Kadın erkek arasında hiç cinsellik yaşanmasaydı, ilişki ve iletişimimiz nasıl olurdu?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kadın erkek arasında hiç cinsellik yaşanmasaydı, ilişki ve iletişimimiz nasıl olurdu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eşimle daha mutlu bir evliliğimiz olurdu ayrılmazdık ömür boyu yan yana olurduk
Herkesin aklındaki soru, nasıl yani?
Cinsellik diye bir şey hiç var olmasaydı aldatılmayacaktım ne yaparsam yapayım bu kadar çabalamama rağmen beni görmezden gelmeyecekti her şeyi ile dört dörtlük bir evlilik yaşayabilirdik işte
Uçkuruna sâhip çıkamadı ve evlilik yaralandı öyleyse
Beyin ölümü gerçekleşti artık
Çocuklar yüzünden mi devam ediyorsunuz bu piyese?
Çocuk hiç olmadı devam da etmiyoruz 2 ay oldu evleri ayıralı
Dava?
Açılmadı henüz anlaşmalı boşanmak için yerine getirmesi gereken şartlar var
Önce o altınlar gelecek, söz verdiği parayı getirecek vs sanırım
Hayır altın para umurumda değil benim adıma yaptığı borçları ödeyecek mihrim olarak alınan altınları da ister yapsın ister hesabını Allah'a versin beni ilgilendirmiyor
Benim yuvam dağıldı her köşesini duvarını en sevdiğim renge boyadım kapılarını boyadım her metrekaresinde ayrı emeğim var ben evime eşyalarıma doyamadım ne yapacağı altın umurumda ne de vereceği nafaka para hiç biri yıkılan hayallerimin telafisi karşılığı olamaz benim kaybım gençliğim sağlığım istemiyorum onun haram parasını ben çalışıyorum zaten
Hiç bir şekilde dönüşü, telâfisi affı yok muydu? Severek evlenip de kısa sürede nasıl tepetaklak oldu her şey anlamak zor
Kısa süre değil 10 sene oldu ailesi görmüş beğenmiş tanışalım istediler tanıştık nasipte varmış evlendik evlendiği gece çok ağladı sordum işte babası yokmuş herkes yuva kuramaz vs demiş ona duygulanmış güya inandım sonradan öğrendim ki sevdiği biri olmuş kızı kaçırmış ailesi istemiş kızı ailesi gelip geri almış çok geçmeden de benimle evlendirilmiş şimdi anlıyorum evlendiği gece ağlamasını hep geç gelirdi eve işteyim diye yalan söylerdi kahvede oyun oynardı durumumuz zorlaştı kira ödeyemez olduk kayınvalideme söyledim iş buldu bana bir yer de çalıştım olmadı derken kumar başladı içip geldiği günler oldu 10 sene her şeyine katlandım ailesine kız evladı oldum teyzesine anneannesine kadar hizmet ettim evlerini temizledim 7 sene sonra toparladık sevmeye başladı sandım ama daha iyi kazanmaya başladım ama buna rağmen birikim hiç yapamadık 10 evlilik yıldönümünde yaşattığı çok ağırdı pes ettim ama bu aşamaya gelmeden önce de hep söyledim bak ben senin mutluluğuna engel olmam boşanmak istiyorsan söyle tek taraflı çabalamak beni de yordu eğer başkasıyla mutluysan ben engel değilim dedim ama ailesi bana çok düşkün diye onlardan alacağı tepkiyi göz ardı edemedi demek ki
Evlilik yıl dönümünde ne olmuştu?
İlk kez baş başa günü birlik kış tatiline gittik bir tatil köyüne meğerse sevgilisinin mekanıymış beni kullanmış kıskandırmak için götürmüş bu son damlaydı
Evlilik yıldönümümüzdü benim için doğum günü ve evlilik yıldönümü hep özel ve önemliydi imkanımız neye yetti ise evde kutlamaya masa hazırlayıp özenli giyinmeye dikkat ederdim çokta mutlu oldum düşünüp hafta sonu da olsa şehirden uzaklaşıp bungalov da kalmak ama bir yandan hep bu kadar borç içinde bu tatile ne gerek vardı dedim aklımın bir köşesindeydi nereden çıktı şimdi diye bir de hasta oldum ilaç içe içe kış tatiline gittim çok mutlu oldum ilk kez
Peki tüm gerçekleri nasıl öğrendin? İtiraf mı geldi? Yakaladın mı noldu
Tatil köyünde yıldönümü sabahı kadın arabamızı çizmişti öyle şüphe düştü sonra telefon takibi başladı msjları yakaladım
Kâbus gibi bir durum. Gerçekten çok üzücü.. 10 sene boyunca çocuk olmaması ise ayrı bir şans bence
Evet hayatta ki tek şansımı burada kullandım sanırım aslında bir dış gebelik yaşadım orası da ayrı travmaydı 7 sene sonra hamilesin dediler 1 ay sonra dış gebelik bu iç kanamaya sebep olmuş ölüm riskin var acil ameliyat neye uğradığımı şaşırdım o tam bir yıkım oldu
Ama şimdi bakınca, yıkım dediğin durum seni teselli eder olmuş.. Hayatın gariplikleri
Evet iyi ki der oldum
Peki bu kadar eskiye dâir , yani onun geçmişine dâir bilgiyi nasıl edindin? Kocan mı anlattı
Hayır karşıma çıktı o asla anlatmaz inkar eder
Bir belâ geçmiş resmen başından. İnsan en çok kendine yazık ediyor böyle durumda.. Vay be, geçmiş olsun
Evet kimse üzülmesin diye en çok kendimi üzdüm
Hiç bir faydası olmaz ama keşke eski kocana şöyle sağlam bir sopa atan olsaymış
Ben Allah'a havale ettim hiç kimse ondan daha fazlasını yapamaz, ayrıca biri iyi dövmüştü motor kazası dedi kandırmaya çalıştı dişlerini eline vereceklermiş
Ahaha bu daha en hafifi olmuş iyi de olmuş
Dediğim gibi bu saatten sonra Allah'a havale ettim
O döne dolaşa belasını bulur nasılsa. Asıl sen neler yapıyorsun
Şimdilik işe gidip geliyorum bolca ağlıyorum üzülüyorum başka yaptığım bir şey yok alışmaya çalışıyorum baba evine
Çok yeni öyleyse, yakın zamanda oldu her şey
2 ay oldu
Hâlâ şokta olmalısın.. Herhangi bir şekilde yardımcı olamıyorum , çok üzüldüm ama.. Ne desem ne etsem
Aklına gelirsem dua et bir an önce anlaşmalı boşanalım hiç bir bağ kalmasın hayırlı geceler sabah iş var zaman ayırdığın için ayrıca teşekkür ederim
Rica ederim, sadece dinledim bir şey yapmadım. Allâh yâr ve yardımcın olsun. Yarın ben de erkenciyim
Amin hepimizin inşaAllah size de Allah kolaylık versin hayırlı geceler
''yaşanmasaydı'' - ''olmasaydı'' bu iki kelimenin arasında o kadar çok fark var ki sorunda bu iki kelimeyide kullanmışsın hangisine cevap arıyorsun dostum?
Her ikisine de cevap verebilirsin
Son derece anlayışlı ve hoşgörülü bir toplumumuz olurdu
Olmadan olmazdı bence. Çünkü çiftleri birbirine bağlayan en önemli aktivite...
Neslimiz tükenmiş olurdu şimdiye kadar
Ya çoğalmanın başka yolu olsaydı?
Mantar gibi sporlarla veya bitkiler gibi eşeysiz üreme mi
Gibi gibi
ilişkide olmazdı aşkta
Daha güvenilir olurdu sanırım 😂
Nasılsa bir şey çıkmaz diye muhabbet daha samimi olurdu 😅
Kesinlikle haha
Bir aydınlanma geldi 🤓🤓
😅😅
Canımız sıkılırdı 😂😂
Sanki şimdi sıkılmıyor 😅