Cinsel Yaşam Seks diye bir şey olmasaydı ne olurdu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Ne yapardınız seks hiç olmamış olsaydı Seks diye bir şey olmasaydı ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne yapalım evcilik oynar piknik yapardık çalıya çırpıya sürtünürdük 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😊😊😊😊 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Erkek ya da kadının hiş bir özelliği kalmazdı her halde. 0 0 Yorumla
Tek_2222 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Beyine çip takip sanal gerçeklik yapılırdı diye düşünüyorum. her şey akılda biter sonuçta erkek ve kadın içinde. 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. İnsanoğlu yaşamak istemezdi. Bu hayatta her şeyin temelinde libido var 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Bi onumuz var zaten onuda alin tam ot olalim :) 1 0 Yorumla
BendenizEmreniz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. Dünyada canlı olmazdı 🤷🏻♂️ 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sen bu soruyu soramazdın mesela 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Kötü olurdu sjsjf 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Hayat çok boktan olurdu 1 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. insanlık biterdi 1 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Doğmamış olurdun :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Ne yapalım evcilik oynar piknik yapardık çalıya çırpıya sürtünürdük 😂
😊😊😊😊
Avatardaki gibi kuyruklarımızı birleştirirdik heralde 😀😀
Erkek ya da kadının hiş bir özelliği kalmazdı her halde.
Beyine çip takip sanal gerçeklik yapılırdı diye düşünüyorum. her şey akılda biter sonuçta erkek ve kadın içinde.
İnsanoğlu yaşamak istemezdi. Bu hayatta her şeyin temelinde libido var
Bi onumuz var zaten onuda alin tam ot olalim :)
Normalde ne yapiyorlarsa onu
Dünyada canlı olmazdı 🤷🏻♂️
Sen bu soruyu soramazdın mesela
farketmez zaten yapmıyorum seks mi oda ne
Kötü olurdu sjsjf
Hayat çok boktan olurdu
Öpücük Olurdu
bu soruyu sormazdın
Seninki kapalı mı
insanlık biterdi
Hiçbişey olmazdı zaten 27 sene oldu hiç yaşamadım
Kadınlar açısından kötü olurdu