1 yılCinsellik olmasaydı üreyemezdik neredeyse her canlı üremek için değil zevk için yapıyor ve sonucunda ürüyor ve bu içimizden gelen bir ihtiyaç o ihtiyaç içimizden gelmeseydi kadın erkek ayrımı olmazdı eski zamanlarda kadınla ilişkiye girilmezdi ve soyumuz tükenirdi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kültür meselesiyle alakalı biraz cinayetler veya aldatmalar. Kendini bilen yetiştirmiş insanlar gayet cinselliği dozunda düzgün ve saygı sevgi çerçevesini eksik etmeden yaşıyorlar. Cinsellik güzel bir şey inkar edilemez ancak doğru yerde doğru zamanda usulüne geleneğine uygun şekilde yaşanırsa ilişkilerin tadı daha değerli olur. Evlenmeden önce birliktelik yaşanırsa o ilişki değersiz hale gelir.
02 Yorumla- 1 yıl
Senin bence psikolojik sorunların var. Kötülük sadece cinsellikten doğan bir şey değil.
Soran1 yılJsksks yuh abart. Bunu çoğu kişi düşünmüştür
1 yılSenin dediğin şey aslında çoook temelle alakalı yani klasik bi felsefi görüş var kötülük problemi diye onunla alakalı olduğunu düşünüyorum. "Olmasaydı, kötülük de olmazdı" şeklinde düşünüyorsun.
04 Yorumla
Soran1 yılKötülük olarak değil de mesela tecavüz diye bir şey olmazdı ve kadın cinayetleri ciddi manada azalirrdi bence
- 1 yıl
Ama bu da şöyle olmuş oluyor dünyada kötülük yapacak bi kapı bırakmayınca doğal olarak suç oranının azalması demek oluyor. Ona bakılırsa, tüm besini güneşten alsak bu curcuna çalışma, hak yeme, kıskançlık da olmazdı. Tek o dediğin değil. Önemli olan kötü yol ve iyi yol var olup da, iyi yolu seçmek. Tanrı'nın bize anlatmak istediği de bu.
Soran1 yılDoğru diyorsun. Kötülük problemi ile ilgili video açtım teşekkür ederim izleyeceğim şimdi. Sitede senin gibi üyeler görmek güzel 🌼🌼🌸
- 1 yıl
İşte buuu. Kesinlikle buu. Bir insanı araştırmaya, öğrenmeye teşvil ettim. Ne mutlu bana. Ama şey de olmasın bu öğrendiğin konu sana mantıksız da gelebilir hani boşa öğrendim olmasın emin ol gün gelir işine yarar.
11 aySanırım erkekler kızlara asla yanaşmazdı, aşk filan tatmin etmezdi sıkılırlardı ilişkilerden. Ama en azından daha güvenli olurdu evet (KS de olmazdı düşününce)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılzaten yok.
00 Yorumla Katılıyorum. Keşke üremenin başka bir yolu olsaydı. Kadınlar olarak istediğimizi giyer istediğimiz zaman dışarıda gezer erkeklerden korkmazdık. Tecavuz taciz de olmazdı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
1 yılEn azından annen ve baban arasında olmasaydı keşke ama olan olmuş maalesef şu an bu soruyu okuyoruz
02 Yorumla
Soran1 yılYa amca ne diyon Allah aşkına
- 1 yıl
Anlayan anladı ne dediğimi sen boş ver
1 yılÖpüşme dediğiniz olay p*rno ve film sektörünün dayatması
02 Yorumla
Soran1 yılNormalde öyle bişi yok mu yani
- 1 yıl
100 yıl önce var mıydı 😏 100 yıl önce sokakta hayvan gibi öpüşen göremezdin mesela 😏
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Cinsellik olmadan olmaz hayvanlatda bile bu istek ve sorumluluk vardır
00 Yorumla
1 yılkatalıyorum
cinsellik yoksa esvgili bile olmam o ne öyle arkadaş mıyız? sence00 Yorumla
1 yılOlay zevk vermesi değil olay insanların insanlıktan çıkması. Sorun burada başlıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen hiç doğru bulmuyorum zaten sevgili olduğum kişinin de Bu konuları düşmemesini açmamasını isterim umarım öyle olur
01 Yorumla
Soran1 yılEvet yeni nesil çok spk olmuş çoğu
Gizli Üye(18-24)1 yılzevk veriyo diye tecavuzu normallestiriyo musun abi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Cinayetler bunun olmuyor ki 😅
02 Yorumla
Soran1 yılBu da bir sebep
allah senin eline düşürmesin
03 Yorumla
Soran1 yılEğer sadece çocuk için yapılsaydı cinayetler azalirrdi tecavüz olmazdi
Sen ciddi olamazsın...
00 YorumlaOlamaz bu doğa gereği 😂😂çok güzel his
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOlmasa dünyaya nasıl gelcsz aq
11 Yorumla
Soran1 yılSadece çocuk için olacak işte zevk vermicek
Gizli Üye(30-35)1 yılKafayı yemişsiniz siz resmen yaa...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTam benim kafadansin
00 Yorumla
11 ayHaklisin
00 Yorumla
1 yılEvet ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
1 yılİyiki var
00 Yorumla
1 yılHayr.
00 Yorumla
1 yılOlmalı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım