Abi seksin geç bitmesi hiç de problem değil bence çok güzel çok harika böyle insanı yavaş yavaş tadını çıkartan çıkartta yaptığı zaman bir posta Yetiyor yani İkisi Üçü dördü abartı Bence bir olsun benim olsun abi bitti.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)9 ayAn gelir, kapıdan girer girmez penetrasyona geçmek istersin. Çünkü oldukça açsındır ve zaman kaybı yapmak işkence gibi gelir. Bir an önce boşalmak/boşaltmak istersin.
An gelir, iyice demlene demlene her milimini ve hücresini tatmadan başlasın istemezsin. İkisini de severim. Zenginlik, çeşitlilik katar
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. erken bitmesi, de kötü, geç bitmesi de.. kadında sinir ve hassaslık yapar geç bitmesi.. oyuncak mı bu oynuyorsun gir çık diye. iki tarafta zirvedeyken bitmeli. yani kısaca iki taraf aynı anda boşalmalı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılşahsen bence geç bitmesi daha kötü insanın belli bir yerden sonra siniri bozuluyor vajinanın içinde herhangi islaklık yaratacak kayganlık yaratacak bir şey kalmıyor sürtünmeden dolayı artık canın acımaya yanmaya başlıyor bu kötü bir şey erken boşalsa yine dinlene dinlene yaparsın güzel olur ama hiç boşalmayan bir erkek düşman başına her şey tadında güzel
11 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılUzun sirmesi güzeldir ama fazla uzun sürerse seks bile eziyete zdönüşür
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Erken bitmesi daha kötü olur herhalde :D uzun süren seksten şikayetçi olmamak lazım sdfgsd
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İkisi de, ortası olmalı 😂
21 Yorumla- 1 yıl
sende durumlar nasıl
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılErken bitmesi iki tarafı da memnun etmez gadası
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİkiside. Eşim çok erken bitiriyor.10 yıl tahammül ettim. Ama artık iki dakikalık şeye cinsel hayatım var diyemiyordum iyi bir adam ama eksik bu konuda. Yani diğer türlüde kötü oluyor ondada vajinada kanama olabiliyor kayganlık kalmıyor ve sinir oluyorsun. İkiside sinir bozucu durum.
540 Yorumla- 1 yıl
Hiç gözünüz dışarı kaydı mı bu sebepten?
Cevap sahibi1 yıl@BirKiloNamuss6 evet. Birlikteyim var zaten 32 yaşında sevgilim ben 38 .
- 1 yıl
Sevgilinizle ne kadar süredir berabersiniz
Cevap sahibi1 yıl@BirKiloNamuss6 ne yapcan. Üç sene oldu
- 1 yıl
Merak ettim sadece benim başımda da böyle bir olay varda
- 1 yıl
Nasılsınız
Cevap sahibi1 yıl@Coşkunn00 ilerde sende aldatacaksin ben bile aldattiysam herkes aldatır okdar bağlı ve sadakatliydimmaayesinde tepe tepe kendi elleriyleahvette sadakatimi. Benim için hava hoş ben eksikliğimi gideriyorum srvdigim adamla
- 1 yıl
Pişman mısın peki
Cevap sahibi1 yıl@BirKiloNamuss6 hayır hatta iyi ki tanımışım diyorum. Aşığım cunki seviyorum
- 1 yıl
Hiç yakalandın mı
Cevap sahibi1 yıl@BirKiloNamuss6 yok ne yapacaksın aldaracakmisin esini yoksa senmi aldatildin
- 1 yıl
Bunu detaylı konuşalım mı🙄
Cevap sahibi1 yıl@BirKiloNamuss6 tm artik yazma sıkıldım. Yazmadıgimda bile anlamadın birde detay istiyorsun.
- 1 yıl
Beş dakikanı ayırsan
- 1 yıl
Madem başkasını seviyorsun boşan o zaman yazık değil mi adama
Cevap sahibi1 yıl@goruncekadamlar3 yazık değil hak ediyor.
Cevap sahibi1 yıl@Coşkunn00 evet zaten eşim bir kere yaotigi icin ona sadakat duygumu kaybettim normal olarak. kalbimde yeri kalmadı. Oyuzden arkası geldi. Eden bulurmus etti buldu. Bende ilk esimle birlikte olmuştum o ama benden önce zaten bozukmustu bakir değildi. Sonudna yine bozuldu. :))
Cevap sahibi1 yıl@3mirhan s... ktir lan banane senin dininden cehenneminden Müslümanlığından git onu dincilere şöyle.
Cevap sahibi1 yıl@3mirhan iyi o zman bis yaoma kendine namuslu ahlak bekçisi.
- 1 yıl
Sen burada yaptığın yalnışları anlatırken insanlara yalnışı iyi gibi gösterirken sana bir karışan olmasınmı İlk olarak sen bunları kendine yakıştırıyor musun diyicemde yakıştırmasan yapmazdın bak gördünmü Sende meyilli bir insan olduğun için kocanda sana karşı aynı şeyleri yapmış Niyetin kalbin düşüncelerin kötü olduğu için kendin gibi bir insanla karşılaşmışsın
- 1 yıl
Madem iki tarafın birbirine sadakati kalmadı. Evliliği neden devam ettiriyorsunuz?
Cevap sahibi1 yıl@3mirhan ben yaşadığım şeyi kendime evet yakıştırıyorum sana giren çıkan ne onu anlamiyorum. Benim ahlak bekcilihimi senmi yapacaksın. Sanane. Seni ne ilgilendiriyor. Evet niyetim kötü. Aldatiyorum iyide oluyor zevk aliyorum bundan evet kendime takistiriyorum. Eee var mı bir derdin daha. senin ahlak anlayisn illa benim ahlak anlayışım olmal zorunda değil ha bu arada sizler İnanclisinizda ne oluyor. Her halt sizden geliyor. Ne çok kiskandin sen böyle. Gizli arzuluyorsun degilmi değişik partner isteğini. en çok ahlak becilerindem geldi ne geldiyse.
Cevap sahibi1 yıl@goruncekadamlar3 canım öyle istiyor.
- 1 yıl
Valla ne halin varsa gör acıyorum sana senin gibi olanlara Sizin gözleriniz doğruları görmezler hakikatı duymazlar Tek sevindiğim nokta senin birgün ölücek olman ve bu hayatın hesabının sana sorulması Kadının yönettiği bir toplum iflah olmaz allahtan sizin gibi insanlar yok başımızda
- 1 yıl
Sevgilin evli mi?
Cevap sahibi1 yıl@3mirhan benim. hayatim seni ilgilendirmez.
Cevap sahibi1 yıl@goruncekadamlar3 hayır
Cevap sahibi1 yıl@3mirhan sevindigin şeye bak benim bir gün ölecek olmam hahah coook farklı bir şey ölmek arkadas sende olaceksin. Senin içinde bir gün sevinen olur merak etme
- 1 yıl
Eşin duysa bu durumu ne olur
Cevap sahibi1 yıl@goruncekadamlar3 ona zaten aldatacagimi soyledim. İsterse çıkıp gidebilirsin dedim kendisi yaş itibari ile 47 olunca dışarda hükmü bitti. İcerdekini elinde tutma çabası çoğu erkek böyledir. Cunki başkasını tanıyana kadar zaman geciiyor. Başkasında evlenmez 47 yaşındaki bir ekekle. birde ben iyi maaş alıyorum emekli olduğumda onunkinden fazla olacak belediyede çalışıyorum. . Bunlardan dolayı susuyordur. Neyse buraya kadar. Artık yazmicam
- 1 yıl
Neyse aile meselesi o zaman konu kapanmıştır🤐
- 1 yıl
aldat o zaman
1 yılben köy seksine yani işini bitir donunu topla çek git olayına karşıyım, sadece kendimi değil partnerimi de mutlu ve tatmin etmek için çabalarım ve dolayısı ile geç bitmesi için gerekli sanatsal eylemleri yaparım.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıldurumdan duruma değişir. bazıları geç kötü demiş zaten erkeklern %50 s 5 dakka altı, %25 en fazla 20 dakka, %15 i en fazla 40 dakkaya kadar diğer %10 u ise 40 dakka üstü. benim şasım adına sorarsan 20 - 30 dakka ön sevişme 40 dakka üstü ilişki. işi ilen olursa kadın sürekli ıslak olur yok işi bilen olmazsa kadın ıslanamaz ve sürekli canı yanar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSexin gec bitmesi diye bir konu soz konusu degildir. Kadin 3-4 kere bosaltiktan sonrda 1-2 kez bosaldiktan sonrada bitmesi gec ya da erken karsilanmaz. Kadin bosalmadan erkek bosaliyorsa ona seks denmez.
00 Yorumla
1 yılErken bitmesi kötü olur fazla uzun sürüncede bi yerden sonra mide bulandırır 🥴🥴
43 Yorumla- 1 yıl
:) tuttum seni:)
- 1 yıl
Gerek yok 🤣🤣
- 1 yıl
tamam bıraktım:)
Erken bitmesi kötü olur. Cinsel organlar tatmin olsa bile zihin tatmin olmaz.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
1 yılİkisi de kötü de erken daha kötü gibi geliyor
31 Yorumla Elbette erken bitmesi. En güzel seks iki tarafında doyuma ulaşmasıyla olur. Bu en az 20 dakika olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
1 yıliki tarafında yeterince tatmin olması benim ilşkilerim genelde uzun sürüyor ama uzun sürdüğü içinde rahatsız olanı görmedim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kesinlikle erken bitmesi kötü ama asıl İki tarafta tatmin olana kadar diyeyim ekstra uzun olmadı da kötü olabiliyor
00 Yorumla
1 yılGeç oldukça uzun olacak yalvaracak kadın ya da kız ama devam edeceksin çatır çatır vurmaya öyle kolay bitmeyecek
00 YorumlaKadınlar kuruluktan şikayetçi.. kurumasının sebebi uzun sürmesinden dolayı değil partnerinin beceriksizliğinden kaynaklı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHiç seks yapmadım ama tahminen geç bitmesi kötüdür
46 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@borluO Evet?
Cevap sahibi1 yıl@borluO :D saol iltifat olarak aldım
Erken bitmesi kötü tabiki, uzun sürmeli baştan sona kadar
00 Yorumla
1 yılBence erken bitmesi tamamen hüsran ve hayal kırıklığı
00 YorumlaGöz kapaklarımdan bile ter geldiği zaman işlem tamamdır 😂
00 Yorumlaayarında olması her zaman idealdir
iki tarafta tatmin olmalı00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılİkisi de kötü. İkisinden birini söylemem gerekirse geç bitmesi daha kötü
00 Yorumla erken bitmesi tabikide kimse bir şey anlamıyacak ne o öyle :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. 2 si arasında seçim yapmak zorunda kalırsam erken bitmesi çok daha kötü.
00 YorumlaGüneş doğumundan güneş batımına kadar sürmeyen sekse seks demem ben
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılNe erken ne de geç bitmesi. Bence iki tarafta zevk almıyorsa kötüdür
00 Yorumla
1 yılgeç bitmesi daha kötü insanda enerji kalmıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. erken bitmesi kötü daha tam zevke gelemeden 😂😂
00 YorumlaOrgazm olduysa iki tarafta erken bitmesini kafaya kimse takmaz memnun kalmadıysan zevk almadıysan orgazm olmamışsa kadın istersen saatler sürsün hiç bir zevki olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErken bitmesi hiç iyi değil
Kadının her zerresine değer veririm01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÖnemli olan kadının ağzına yüzüne boşalabilmek
Gizli Üye(36-45)1 yılOlmaması kötü. Yoksa uzunu kısası sorun değil bence.
Evli biri olarak düşüncem böyle.00 Yorumla
1 yılerken bitmesi çünkü tam zevke geldiğinde yarı yolda kimse bırakılmak istemez
00 Yorumla
1 yılBuse hanım size yakıştıramadım bu soruyu 😅
114 Yorumla- 1 yıl
Aaa ne ama?
- 1 yıl
Cevabını bildiğimiz soruları sormayalım ama 😇
- 1 yıl
Ha o açıdaaan. Sizinle daja çok etkileşmek isterdim 😅😅😅
- 1 yıl
Sağ kapıda mı var hamfendi😅
- 1 yıl
Aşırı meraklandım şimdi nasıl bir ortam bu her yerinde kapılar 😅
- 1 yıl
Kimler var? Viva Bianca'da orada mı?😅
- 1 yıl
Kalsın be 😅
1 yılTatmin olmak önemli sürenin anlamı yok
21 Yorumla- 1 yıl
Aynen
1 yılgeç bitmesi daha kötü.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yıltatmin olamadan bitmesi:)
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılİki tarafında doyması önemli olan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Erken bitmesi tabiki amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılEn kötüsü bir türlü başlayamaması
00 Yorumla Tadında bitmesi en iyisi
00 YorumlaBen geç olsun güç olmasın derim 😃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Geç bitmesi iyi olur iyice doyurur
00 YorumlaBence uzun uzun ve keyifle dinlene dinlene olmalı
00 YorumlaSevdigin ve seni seven kişi ile olması önemli
00 YorumlaHer şeyin bir optimumu vardır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erken bitmesi daha kötü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı.
1 yılErken bitmesi tabiki
00 Yorumla Geç, işimiz gücümüz var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılDoyuma ulaşmadan bitmesi kötü
00 Yorumla
1 yıl2 side ayrı ızdırap biri zihinsel biri fiziksel
00 Yorumla
1 yılSevdiğim kişi olsunda fark etmezz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı. Hiç yaşamadım ki ama erken bitmesi kötüdür
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErken kötü. Ama çok geç de kötü.
10 Yorumlagenel olarak "bitmesi"
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Erken tabiki insanlar geciksin diye takla atıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılYukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBana farketmez ben işime bakarım 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 542 cevap paylaştı.
1 yılErken bitmesi yıldırır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Erken bitmesi
00 Yorumla- Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat