Selamm💐 Belli bir yerden sonra aslında kayganlık yaratan o sıvının da sürtünme sebebiyle deri tarafından Emildiğini düşünürsek; Seksin olması gerekenden erken bitmesi mi daha kötüdür yoksa daha geç bitmesi mi? #reda
Seksin geç bitmesi erken bitmesinden daha mı kötüdür?
O anki isteğe bağlı olarak erken veya geç bitirilebilir burada çiftlerin ortak bir karar vermesi ve kendilerini birbirlerine rahatça ifade edebilmeleri önemli
Ayrıca uzun bir ilişki istendiği halde kuruluk oluyorsa oral yapılarak ıslanma arttırılıp devam edilebilir
Kayganlaştırıcı kremleri tercih etmem bana göre güven vermiyor çünkü kimyasal bir ürünün vajina üreterya ve rahim gibi hassas bölgelere değmesi nekadar sağlıklı olur bilemiyorum erkeğin de üreteryasına temas ediyor yani iyi araştırmak lazım
Erken biterse yeteri kadar zevk alınmaz tam zirvedeyken biter falan yani güzel olmaz geç biterse tahriş olabilir bence erken daha kötü hem kadın doyamıyor her erkeğin özgüveni düşer yani bununla ilgili sayısız şaka espiri hatta kırıcı gerçekler olduğunu düşünürsek bence erken bitmesi daha kötü
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Erkeğin illa gelmesini takmıyorsan sorun yok, yorulduğunuz yerde bırakın, yaparken karşı taraf uyuya kalıyordu prone boneda, ben ağır ağır devam ediyordum bir saat falan
Tavşan s*kişi gibi 10 sn mi sürsün xjhsbshs tüm evlilikler bu yüzden bitiyor birliktelikler kadına ne kadar detay ve güzel s*kersen o kadae mutlu olur bulutların üzerinde gibi hisseder trip atıyorsa mesela aranız bozuksa 2 saat bi s*kceksin melek olur erkeğim diye tapar aksini yaşayan kafına denk gelmedim
seksin erken bitmesiyle birlikte geç bitmesi de kötüdür
erken bitmesi orgazm olamama tatmin olamama sorununu ortaya çıkarır
geç bitmesi ise bir süre sonra zevk acıya dönüşebilir sürtünmeden dolayı oluşan tahriş kadına acı verir kadın artık zevk yerine seksin bir an önce bitmesini düşünür
Yoruldum yeter artık diyorlar. İşte o zaman benim moral bozuluyor. Yeni baslamistik aslında kaç saat olmuş ama halen benim isteğim oluyor. Ben de haliyle ara veriyorum. Sohbet muhabbet sevisme aşamasına tekrar giriyorum
çok geçse evet bi yerden sonra kadının vajinası kurur ve sürtünme kadının canını yakar işte kayganlaştırıcı burada devreye giriyor ya da benim gibi işini bilen erkek yine sulandırır