Allah o yola başkalarini da getirsin Türkiye bin hali ortada esc olma yolunda ilerleyen kızlarımız heryerde dizi bile çektiler Allah hepsinin belasını versin
0
4 Yorumla
Soran
5 ay
Bela okuma herkes tercih ettiği hayatı yaşıyor bizlik bir şey yok
Tercih ettiği hayata sokkayim kardeş savunma yapacaksan sq sende onlara kail benim canımı sıkma öğlen saati öyle insanları savunan kişilerden nefret ederim
Tabiki şimdi benim bacım ya da kardeşlerinden biri böyle bir şey yaşamasın diye hiç ugrasmim değilmi ona doğru yolu göstermek yarin kızım olursa onun esc yolunda ilerlemesi benim umrumda olmasın değilmi ahlaksız bir toplum senin hoşuna gider sanırım boş yaptığın ne kadar da belli soru ile cevapların ne kadar da orantisiz mümkünse konuşma benle ya
Sonra da daldan dala konmuş birine tertemiz olarak varırsın. Ya da belki hiç kimseye varmadan açılmadan, tertemiz geri gidersin. Tamamen senin kararın tabi.
Sende sakla kendini zaten put gibi yatıyorsunuz yatakta ne arkadaşlık kurmayı bilirsiniz ne de evliliği yol arkadaşı hayat arkadaşı olmayı bilirsiniz siz Türk kızları doğuştan cinsellliğe tranvalı olarak doğuyorsunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Haklısın. evlenmeden seks olmaz. evlendikten sonra olur.
Allah o yola başkalarini da getirsin Türkiye bin hali ortada esc olma yolunda ilerleyen kızlarımız heryerde dizi bile çektiler Allah hepsinin belasını versin
Bela okuma herkes tercih ettiği hayatı yaşıyor bizlik bir şey yok
Tercih ettiği hayata sokkayim kardeş savunma yapacaksan sq sende onlara kail benim canımı sıkma öğlen saati öyle insanları savunan kişilerden nefret ederim
Savunmuyorum saygı duyuyorum ve beni kimsenin hayatında ne halt yediği beni ilgilendirmiyor senide ilgilendirmesin bence kendi hayatınla uğraş
Tabiki şimdi benim bacım ya da kardeşlerinden biri böyle bir şey yaşamasın diye hiç ugrasmim değilmi ona doğru yolu göstermek yarin kızım olursa onun esc yolunda ilerlemesi benim umrumda olmasın değilmi ahlaksız bir toplum senin hoşuna gider sanırım boş yaptığın ne kadar da belli soru ile cevapların ne kadar da orantisiz mümkünse konuşma benle ya
Sonra da daldan dala konmuş birine tertemiz olarak varırsın. Ya da belki hiç kimseye varmadan açılmadan, tertemiz geri gidersin. Tamamen senin kararın tabi.
Bende dogru yoldasın çünkü hem erkekte hem kızda boyle olmasi lazim
Tercih senin canım kimene kimse karışamaz bu duruma
en dogru karar ve olmasi gereken bir karar erkek icinde kadin icinde cunki millet **kunu cikardi artik.
Erkeğinin penisini tatmadan o imzayı atarsan evlendikten sonra hiç mutlu olmama şansın var. Bence ufaktan erkeğini denemelisin
Haksızsın önce deneme sürüşü olacak sonra evlenilecek evlendikten sonra yatakta uyumsuz olursan napacaksın?
Tamam sen sırayla herkesi dene kim uyumlu olursa onunla evlenirsin
Sende sakla kendini zaten put gibi yatıyorsunuz yatakta ne arkadaşlık kurmayı bilirsiniz ne de evliliği yol arkadaşı hayat arkadaşı olmayı bilirsiniz siz Türk kızları doğuştan cinsellliğe tranvalı olarak doğuyorsunuz
Tercih meselesi elbette ömür boyu beraber olacağın kişi ile yapmak başka her biri ile yapmak başka sonuçta kendini teslim edeceğin birisi olmalı
Herkesin kendi tercihi ben saçma buluyorum
Ben kimsenin tercihini yargılamıyorum ki aşkım
En dogrusu bence amasyada
terch meselesi devam.
Sen hiç yapmadın mı yani
Haklısın. Sana gelecek verene ver herseyini
Çok büyütülüyor şu seks
En mantıklısı. Ufak tefek konuşmalar yeter
Aynı benim kafadan gel alnından öpecem
Haklısın evet bu fikrinden vaz geçmeden devam
haklılık payı pek yok
Öyle olması lazım zaten erkek içinde geçerli bu