+1 yılYaşa tabi
00 Yorumla
+1 yılHayir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDayanamıyosan yaşa
00 Yorumla Yasa keyfine bak
00 Yorumla
+1 yılYaş kaç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSana kalmış bir şey
00 Yorumla boş ver ne gerek var
00 YorumlaDeneyebilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Canın istiyorsa yaşa
00 YorumlaYaşamamalısın
00 Yorumla
+1 yılYaşa gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir yaşa
00 Yorumla
+1 yılCanın istıyorsa yaşa
00 YorumlaNerde yaşıyorsunn
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026