Cinsel Yaşam Hayatınızda seks olmasa nasıl olurdu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Ahamm benim gibi olurdu toeofked Güncellemeler+1 yıl Tamam arkadaşlar kimsenin hayatında seks yok😂 Hayatınızda seks olmasa nasıl olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ayyy allahım sen koru istemezdim ben öyle bişey. 6 2 Yorumla Soran +1 yıl Nedeen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bebiş seks olmadan olur mu hiç. En güzel rahatlama şekli Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Benim yok ama su anda iyiyim bence bazi insanlar bu yuzden yani hayatlarinde seks yok olmadigi icin P. rno bagimlisi oluyor 0 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Oda bir ihtiyaç belli bir noktadan sonra seks diilde mastürbasyon yani 0 0 Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Çok önemsediğimi söyleyemem. Yokluğunda kitap okurum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 3-4 senedir yok zaten. Standart hayat işte. İyi ya da kötü anlamda özel bir tarafı yok. 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok zaten hayatında seks olan insanların burada işi ne? Burada bir alay sorunluyuz :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim gibi olur evdekilere saldirirdiniz 4 1 Yorumla 19cmboğa +1 yıl Kime saldırıyorsun ki Yorumla
JildaKys Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 65% +1 yıl Ölürdüm ben yaaaa. aman tanrım düşünmesi dahi kötü 0 0 Yorumla
Maskelimucize Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 56% +1 yıl seks olmazsa olmaz kimse kendini kandırmasın 0 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. seks eğlencedir. 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tatsız olaylar yaşanabilirdi 0 0 Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Tövbe de o olmazsa olmaz 0 0 Yorumla
patatesmahmut Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. şimdikinden bi farkı olmazdı hjgkfl 0 0 Yorumla
cicimxs Takip Et Xper 1 Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Yok zaten 2 1 Yorumla DallasVegas +1 yıl Olsun istemezmiydin Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Senin gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne demek istedin sen şimdi Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Yok zaten 😂 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hicbiseye olmazdi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Ayyy allahım sen koru istemezdim ben öyle bişey.
Nedeen
Bebiş seks olmadan olur mu hiç. En güzel rahatlama şekli
Benim yok ama su anda iyiyim bence bazi insanlar bu yuzden yani hayatlarinde seks yok olmadigi icin P. rno bagimlisi oluyor
Oda bir ihtiyaç belli bir noktadan sonra seks diilde mastürbasyon yani
Çok önemsediğimi söyleyemem. Yokluğunda kitap okurum.
3-4 senedir yok zaten. Standart hayat işte. İyi ya da kötü anlamda özel bir tarafı yok.
Yok zaten hayatında seks olan insanların burada işi ne? Burada bir alay sorunluyuz :D
Değişen bir şey olmazdı
Benim gibi olur evdekilere saldirirdiniz
Kime saldırıyorsun ki
Ölürdüm ben yaaaa. aman tanrım düşünmesi dahi kötü
seks olmazsa olmaz kimse kendini kandırmasın
seks eğlencedir.
En güzel rahatlama şekli.
Bişey olmazddı
Tatsız olaylar yaşanabilirdi
Seks yok zaten hayatımda normal
Çok zor olurdu
Tövbe de o olmazsa olmaz