Cinsel Yaşam Şuana kadar hiç cinsel ilişkiye girmedim sizce evlenmeyi beklemeli miyim? Merak_kk Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Canım çok sevişmek istiyor ya Şuana kadar hiç cinsel ilişkiye girmedim sizce evlenmeyi beklemeli miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kafanı dağıtacak şeyler yap farklı şeylere odaklan.. en sağlıklısı evlenmeyi beklemek. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. senin kararın bu 0 0 Yorumla
BadFella Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl O işten uzak dur dostum, inan sağlık daha önemli. Bak ben otel sektöründeyim, bir ton para veriyorlar misafirler gelen tipleri görsen ağlarsın 1 4 Yorumla Mardinlii3447 +1 yıl Merak ettim ne demek istedin? Yorumla BadFella +1 yıl Hocam wp den konuşunca güzel foto gönderiyorlar ama gelen kızlar leş anla yani Yorumla Mardinlii3447 +1 yıl Hı doğru 50 kilo çimento 2 torba alçı badana falan 😂 Yorumla BadFella +1 yıl Aynen öyle kekem:) yani inanmıyorsan dene problem yok senin bileceğin iş Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 24 yasindasin kankaUmursama cinselligiEskorta gitme bence. 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umursama derken dert etme demek istedim Yorumla Merak_kk +1 yıl Ama artık dayanamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka git sosyalleş.Bir ugraş bulMuzikle falan ugrasKendine guvenKendine bakim yapSpora gitBunlar senin kafani bir yil dagitir.Cinsellik kendi kendine gelecek. Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İlk seferi sevmediğin biriyle yaparsan doğursun direk 1 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Bekleme 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kafanı dağıtacak şeyler yap farklı şeylere odaklan.. en sağlıklısı evlenmeyi beklemek.
senin kararın bu
O işten uzak dur dostum, inan sağlık daha önemli. Bak ben otel sektöründeyim, bir ton para veriyorlar misafirler gelen tipleri görsen ağlarsın
Merak ettim ne demek istedin?
Hocam wp den konuşunca güzel foto gönderiyorlar ama gelen kızlar leş anla yani
Hı doğru 50 kilo çimento 2 torba alçı badana falan 😂
Aynen öyle kekem:) yani inanmıyorsan dene problem yok senin bileceğin iş
24 yasindasin kanka
Umursama cinselligi
Eskorta gitme bence.
Umursama derken dert etme demek istedim
Ama artık dayanamıyorum
Kanka git sosyalleş.
Bir ugraş bul
Muzikle falan ugras