Merhaba,
Seksin kısa sürmesi bazen hayal kırıklığı yaratabiliyor. Peki uzun sürmesi de aynı şekilde hayal kırıklığı yaratabilir mi?

Merhaba,
Seksin kısa sürmesi bazen hayal kırıklığı yaratabiliyor. Peki uzun sürmesi de aynı şekilde hayal kırıklığı yaratabilir mi?

erken bitse ikinci ile telafi edilir, geç bitmesi daha kötü insan seksten o an soğuyor. inanılmaz bir düşüş yaşanıyor tamamen bir libidokiller bu durum.
Hımm benim fikrim
Duygulu olduğun ve arzu hissettiğin biriyle karşılıklı şekilde uzun yaşanıldığı zaman güzel olacağına inanıyorum buda aralarındaki çekime uyuma bağlı olduğunu düşünüyorum
Kısa sürdüğü zaman ilerleyen zamanlarda soğumaya neden oluyor arzu ve istek son buluyor. Uyum ve hisler ı çok önemli ,,😊
seks yaptığın kişiden kişiye değişiklik gösterir bazısının hoşuna gider uzun bir ilişki bazılarınıda sıkar şu soru hiç bir zaman cevabını bulamamıştır ne kadar süre sizin için yeterli tam burada libido ve haz devreye girdiği için başkasına fazla gelen diğerine çok az gelebilir
Cevap
9Cevap
Erken bitmesi kötü tabii ki de adam giriyor 3 saniye sonra boşalıyor ee ikinciyi de kaldıramıyor bazıları ne olacak sonra?
Uzun sürmesi daha kötü sıkıyor d:
erken bitmesi daha kötü tabi ki de
İlla da 2 seçenekten birini seçeceksek tabi ki erken bitmesi daha kötü😂😂geç bitse en fazla ne olur ki ya da en geç ne kadar süre geç?😈
Hahahh bela aramaktaki bela tam olarak nedir😂
Ahahha geç gelmeniz bence büyük avantaj, şöyle düşün seks başladı ve erkek 2 dk da geldi bida sevişildi bida başladı 5dk sonra geldi..
Her defasında indi kalktı indi kalktı durumu olacağına inmeden devam etsin ben de defalarca geleyim dimi 😈😂😂😂
Bu açıdan bakınca sence hangisi avantaj😉
İsyan mı kim isyan etmiş 😂
Erken bitmesi kötü. Bedenleri yeniden keşfediyor gibi uzun tutmak gerekli. Oldu bittiye gelen her seks bir sonrakine istekli kılmaz.
Yataktan kalkmaya mecal kalmayana kadar sevişmeyi sonuna kadar savunacağız 😂
Mecal kalsın sosyal hayatı etkileyen seks depresifliğe sebep olur🙂
Gün içinde o kadar uzun tutulacağını zannetmiyorum bisco
Sanmam bende. Hayat şartları izinde vermez @LastGuest.
Tabiki. Gün bittikten sonra eve çekilince şöyle detaylı bir Z raporu şart. 😂
:))
Erken bitmesi zaten kötü geç bitmeside bi yerden sonra sıkar en iyisi ortası 😂😂
Bence sonsuza kadar ilerlemeli takii açlıktan ağzınız kokana kadar
belli bir süre sonra kuruyor ve yara tahriş olur :D
@bekray_006 heee döeöel sizde sürekli ıslanırdınız
uzun sürmesi kadını yorar :D zevkten çok kuruyunca ateş çıkar yara olur tahriş olur
Kötü sonuçlar olmaması adına erken bitmesi daha mantıklı geliyor
Geç bitmesi daha iyi erken biterse kötü olur geç biterse partner ağzına alır boşaltır
Erken bitmesi kötü olur bence
Ne kadar uzun sürebilir ki
Çok geç bitmesi de kötü erken bitmesi de kötü
Erken 😂
Erken bitmesi daha kötü
Çok uzun da da çok sıkılıyorum
Orta yolu bulmak daha iyidir herhalde
kuruduysa acı çeker kadın,
erken bitmesi kötü ya
Erken bitmesi ancak boşal artık diyen olmuştur
Erken biten kötüdür.
Çok geç ve çok erken bitmesi sorun elbette