Evet arkadaşlar dünyanın en güzel nimetlerinden olan seks olmasaydı, neler değişirdi?
(çocuk olayı dışında)
(çocuk olayı dışında)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer böyle bişeyi bilmiyo olsaydık eksikliğini de hissetmezdik.atıyorum belkide kadın erkeğin kulagını karıştırınca iki taraf bundan büyük haz alıyodur ama biz böyle bişeyi bilmediğimiz için eksikliğini yaşamıyoruz:)biraz komik bi örnek oldu hayal edince ama misal işte:)bizim bildiğimiz herşeyde bi öğretilmişlik var sonucta.insanlığın başlangıc zamanlarında sadece üreme amacıyla kullanılan seks belki de o zaman zevk veren bişey diildi.belki de bu iş sadece üreme amacıyla yapılmaya devam etseydi hala yaprakla dolaşıyo olucaktık.çünkü cinsel organlar zevk veren bi durumu çağrıştırmıycaktı kimseye.insan nasıl burnuyla nefes alıyo,kulagıyla duyuyosa penis ve vajeniyle de yalnızca ürüyo olucaktı.işin elbette bi anatomik kısmı var.o bölgeler sinirsel açıdan zengin vs.ama parmak ucu vücudun sinirden en zengin bölgelerinden biri olmasına ragmen kimse parmak ucuna dokunuldugunda haz almaz.herneyse işin felsefik boyutunu bi yana bırakıp şöyle ütopik bi hayat düşünürsek.seks hayatımızda yok.evleniyosun çocugum olsun diye karar veriyosun ve 9 ay sonra geliyo bi şekilde.kadın erkek ilişkileri seks olmadan da yürüdü bence.sonucta biriyle bi ilişki yaşamak yada bi hayatı paylaşmak yalnızca seksle olmuyo.düşünebilirmiyiz evlendiğin insanla yalnızca seks yaptıgını ve onun dışında hiçbişey paylaşmadıgını.ama biçok çift 60 yaşından sonra seks yapmadan hayatındaki insanla gayet mutlu bi hayat sürebiliyo.yaş geçmiş iş bitmiş diye de bakmamak lazım.çünkü seks yaşamadığımız ilişkilerimiz var hepimizin.ben lisedeyken ortaokuldayken çıktıgım kişilere bunla seks yapmıyorum yapmıycam da o zaman en iyisi ayrılalım demedim.demekki seksin kadın erkek arasında bi ilişki oluşmasını sağlayan bi fonksiyonu yok.tabi öyle olan da vardır söz meclisten dışarı
kadın ve erkeğin bir araya gelmesinin hiçbir anlamı kalmazdı, haliyle aile mefhumu oluşmayacağından, herkes birey birey yaşamaya devam ederdi.
başkası ne düşünür bilmem ama bunu nimet olarak adlandırman bana çok yanlış geldi...
seks olmasaydı sorusu yerine, cinsel ilişkiden zevk alınmasaydı diye sorsaydın daha mantıklı olurdu...
eğer zevk alınmasaydı;
- dünya nüfusu belki de şimdikinin 1/10 u olurdu... zira kimse çocuk yapmak için yorulmak istemezdi. bakması da zor...
- aşk anlam kazanırdı...
- kullanmak/kullanılmak ortadan kalkardı...
- fuhuş ve zina gibi sebeplerden zührevi hastalıkların yayılma oranı neredeyse sıfıra düşerdi...
- kadınlar tecavüze uğramazdı...
- bekaret kavramı yüzünden insanların hayatı alt üst olmazdı... çünkü kimse evlenmeden ilişkiye girme hevesinde olmazdı...
- grup seks, ensest ve buna benzer sapkınlıklar olmaz ve insanlıktan çıkılmazdı...
- anasız babasız sahipsiz çocuklar olmazdı...
- kadınlar töre cinayetlerine maruz kalmazdı...
- en önemlisi kadınlar güç kaybederdi... (buna çok tepki gelecek eminim)
bunun dışında seks olmasaydı sorusunun cevabı yok sanırım...
Ben cevap vereyim... Sorunda inanılmaz bir mantık hatası var, dünyada en başından beri seks diye birşey olmasaydı insanlık olmazdı. İnsanlar bilindiği gibi sex yapmak suretiyle meydana gelen varlıklardır, bu durumda dünyada birşey olurdu diye cevap vermek daha da mantıksızlık...
Dünya bomboş olurdu...
Cevap
20Cevap
bu cevap tepki alacak biliyorum ama görüşüm değişmeyecek..
-erkeklerin karşıcinse bağımlılığı şimdi ile kıyaslandığında çok aşağı seviyelerde kalacak ve sizler kendinizi değersiz hissedecektiniz..
Bizler doğduğumuz anda itibaren cinsel ihtiyaç hissediyormuyuz ? Hayır , cinselliği ne zaman buluğ çağına giriyoruz yani ergen oluyoruz o zaman hissetmeye başlıyoruz demek ki buluğ çağına girmemiş çocuklar olacaktık ömür boyu .
-güzellik-çirkinlik kavramlarının hiçbir önemi olmazdı
-giyim,kozmetik vb dış görünüme yönelik ürünler üretmenin hiçbir anlamı olmazdı
-seks yoluyla bulaşan ölümcül hastalıklar olmazdı
-kıskançlıklar minimum düzeye inerdi
-daha az para harcanırdı
-hayat daha sıkıcı olurdu
sex diye birşey olmasaydı,
sevgi olurdu, aşk olurdu, en azından ihanet olmazdı,
insan sarılarak da okşayarakda sever, ama sex insanın ihtiyacı gibi olduğu için en azından bazılarında var bu o dönem gelince sapıtma başlıyor,
aseksüel şirinler gibi toplanırdık Rte nin başına, şirinlerdik öyle, şirin çileği, şirin kömürü toplardık.
onun yerini tutacak onun kadar zevkli ve heyecan verici birseyler bulunurdu inan
eğer diğer herşey aynı kalsaydııı dünya iyi bir yer olmazdı sanırımmmmm
kadın ile erkek munasebetide olmazdı kadınları çok daha zor bir hayat beklerdiii sonra efendime söyleyeyim anne olmazdı baba olmazdııı yatakta başını yaslayacağın biri olmazdı vesaire yaniii
Aşk, flört, evlilik diye birşey olmazdı elbette ki... Kadın ile erkek fiziksel görünüşleri dışında aynı olurdu. Bence dünya yaşanabilir biryer olmazdı!
mis gibi olurdu
libidoma hakim olmak zorunda kalmazdım xd
dünya daha yaşanılabilir bir halde olurdu bundan emin ol
BUNU ASEKSUELLERE SORSANA SONRADA SUNU DUSUN TUM DUNYA ASEXSUEL OLSAYDI?
Kadınların nazına katlanmak zorunda kalmazdık. Kadın Erkek ayrımı ortadan kalkardı...
Rahibelere sorulması lazım bu sorunun onlar tam senin merak ettiğin yaşamı sürüyor.
ağaç gibi olurduk..yürüyen ağaçlar...onlar bile tozlaşıyor :))
kimse beni seviyormu yoksa kullanıyormu şüphesine düşmezdi.
şimdikinden biçok daha fazla şey icat edilirdi,dünya baya bi ilerde olurdu heralde:)
intiharlar artardı. yaşayanlarla ise dünya susam sokağı gibi biryer olurdu.
Sex öncesi ve sonrasi yasanan duygular olmazdi...
hic bir erkek trip yemezdi
Aşklar daha samimi olurdu.
evet aşkı yaşamanın birçok yollarından en kolay olanı
Millet kesin kafayı yerdi..
Avantaj ve dezavantajları vardır
Aaahh bu hayat çekiiilmez olurdu:)
İnsan umudunu yitirirse her şeyini yitirir:))
Ellerimiz nasır tutardı =)
kadınla erkeğin büyüsü olmazdı
leylekle çocuk getirtme olayları artardı.
Çok şey değişir bence hayatın zevki kaçardı:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar